9

Анонимен

преди 7 години

КАТ свалят номерата само на евтините коли. Мутраците не смеят и гък да им кажат светещите жилетки. Свинята е нечовешки *** и затова я мразят навсякъде.Де що е неграмотен комплексар завършва симьонувото със специалност "ханко брат" и става впоследствие пазвантин на властта.

8

ДИМО

преди 7 години

По празниците, пътувах.По пътя срещнах четири автомобила на КАТ с камери.Имаше много луди шофьори.Минаваха като на писта с 200 км/ч.Катаджиите си играеха на телефоните.Защо ми е катаджия ???Да го храня с данъците ми.Камерите и сами могат да снимат.....

7

Анонимен

преди 7 години

А след като съм си платил за табелата, това да ми я отнемат не се ли брои присвояване без съдебно решение? Тоест престъпление?

6

Анонимен

преди 7 години

1684 от началото на годината - това прави по 17 на ден. Преработили са се тези от КАТ при 200 милиона нарушения на ден.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Милиционерщината от времето на Цв.Цвсе завръща с пълна сила под маскировката на европейско сътрудничество.Щели сме да станем член на някаква европейска милиционерска организация през май 2018 година, но нашите се престарават и още отсега правят акции все едни вече сме член.Пак започна БЕЗПРИЧИННОТО спиране на автомобили без да са нарушили правилника и след това дежурното заяждане и търсене на повод за глоба.Да ви пикая на фалшивата демокрация и свобода !

4

jgdgg

преди 7 години

Какво означава не правоспособен шофьор?Ако някой може да напише буквално кой шофьор е такъв?Благодаря предварително.

3

Анонимен

преди 7 години

От началото на годината почувствахме,че има полиция.Преди това се чудехме защо едни хора получават годишен бюджет от над 1 милиард лева, а не усещахме,че ги има.

2

Анонимен

преди 7 години

"От 15 май 2018 година България е член на Европейската мрежа на службите на "Пътна полиция" TISPOL. За къде сте се разбързали бре,ако не ме лъжат очите,има още повече от година до като станем член или гледаме в бъдещето !!??!! или журналята пак са се на.акали ???

1

Анонимен

преди 7 години

А на оня пияница, пожарникарския шеф,дето катастрофира пиян с маздата и се правеше на велик,свалиха ли му номерата, или тя колата на лизинг, че с рушвети в брой не се купува.