10

Анонимен

преди 7 години

Това е истинско безобразие. Толкова е лесно да се събират глобите, но няма желание за това, защото новоизпечените бизнесмени и техните отрочета ще трябва да плащат. А те точка изваждане не познават.

9

,

преди 7 години

Браво! Така трябва. А не - глоби ли те, не ти съобщили 3 години, че си минал някъде грешно с колата ... ами то няма никакъв смисъл за превенция на бъдещо нарушение. Междувременно може да ти се натрупат от същото място еднотипни нарушения и глоби ...

8

Анонимен

преди 7 години

Това е решение на ВАС, глуупаци, не на Държавата.Продажните съдии убиват Държавата...

7

Категоричен

преди 7 години

То и досега глупаците си плащаха.А добрият бизнесмен ще изчака, ще подаде опровержение и пак няма да плати.Тъй че, простаците да плащат.Ще го преместя в другия джоб, че било 2 г.

6

Анонимен

преди 7 години

С това решение повечето адвокати ще почнат да съветват хората да не си плащат глобите

5

ШАРАН БГ

преди 7 години

Философстването не е дори за едри шарани- то е за ВАС !? Ако съответните служители си размърдат задните части по енергично / не като играят туист// и времето за изпълнението на наказанията по нарушения на ЗДП се съкрати до 3 /три/ месеца, н.в. господин Шофьорът ще се замисли,как да си кара каруцата ! После да следват лихви, ако щете на лихвите лихви - но всичко в ударно съкратени срокове! Демокрация не означава РАЗПУСНАТОСТ ! За да почувства нарушителят ръката на закона и силата на Държавата !

4

ля ля

преди 7 години

ха честито - пълна анархия от сега нататък!хубав ден

3

Анонимен

преди 7 години

Сега хептен няма да има полза от ушевите. Направо разтуряй.

2

Vazov patron

преди 7 години

Kupuvai bulgarskoto! Za ukrasa!

1

Анонимен

преди 7 години

Държавата на беззаконието! Скоро да премахнатни наказанията за убийство, така и така само условни присъди издаваме..