49

men

преди 7 години

а ти си скот смеска между етиопска византийка с албански примес и туршиляг козоепец, за това коефициентчето ти на интелегентост бие дори това на синчетата на меркел и гордото едно цифрено чисълце 3, със тенденции да отиде към 2 заради ракътъ и узото. скот, последовател на тиквочага подрисоф.

48

Анонимен

преди 7 години

Българите са шефовете на цивилизацията и света!

47

Анонимен

преди 7 години

Исус е бил *** на дърводелска съпруга, която забременяла от любовника си и за да не бъде убита с камъни на площада каквито са били тогавашните обичаи скалъпила историята за обладаване то и от божият дух явил и се като облак над магарешки трън в пустинята. После след няколко века църквата е натаманила това онова и ей ви нова религия.

46

men

преди 7 години

чете тракийските хроники в интернет да видите кои са истинския божи народ и ще разберете защо сме им на ефреите най горе в листата за изтребване. четете и за това че исус не е бил ефреин. има много да учите дами и господа, а историята която ни натикват под носовете за монголците дето уж дошли тук е за да могат туршалагите и ефреите да ни заграбят земите. четете и за криптоефреите управляващи туркестан и саудитска арабия. четете за да не сте скотове. n

45

Анонимен

преди 7 години

по-вероятно е да намерят ДНК от Мики Маус

44

Анонимен

преди 7 години

Б.Б. , спасителя на България и Лупи , спасителя на ЦСКА , са преки потомци . Да им вземат всичкото ДНК , което могат да източат .

43

Анонимен

преди 7 години

Големи хора сте, а вярвате в приказки, чудеса,

42

Анонимен

преди 7 години

леле чудя се как македонците за..л..лухави не са казали все още че исус е техен 😂😂😂😂

41

Анонимен

преди 7 години

В двореца "Топ Капъ" в Истанбул е изложена цяла плешка с все ръка на Йоан кръстител в част от ризница. Китката с пръстите му се виждат. Мумифицирани. Сигурно е една от 16 те му ръце.

40

свинаря

преди 7 години

Иисус е бил първия комунист,в това няма спор

39

малоумници

преди 7 години

Няма на света един нормален човек който да вярва че Божко Димитров е открил мощите на Йоан Кръстител. Вие, ненормалниците само си помислете, ако това бе вярно--то Созопол щеше да стане по тачен от Йерусалим....*** шарани......

38

Гюнтер

преди 7 години

Абе Пенчоууу,,кой говори за мощи на Христос бе!?!Става въпрос за разни кокаляци дрто се оргазмите пред тях.А дали съм прав или крив това е моето верую,а ти бъди какъвто безумец си искаш!!!Вярвай в предмети ,целувсй ръце на извратеняци,ходи пали свещи в разни златни прртругени сградички и вярвай че си велик хритиЕнин и,светец!!Ай ноо ти здраве Пенчоу

37

Анонимен

преди 7 години

Пенчо, айде кажи ми сега нещо. Да приемем, че е възкръснал. Къде е тялото му тогава?Дори и да се е възнесъл с тялото си една негова част, по скоро обрязък от седмият му ден от раждането е останала на земята.И този обрязък ли е възкръснал и възнесъл?Раздвижи го този мозък малко!

36

Анонимен

преди 7 години

ааааааааа,не така . исус е македонец. питайте макетата. тя и луната е македонска.

35

Гюнтер

преди 7 години

Смисъла на делото Христово е в добротата която е проповядвал.И огънят, е този който е запалил в душите и .сърцата.Не в разни икони и злата и библии и простотии.А именно в словото му,в проповедта за добро и човеколюбие.Аз вярвам в,делото му и мисията му.Църквата е гавра с Христос,а делата и са обида за него.Бъдете добри,това е важното и той ще е всърцата и душите ви.Не във вещи ритуали и чернодрешковци и църкви!Бъдете добри,това е смисъла!!!А по извратено и долна гавра от т нар мощи,НЯМА!

34

Анонимен

преди 7 години

На реликвите на вярата не бива да се прави опис и изследвания. Те са такива, защото вярваме в тях. Прочетете "Баудолино" на Умбетро Еко.

33

Анонимен

преди 7 години

Ако се съберат всичките пирони с които е бил прикован на кръста пазени като реликви по църквите по света се получава натоварена влакова композиция от 13 вагона пълни с пирони. Невероятно но факт!

32

Анонимен

преди 7 години

Ако се съберат всичките известни мощи на Йоан кръстител по света и се сглобят ще се получи някакъв безформен *** с 15 крака и 18 ръце. Невероятно, но факт!

31

Анонимен

преди 7 години

Ако се сумират всичките трески от кръста на който е бил разпнат разпръснати по църквите по света се събира купчина с обем около 250 кубични метра. Невероятно но факт!

30

Дедо

преди 7 години

Всите са макета!Спестих ви пари и труд.