16

божигол

преди 7 години

За русофила думата ''съюз'' не съществува.В неговата глава всичко е един голям вожд подобен на бог.Евроазийския съюз на Русия е от 6 държави,повечето мюсулмански и бедни.Някой да е чул изказвания на президента на Таджикистан,Казакстан,Беларус за света,за съюза им с Русия.Някой да е чул какво мислят казакстанци,беларусци,узбекистанци.Някой знае ли изобщо нещо за тези държави освен,че са съюзници на Русия.Има българи които твърдят че Путин бил техния президент,и говорят за окупирана Япония.Луди.

15

Анонимен

преди 7 години

До 16Еххх какви късметлии се оказаха тия японци, да ги "окупират" САЩ!!!Не като нас, дето ни "асвабадиха" варварските орди от североизток.

14

Анонимен

преди 7 години

Пенс ги подготвя за войната с СК и дебелчо.

13

д

преди 7 години

Япония си е виновна щото нападна САЩ и после загуби войната .

12

Анонимен

преди 7 години

Да бе, да! Съюз с Япония? Какви съюзнически отношения могат да имат с окупирана страна? Съюз от сорта "я мълчете, че да изядете шамара", нещо такова се получава. Така и не искат да вденат, че не с Япония или Германия, все окупирани страни, а с една друга, което наистина ще гарантира мира. Ама самото споменаване на тази друга страна им докарва ортикарии...И повече от ясно е, че не искат да има траен мир, а непрекъснати войни от което печели задкулисието. А на тях не им пука за дълга...

11

с

преди 7 години

Япония искаше нов азиатски ред ,да окупира Китай и да наложи на САЩ подобен сюзеренитет . После загуби ВСВ.

10

сащ

преди 7 години

Хайде,хайде,Япония си изпроси бомбите.Какво диреха на Хаваите 1941.А в Югоизточна Азия и Китай .

9

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

ДИАЛОГ СЕ ВОДИ С ХОРА ! С ПУТИНОВЦИ ,ЕРДОГАНОВЦИ ,КИМ ИР СЕНОВЦИ ДИАЛОГ НЕ СЕ ВОДИ ! ДАНО САЩ СТАВАТ СВЕ ПО-МОГЪЩИ ЗА ДА МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ ПО ВОЕНЕН НАЧИН С ПУТИНОВЦИ,ЕРДОГАНОВЦИ И КИМ ИР СЕНОВЦИ ! С ДИАЛОГ НЯМА ДА СТАНЕ !

8

наистина

преди 7 години

Преди всяка голяма война всички говорят колко важен е мира. Толкова важен ,че се отваря цяла световна за да го запазят за идните поколения.Лицемерието на човека минава всякакви граници.

7

Анонимен

преди 7 години

Ако нямат мили чувства рискуват да се превърнат в първата страна двойно ударена с атомни бомби.

6

крив Пенс

преди 7 години

Тези обаче найстина си вярват, че японците имат мили чуства към тях

5

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Е, на това му се вика съюзник ! Хвърля ти две атомни бомби над цивилни градове и после ти обяснява колко важен съюзник си за него ! ..С такива "съюзници" като хамериканците на японците не им трябват врагове.Апропо САЩ ще запалят отново война далеч от техните граници. Потърпевши ще бъдат всички от региона в това число и съюзниците им от Южна Корея и Япония ...

4

Анонимен

преди 7 години

QPONCITE VI OBICHAT KOLKOTO KRAVA UMRQLO TELE AMI MYLCHI.

3

Анонимен

преди 7 години

Виждате как интереса превръща атомнобомбардирана и атомнобомбардираща в миналото страни в първи съюзници.

2

бааа го

преди 7 години

Само И-то му липсва на Пенс!

1

zeus

преди 7 години

Хаха, това с Япония не е съюз, а окупация, същата работа и с Германия ;)