15

Анонимен

преди 7 години

До Гърците-турциАбсолютна лъжа е това което пишеш.

14

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗа "грък" в Гърция се считат всички "православни",говорещи гръцки.Не виждам проблем да си вкарат малко братчеди,като ги покръстят и ще станат "гърци".На думи обаче не са националисти,дума да не става.Сега алчността им ще им изяде главите.Готовите им крадени пари от европейци свършват и тогава ще останат с камъните и маслините.Трябва още време просто.Както Турция,така и тези сами ще се изядат в гражданска,въпреки чуждата помощ от десетилетия.

13

Машала на гърците

преди 7 години

По улиците само на Атина има хиляди бездомници,бели,нормални хора,техни граждани.Можете да видите бездомници,спящи на матраци със завивки свити дори под сянката на някоя сграда-за тях жилища няма,помощи няма!!!За тези обаче има.Турци и албанци,заедно с арабелите вече второ,трето поколение "гърци" си лобират за своите хора с работа,жилища,помощи,заеми.Не искат да осъзнаете какви са и какво целят-там им е силата,в хемелеонщината.Пришълците винаги мразят националистите,но те самите са такива.

12

Гърците-турци

преди 7 години

До АнонименПовечето "гърци" са си турци и то осъзнати.Защо предпочитат албанци и араби за живот и работа пред българи мислите?Турските обичаи с броеници,баклави и други глупости си ги правят а на думи са против Турция само.Тези бежанци как са допуснати въобще вътре мислите?В Атина цели входове от жилищни сгради са пълни с турци/албанци,дори надписи "екмек" за "хляб" на турски прочетох.Турчетата тайно си вкарват армия от араби/кюрди/индийци срещу европейците,както преди векове с еничарите.

11

Анонимен

преди 7 години

Да де! Там, от където изгониха българите и населиха с албанци и куцовласи. Само дето накрая там кьорав грък не отиде. И в "сръбското" Косово беше така. Добре, че албанците овреме сръбското го взеха, иначе и там сега сърбете щяха да пращат арабески.

10

Анонимен

преди 7 години

Простите византийци не си научиха урока.....след като преди години подслониха така наречените......горките албанци.....сега повечето престъпления са от тъй наречените албанци или от тяхното семе..........

9

да

преди 7 години

тия са луди !!!!а между другото нали са наясно,че такива проблеми ще създават, че им е бедна фантазията.. това първо.. второ..тоя *** приемеш ли го веднъж няма изгонване..ще се чудят откъде им е дошло..едно е да го държиш на изолирани острови..друго е да го вкараш на континента..във всеки малък град по 1500 от тая с'***, която е тук за безплатните парички..колкото тия п'аразити се юрнаха да работят в Германия, толкова ще работят и в Гърция

8

gos

преди 7 години

Тая тетка дето трима и помагат да слезе от камиона колко ли работа ще свърши?

7

ф

преди 7 години

Да изместят и костовистите из прованса да строят разрушената от тях държава.

6

Анонимен

преди 7 години

Чиновниците по цял свят една майка ги е раждала. Някой питал ли ги тези от малките градове и села дали са съгласни с подобно съжителство

5

Анонимен

преди 7 години

Ето, Гърция вече има стратегия, можем да им пратим и нашите.

4

Анонимен

преди 7 години

Вчера си наточих вода от чешмите на Централна баня. Коритата са отврат. Помислих си, че ако ги впрегнат тези, които се търкаляха из градинката с по една четка, всичко ще светне за по-малко от час.

3

Циник

преди 7 години

Поредните популистки лъжи!Ако ЕС не плаща Гърция - бързо , бързо ще си реши проблема! Кой откъде е....сигурно едва изтрайват арабските търтеи!

2

Анонимен

преди 7 години

"...по този начин ще бъде осигурена работна ръка." Да, бе, те понеже точно с тая цел се стичат към Европа... Ако са искали да копаят, а не да лежат, и в техните държави е можело.

1

Манафов

преди 7 години

Гръцките ми колеги са единни и се подкрепят при разпределение на келепира. Браво!