24

Убиха България !!

преди 7 години

ЗА 30 ГОДИНИ УБИХА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 7 години

Събирайте уран, по-скъп е от златото!Като съберете достатъчно - по една уранена верижка за общинарите допуснали това безобразие!

22

Biohazard

преди 7 години

А, щом е с ниска радиоактивност значи няма проблем. Пийте на воля и да не забравите да се запасите. Големи бидони пълнете. Кога друг път такова нещо...

21

герб

преди 7 години

Първомайци да си носят новите дрехи!

20

pepe

преди 7 години

До ЦК на ГЕРБПриятелче, нямаш си представа колко съм десен!Малката разлика между мен и вас е, че наистина разбирам какво пиша, защото по случайност съм магистър по Ядрена енергетика. Там се държат едни изпити, които се казват Радиационна защита и Ядрена безопасност, освен останалите.Това, което съм написал е ФАКТ.Яко е всеки Барман и Мазач в тая държава да има компетенции от Космическите науки, през Ядрената енергетика, та до Фармация и Международни науки! Смешна работа!

19

ПАТРИОТ

преди 7 години

Проблема е от времето на комунизма. ДСО "РЕДКИ МЕТАЛИ", командвана от маршал от СССР. При сондажното извличане на урана в тракийската низина се отрови почвата с киселини (вадеше се осмоураниев петоокис, извозван с цистерни до Бухово). Останаха много язви в земните недра с оголени друзи уран. Нещата са непопраими.

18

ЦК на ГЕРБ

преди 7 години

До pepeЩе те наградим ,другарю !!!

17

Активист на БКП

преди 7 години

Ще се убедя, че е безвредна ,ако другарят Бойко Борисов пие пред камера от чешмата в някоя произволно избрана къща...

16

pepe

преди 7 години

Тука всички ядрени специалисти станахте. :) Да, всичко съдържа радиация!! Гранита в кухните ви, радон в мазите, бананите, при летене със самолет, има много радиация и в морската вода..ама ходите на плаж нали :)То вероятно не само първомайската вода, но 90% от водите ще се открият следи от радиация (в минералите на водата, самата вода не се активира).Страшна новина и дай да панираме невежия народ!!Много по-важни проблеми има в тая държава от, естествената МАЛКА радиоактивност на водата!!

15

Анонимен

преди 7 години

вържете тези водоизточници към парламента и министерски съвет

14

Анонимен

преди 7 години

Всъщност да убеждаваш хората, че пиенето на вода с ПРЕВИШАВАЩО нормите съдържание на уран е безвредно, си е чисто престъпление. Както ни убедиха че не било лошо че София е най мръсния град в Европа и 4ти в света. Все пак има цели три по мръсни места в света.

13

Анонимен

преди 7 години

Нагъвайте български родни домати с уран от Първомай.Не купувайте турските бо-клу-ци на диктатора Ердоган. Те нямат еврохейски краварски уран, който да обогатява организма ви с витамини.

12

Анонимен

преди 7 години

Тиквите превърнаха България се превълна в една радиоактивна клоака.

11

Анонимен

преди 7 години

Плаша се когато ми кажат че няма опасност

10

Анонимен

преди 7 години

ША ТРЯБВА ДА СИ КУПИМ ГАЙГЕРОВ БРОЯЧ И ДА ИЗСЛЕДВАМ ХРАНИТЕ ПРЕДИ ДА ГИ КУПЯ!!!

9

Анонимен

преди 7 години

ЛЕЛЕ ОТРОВИХТЕ ДЪРЖАВАТА С ТЕЗИ ЯДРЕНИ ОТПАДЪЦИ В ПОЧВАТА!!!!!ПЛЮЕМЕ ПО СОФЕТО НО ВОДАТА МОЖЕ ДА Е ГЪБЯСАЛА НО ИДВА ОТ ЯЗОВИР ПАНЧАРЕВО КОЙТО Е ВИСОКО ГОРЕ В ПЛАНИНАТА И НЯМА КАК ОСВЕН УМИШЛЕНО ДА СЕ ОТРОВИ ВОДАТА!!!ТА ТАКА ПО ДОБРЕ ГЪБЯСАЛА ВОДА ОТКОЛКОТО РАДИОАКТИВНА :)

8

SS

преди 7 години

"естественият" уран бил с малка радиотоксичност, подчертала калинката от Пловдив... Ами дайте й тогава да пие от тази вода! - Да видим дали ще го направи... Аман от некадърни кака.види!

7

маке

преди 7 години

до 6 язе от 50 годин се опитвам да се отровим със скоросмъртница ама май само името и такова коко повеке пием токо по убаво ми става

6

г

преди 7 години

Ние ще се изтровим преди ядрената война.

5

Активист на БКП

преди 7 години

Американският уран не е като чернобилският ! Уранът на краварите е полезен,радвайте му се ! Що сега си мълчите ?