231

георги

преди 7 години

Слави е за комунистите.. Това е ясно на всички. Кой знае какви глупости пак са говорили. Това все пак е едно развлекателно шоу, което хората гледат за разпускане преди лягане. Много е гадно Слави да прокарва политически интереси чрез "шоуто" си. Има страхотни пестни които ще се пеят дълго след него.. Не знам защо си петни името с политика

230

наблюдател

преди 7 години

Би Ти Ви трябва окончателно да разкарат лицето Станислав Трифонов, защото паднаха на махленско ниво с неговите глупости, ако искат хората да ги приемат за сериозна медия. Това шоу вече се изчерпа. Според мен е натрапващо чужди мнения и идеи предаванее, отдавна не го гледам. Не случайно гласувах Против мажоритарния система на референдума.

229

Анонимен

преди 7 години

Колко лесно се разпознават брътвежите на платените писачи в коментарите.Вие НЕдраги, сте това което не е наред с държавата -*** и *** за една торба левчета.Сега си мислите, че силните на деня вечно ще ви хвърлят трохички ама историята показва,че на такива като вас им излиза най-солено подлизурството.Бог вижда.

228

Аз

преди 7 години

НАЛИ Слави беше дал 2 седмици срок ултиматум на управляващите ??Кво стана ? Забрави ли ?

227

Анонимен

преди 7 години

Има само един начин за борба - не купуваш, не гледаш, не спонсорираш.

226

Анонимен

преди 7 години

Битиви няма нищо против чалгата на Дългия. Спира само обществено важни предавания и неудобни предавания. Чалгата може да дъни на макс.

225

Анонимен

преди 7 години

Браво на БТВ. От 10 години не ги гледам точно заради простотиите на учиндолската гарга който се гаври с всички и с всичко с единствената цел да гуши ***. Сега малко ми се възвърна доверието към тая телевизия.

224

Атджата

преди 7 години

Дългия да си направи телевизия и да кани ако ще и духове на починали. Не може да се разпорежда в чужди телевизии. Това е най - алчния тип в БГ.

223

Анонимен

преди 7 години

Може да се плюе само по руска телевизия, по Путин и Северна Корея, по Асад. Има достатъчно, трябва да се спазват евроатлантическите ценности, за които се бореха борците през комунизъма. Гений Михайлов се записа на турска служба в борбата. Пехливанин стана срещу комунизъма.

222

Анонимен

преди 7 години

Битиви комеди, Комиците от битиви и техните приятели. Цирк.

221

Анонимен

преди 7 години

256 Какво се сърдиш, нали следваме евро-атлантическите ценности. В Америка актьор стана губернатор, защо при нас певец да не стане премиер? Пак ще е по-добре от мутра. Като погледнем народното събрание ме набива на смях. Закони се пишат от социолози и журналисти, в НС(КЪДЕТО СЕ ПИШАТ ЗАКОНИ) няма юристи, после законите били двузначни. Преди скандирахте Кой назначи Пеевски, хайде сега кой назначи Бойко? Как мутра охрана, става главен секретар-генерал на МВР?

220

Анонимен

преди 7 години

бтв и нова са ПЕЕВизии от КАПИТАЛистичечески сорт!

219

Анонимен

преди 7 години

На тоя Васил Иванов му бях пратил писмо с молба да отрази палежа на дома на неговия колега-журналист, покойният Ангел Грънчаров - Елтимир от Ботевград. Не си направи труда да отговори, както и цялата им г*зоблизна гилдия. А посегателствата срещу журналисти продължиха. Ами ще продължат, като не се държат заедно, а всички са отделно - на ясла към някоя фирма.

218

Idealist

преди 7 години

Още вчера, след референдума в Турция, написах в този форум, че Ердоган постигна цялата власт с референдум и псевдопреврат, докато ББ с обикновено гласуване на избори предизвикани от самия него. ББ се връща от там, където се е запътил ББ.

217

Анонимен

преди 7 години

Не цензура, а съд и доживотен затвор за чалгаджията Трифонов!

216

Анонимен

преди 7 години

БТВ и Нова са собственост на Цветелина Бориславова!Държавата вече е частна собственост на Боко.

215

Демократина....

преди 7 години

АЗИС --------НЕ ИСКАЛИ И ТОЙ ДА НАПРАЙ ЕДИН РЕФЕРЕНДУМ ...А...??!!!/..ТОЙ ПА ...КВИ "ПОЛИТИКИ", ЗНАЕ......ХА,ХА,ХААААААА------БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА /!

214

..за 263...

преди 7 години

гледай ми червения *** , тогава...

213

Анонимен

преди 7 години

не гледам бтв и нова - това е

212

Без име

преди 7 години

Цензура винаги носи проблеми.Бтв е най-лай...няната медия.