83

as

преди 7 години

снимката нещо не се връзва с описанието на случая (ако е от него, разбира се)

82

До Тео

преди 7 години

То и такива като теб нямат място в избирателнаа ни система, ама ето че сте мнозинство.. Вирусоносителят си ти, а паразитът който се храни с и без тва слабо развития ти церебрум скоро ще издъхне от недохранване,щото вече нищо не е останало от тва примитивно подобие на мисловен апарат.Дай да почнем да правим евтанация и бездомници ,сираци и всеки без перспектива за по-добър животт.Аз лично предпочитам данъците ми да отиват в изхранването на невинно бездомно животно от колко при ром-туземец

81

Джон

преди 7 години

А Бог всичко вижда... И разбира се, въздава всекиму заслуженото.

80

Коментатор

преди 7 години

Горкото кученце.

79

Тео

преди 7 години

Садистични прояви към животни са признак, че човек има психични проблеми. Редно е да се лекува. Колкото до кучетата - има си лесно решение на проблема. Който желае - нека си осинови, ако ли не, кучетата се улавят, 40 дена в приют, и ако няма желаещи да ги вземат - евтаназия. Така се прави по цял свят. За тези, осмелили се да изхвърлят новородени домашни любимци - петцифрена глоба. Ако искат да ги гледат - чипа и да си носят отговорност за любимеца. Заразоносители нямат място в градовете. Точка!

78

Анонимен

преди 7 години

Що за психичноболен *** трябва да си за да направиш подобно нещо ? И колко трябва да си закъсал за да се занимаваш с животните ??? Но най-важния въпрос, това дивашки стан ли е или правова държава, защо властите не си мърдат пръста, каква е тази липса на интерес към идиотщините, които се вършат у нас и срещу животни и срещу хора ???

77

Лилит

преди 7 години

Аз да попитам къде намериха толкова евтин битум, че по оферти в интернет удоволствието да залееш куче ти излиза между 22 и 28 лева. Да го приспиш е по- малко от 10 с кремацията.Питам 'щото мисля да асфалтирам на частно, не защото искам да поливам кучета.

76

Анонимен

преди 7 години

Затова като отида зад граница ме е срам да кажа, че съм българин...Няма такава брутално озлобяла и душевно инвалидизирана нация!!!

75

Maks

преди 7 години

Колкото по нещастен е един човек, толкова е по-жесток ! Щастлив човек никога няма да направи такова нещо. "Колкото повече опознавам хората, толкова повече започвам да обичам животните" .

74

анонимен

преди 7 години

Знаете ли , че по - виновен от този човек е този , който ни рекламира това :) ако нямаш поле за изява си губи смисъла от подобни постъпки , винаги ще има недоразвити човешки същества , но трябва ли да ги издигаме в култ :) покажете липсата на безплатни кръжоци като в миналото за техническата ограмотеност на подрастващите а не *** на азис , простотиите на слави или подобни неща

73

АНОНИМЕН

преди 7 години

ХВАЛА НА ХОРАТА КОИТО СА ЗАКАРАЛИ ЖИВОТИНЧЕТО ДО КЛИНИКАТА В СОФИЯ,А СЪДИСТА ДА ГОРИ В ПЪКЪЛА

72

АНОНИМЕН

преди 7 години

НЕКА БОГ НАКАЖЕ ТЕЗИ ДВАМА ИЗВЕРГА ПО СЪЩИЯ НАЧИН! ДАНО ГОРЯТ В АДА!

71

Бау

преди 7 години

И после се чудите защо кучетата нападали хората ... За жалост страдат невинни хора после, но тези изверги са за затвора до един.

70

Анонимен

преди 7 години

Не съм учуден,става дума за народ, който трича кучета, удря се с дрянови клонки по гърба, гази въглени...По големи диваци от нас българите няма,по фолклора и обичаите ни си личи.Докато светът слуша Виенската Филхармония на 1 Януари,ние българите "***'аме" пълнени чушки с боб.По бездуховен и мрсен народ от нас няма.

69

Анонимен

преди 7 години

Единственото чувство, което изпитвам към това подобие на държава,което имам нещастието да ми е родина, е... щях да кажа омраза.Но може би е по-скоро отвръщение.Не, не ме е страх да кажа "омраза", не обичам тази пркаженa държава, знам.Просто искам да съм искрен със себе си.

68

Теди

преди 7 години

Изверга е бил с малка, мека п*иш*ка вероятно -избива си комплексите с агресия.Това нормален човек няма да го направи ...

67

Гешев

преди 7 години

По същия начин се налагаше и "македонската" нация от руснаците и сърбите. Гладомор.....

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...коя институция ще ми реши....Ще те евтаназираме, нямаш проблеми.

65

Христо

преди 7 години

Болезнена СМЪРТ и за двамата изверги.....Друга оправия няма...

64

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРешението е Антифриз.