28

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

РАНО Е ДА ГОВОРИМ ВЪПРЕКИ ЧЕ ОЩЕ ОТ СЕГА ИМА ИНДИКАЦИИ ЧЕ ТУРСКАТА ИКОНОМИКА СЕ СРИВА ! ТРАГЕДИЯТА ЗА ТУРЦИЯ ЩЕ НАСТЪПИ ДО 2-3 ГОДИНИ ТОГАВА ТУРСКИЯТ НАРОД ЩЕ УСЕТИ ПО СИЛНО МИЗЕРИЯТА ,ЗАСЕГА ЕРДОГАН ЩЕ ИЗПОЛЗВА ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ И РАЗНИ ДРУГИ ВАРИАНТИ ЗА ДА БАЛАНСИРА ПОЛОЖЕНИЕТО ,НО СЛЕД 2-3 ГОДИНИ ПАК ЩЕ ГОВОРИМ ! ВАТАНДАШИТЕ ОТ ТУРЦИЯ ДА ВЗЕМАТ ЕДИН ХИМИКАЛ В РЪЦЕТЕ СИ И ДА НАПИШАТ КАКВА ЗАПЛАТА ПОЛУЧАВАТ ,КАКВИ ЦЕНИ ИМАТ ХРАНИТЕ ,КАКЪВ Е КУРСА НА ЛИРАТА ,СЛЕД 2-3 ГОДИНИ ДА НАПРАВЯТ СРАВНЕНИЕ

27

Патриот

преди 7 години

По коментарите личи че много рязяни фесове четат този сайт. Когато западните компании си изнесат капиталите от турция, ще останете само с едни *** потури бе серсеми! Европа ви направи такава сила, ама вие сте маймуни които сами си режат клона на който седят. *** народ който живее с единия крак 19 век

26

Анонимен

преди 7 години

Ако българите имате акъл,спирате да купувате турски стоки и забавяте ол инклузива в Турция(и изобщо пътуванията до там.)

25

Анонимен

преди 7 години

Тиквостанците го закъсаха. Май ще се простят с югоизточните си части.

24

satelit krushka

преди 7 години

vazrojdenski gluposti...tova e borba na ikonomicheski silen otbor i svetoven silen sastezal za svetovni svobodni pazari, za po-silna ikonomika i za po- hubav i stastliv jivot na horaata...

23

Герасим

преди 7 години

Скоро икономиката на турция ще е само бурки,чаршафи, чували, джамии с ракети от които мюезини ще вият като заклани козли и... а да, баклава и рахат локум.

22

Анонимен

преди 7 години

С какви очи да искаме гаранции от Русия. След като предното мекотело в президенството си скъса г*за да хули Русия, за да угоди на господарите си. Нито един ръководител в Европа не си позволи, подобни квлификации. Но хората имат ум!

21

Анонимен

преди 7 години

Изобщо не им пука за ЕС. Те ненавиждат ЕС. Осмиват го. Какъв ЕС?

20

един там

преди 7 години

До анонимен 4,Е как да не сме в кюпа, нали вида как са описали Македония и Северен Ирак! Като гледам, то това описание си е абсолютно актуално и за по-голямата част от България! Те нашите пишман политици, начело с Плевела и Митов могат само да плюят по Русия, ама стане ли дума за агресивната политика на Турция- всички мълчат!Пък руснаците и турците уж се сдобриха, пък пак имат търкания! Ето днес турците увеличиха драстично митото за внос на руска пшеница!

19

Надежи--говежди...

преди 7 години

Нема кво да "гледа Володя"-----ТЯ РАЗМЯНАТА Е НАПРАВЕНА ВЕЧЕ:--КРИМ---ЗА РУСИЯ !--СОФИЯ---ЗА ТУРЦИЯ!

18

Анонимен

преди 7 години

че и скъпи

17

Анонимен

преди 7 години

Май само в България им върви бизнеса с келявите домати.

16

до 16

преди 7 години

Уранът е от американските бомби с обеднен уран,които хвърляха над Сърбия. Как над 40 години нямаше такова нещо. За 16 години уранът от бомбите проникна в подчпочвените води.

15

Анонимен

преди 7 години

Турция успява да наложи собствена външна политика и това поставя въпросите за нейното обкръжение независимо дали на власт е Ердоган или някой друг.В известен смисъл той е отражението на собствения си народ, точно както е бил Хитлер в Германия - ако не беше той, щеше да е Рьом. За разлика от там при България не можем да говорим за собствена политика, ориентирана към периферните й части, защото имаме проблем с ядрото на държавата, а ядрото - това са хората,обединени под общ стратегически ориентир.

14

Анонимен

преди 7 години

"Нека поглежда, тук Володя има сериозни интереси и няма как да стане това което му се върти в ***,че чайчето с полония ще му го сервират скоро."Абсолютен факт е, че Русия има голям интерес от държава като България със стратегичско разположение, със сходни език, историям вяра и култура. По-скоро биха върнали Крим, отколкото да оставят България в сферата на Турция.

13

ОСТАВЕТЕ ЕРДОГАНА...

преди 7 години

ПИЙТЕ СИ РЕДОВНО ВОДАТА С --УРАН-а!!/..това ви е наследството от братушките и СССР../

12

до 11

преди 7 години

Знаеш ли колко му дреме на Ердоган за мнението на Европа. Нали взе 3 милиарда евро, уж да спира бежанците, но скоро ще отвори крана докрай. Нека европа си търси парите.

11

Герасим

преди 7 години

Заедно с византийците така ще ги опердашим, че веднъж завинаги ще им избием думата "осман" от тиквите

10

Аз

преди 7 години

Прероденият хитлер.

9

Анонимен

преди 7 години

Турция може да си върне България буквално за няколко часа и нишо не може да и попречи. Ако искаше да го направи отдавна да го е направила.