68

Анонимен

преди 7 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ОБВЪРЗВАТЕ ЛЮБОВТА С ПРАГМАТИЗМА- НЯКОЙ НЯКОГО ОБИЧА ИЛИ БИЛ ОХЛАДНЯЛ- ТИ ДА ВИДИШ. НЕ СЪМ ПРОЧЕЛА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА СА ОБИЧАЛИ КУБИНЦИТЕ ИЛИ ДА НЕ СА ГИ ОБИЧАЛИ, НО ТУК СЕ ГОВОРИ ЗА НЯКАКВА ЛЮБОВ- ХА СТИГА С ТАЯ ФИЛИЯ И ФОБИЯ- ИЗПОЛЗВАНА СПОРЕД НУЖДИТЕ И ОРАЗМЕРЯВАНА ЗА ДА ВЛЕЗЕ В КЛИШЕТО ФОБИЯ И ФИЛИЯ СПОРЕД ПРОПАГАНДНИТЕ КОНЮНКТУРИ. ПО ТВ РЕКЛАМИРАТ СТОКИТЕ СИ В ЕВРО И ДОЛАРИ, ЗАПЛАТИТЕ РУСКИ, ЦЕНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ, МИЛИАРДЕРИТЕ ЖИВЕЯТ В ЛОШАТА ЕВРОПА И АМЕРИКА- ЗАЩО.

67

славянин

преди 7 години

Е.ати неандерталския профил има тоя и акълът му е същият като профила!

66

до 88 от славянин

преди 7 години

Газопроводите се строят по план, а проектите са руски, не китайски, и не са предназначени само за Китай, а и за Япония, Южна Корея и други държави от югоизточна Азия чрез завода за втечнен газ в Приморския край! Подготвя се по-добре информационно, за да не се излагаш като *** и невеж ''демократ''!

65

славянин

преди 7 години

Много е странна психологията на ''демократите''-свободолюбци - всеки който не иска да се подчини на глобалният терорист сащ е ''мръсен диктатор'', а всеки който му лиже г.за и подметките е ''велик демократ''! Ей това не го разбирам - свободолюбците- ''демократи'' да плюят по неподчиняващите се на световният тиранин!

64

Анонимен

преди 7 години

не Тръмп взема решенията а администрацията човека в общи линии си няма понятие от политика но е артист и хората го избраха.

63

Анонимен

преди 7 години

Китай започна изкупуването на Русия - гледайте руски предавания!Толкова са го закъсали рашките!Китай спря проектите за два огромни газопровода пт Русия, защото от Иран си купува много по-евтина газ.Русия ... гууд бай ;)

62

Забравихте ли?

преди 7 години

Още в началото ви казвах че Тръмп няма да продаде Америка на рашките, никога!Той е потомствен американец, WASP, значи изначално не понася комунистите.Видяхте колко е мозъчето на руснаците - да си вярват, че Тръмп е предател !Това да не е Радев предателя на България ?!

61

Анонимен

преди 7 години

Руската валута беляза най ниското си ниво сега по времето на Путин. Другото са празни приказки.

60

Няма страшно

преди 7 години

Руснака, както винаги, лъже. Защото:С. Корея изобщо не е конкуренция на САЩ, в нищо.Дори няма да има ядрен удар, Ким-чо не е луд, а уплашен.Американски с-ми ПРО са в Ю. Корея, Китай също ще помага, щото е близо, а и не може без договорите със САЩ.Русия е болен старец, ще мрънка само.Пари, имоти и деца на руски, китайски и американски величия живеят в САЩ и ЕС.Затова всички ще са срещу Ким-чето ;)Я не се плашете, стига сте вярвали на глуупавите руски коментатори или на Кремъл.

59

u4en

преди 7 години

Колко трябва да си *** или колко $ са ти обещани за да защитаваш руският монголоиден ка-ге-бист. Всеки които може бяга от *** - единствената им конкурентна стока са ***!

58

Анонимен

преди 7 години

Който кавото си надроби - това ще сърба.Жалко че и ние ще опитаме от супата с ярени гъби...

57

паралели

преди 7 години

.Тръм е глобален Ердоган.

56

Анонимен

преди 7 години

Обратното - сега Русия е много по-силна, защото вече има голям опит със ''приятелството'' на атлантическите си ''приятели'' и не носи на гърба си още 14 съюзни републики и още дузина паразитстващи ''братски'' държави, които да храни!....Напротив, тогава Русия "смучеше" от съзните републики от които смуче и сега, също както и от "братските" държави, които слава богу се измъкнахме от игото. Сега следват съюзните републики.

55

Анонимен

преди 7 години

Че Ким не плаши никого. Може би собствените си хора, но до там.

54

Хм

преди 7 години

Путин е достатъчно умен,за да знае каква е ролята на US-президента и че политиката на САЩ няма да се промени драстично при смяна в Белия дом.Въпросът е защо остави руснаците да си мислят,че това ще стане?Дали сегашното разочарование не е търсен ефект?

53

Хм

преди 7 години

До ХмТа мисълта ми е,че Господарите на САЩ няма как да променят намеренията си!Те са решили какво ще става десетилетия напред и президентът е само пешка в ръцете им.Това че са направили Тръмп президент значи само че изменят подхода,не целта,която си е същата-Тотален Световен контрол.Е,Со.рос имаше по-различно виждане-смяташе че той ще играе централната роля(чрез Х.Клинтън),но бързо го сложиха на мястото му!Накратко-"импулсивните" действия на Тръмп не са плод на лично решение!

52

Анонимен

преди 7 години

САЩ все още не са поели Сибирския докрай, но колкото повече мърдат, толкова повече им влиза. Вродената им тъпота и *** инат обаче им пречат да се кротнат и докато не се нанижат докрай нема да мирясат. Путин ако е на кеф от време на на време хвърля по малко лубрикант и се наслаждава на шоуто. Проблемът си е техен обаче, никой не може да им направи по-лошо от това което сами си правят.

51

Чикибой от Софстрой

преди 7 години

До СтанойЩе декламираш "Аз съм българче" и ще хвалиш матушката пръв, не за друго, а защото си обикновен продажник. Най-вероятно си наследник на Кирияк Стефчов, ако трябва да се позовем на класиката и титана на българската литература. Забелязваш ли очевадната аналогия в ситуацията тогава и сега?

50

Хм

преди 7 години

Миналата година по това време(когато още никой не вярваше,че Тръмп е възможно да стане президент) писах,че от личността на US-президента зависи само стилът на управление и...нищо друго!Нещата се решават не в Конгреса,Сената и Белия дом,а на друго място и от други хора-едни с малки шапчици и големи кесии.Те определят политиката на САЩ.Е,навремето един президент си помисли,че може истински да управлява,ама го занулиха в Далас.Оказва се,че точно същите са одобрили Тръмп през юни м.г. на тайна среща

49

един там

преди 7 години

До славянин,Този "тиранин" не виждам чак толкова да го е нахъндил на "демократичния" свят! Като гледам и днес руските олигарси, като изключим един-двама, пак си пилеят на запад парите, спечелени основно на гърба на обикновените руснаци, а нихилиста Герман Греф все още си е начело на най-голямата руска банка!