54

ЦвИК

преди 7 години

До АнонименВъпреки всичкия зор заман явно Доги е загубил. Иначе анадолския ЦИК нямаше да се крие в миша дупка - очевадно въпреки терора и фалшификациите не успяват да докарат черното бяло... Но в интерес на истината заслугата не е толкова на турците, колкото на кюрдите...

53

УБО

преди 7 години

До Къде ни е армията?За една мaфия армията е излишен разход. Виж, да хвърчат по 5-6 милиона годишно за охрана на агент Сава и Прасчо е "национален" приоритет. УБО и жандармерия - да, армия... за чий Х им е? Не говоря конкретно за текущите спечелили изборите, а за всички от края на червените кхмери насам.

52

Къде ни е армията?

преди 7 години

Къде ни е армията? Защо нямаме армия? За два мандата Борисов кабинетите можеха да стегнат армия за чудо и приказ. Но те не направиха това, а крадоха и с газовете си. Оставиха България на разтерзание. Подариха ни на османските орди на Ердоган.

51

To6

преди 7 години

А бе, мюсюлманете само турци ли са ??? Знам, че има и в Африка и къде ли не, и те ли са такива или македонци ?

50

Язък

преди 7 години

1939-а година Хитлер и Джугашвили си деляха Европа. 1941-а година бяха разграбили де що има да се разграбва и се хванаха за гушите. Не без решаващата помощ на хитрите англичани, между другото.Султанът на Туркия и императорът на Рассия ще тръгнат по същия път... и ще стигнат до същия резултат. Е, по трасето ще останат 50-100 милиона трупа, ама на КОЙ ли му пука... Хем ще е по-лесно на китайците да усвоят дивите западни земи после.

49

ДО 67

преди 7 години

Не си прав, как да не го подкрепя като е спечелил с 51,4%, това е повече, а тези които не са го подкрепили доказва, че в Турция има демокрация, могат свободно да гласуват хората, да 48% не са го подкрепили, но виж Англия, с колко процента бяха ЗА Брекзит???Страната какво прави... излиза от Европа и им показа среден пръст на меркел и компания.... да си чувал в Англия да има гражданска война или пък във Франция защото е президенстка държава???

48

Анонимен

преди 7 години

Ким другаря,ще му види на Ердо.сметкята

47

Коджа язък

преди 7 години

Между Украйна и Япония май не остана ни една нормална държава... интересни времена се задават... в лошия смисъл на думата...

46

Анонимен

преди 7 години

След като уж САЩ били на страната на Ердоган, защо същия ще купува пуски ракети? Този Василев здраво го хапе коня. Много е смотан!

45

до Василев

преди 7 години

Човече, пий си леккарствата, че се излагаш. Виждаш на къде върви света и започваш да твърдиш точно обратното. Къде ги видя тези съюзи? Които Ердоган нарече фашистки останки и се закани, че няма спят спокойино. Ти *** ли си, честно?

44

!

преди 7 години

Загубата на Ердоган с 1-2% в Истанбул, ИЗмир, Анкара и т.н. се приема са загуба, а победата му с 2,8% в Турция като цяло не е победа!!!....хахахаха, какви *** същества има и как промиват мозиците на хората и ги плашат....Кажете нещо за Марешки.... за Бг парламента, кредите на Бг, минимални заплати, пенсии, тръгнали сте Ердоган да ми обсъждате, стига сте му правили реклама, фанатици такива.....

43

Бухаха

преди 7 години

"страната ни трябва да се прикрепи към съюза с с НАТО" - политическия анализач та дрънка! Алоу, ние сме у НАТОто от 2004-а година, ве! Експерт до експерта, мила моя мaйнo льо, а в резултат - рeзил след рeзил.

42

Eva

преди 7 години

Има и свестни турци жалко за тях.

41

do 52

преди 7 години

Само тези войници да не се окажат Троянски Кон!?

40

Чок хорошо

преди 7 години

Путин - велик Вожд на Руския Свят, Доги - велик Вожд на тюркския Свят, с благословията на аятоласите ще станат повелители на Галактиката. Сефте.

39

FAKE news

преди 7 години

Не мога да разбера защо хората се вързват на тоя цирк, който ни го разиграват ционистите с техните марионетки!

38

Анонимен

преди 7 години

До ВасилевТия съюзи ти не ги гледай - сто пъти ще се менят, късат подновяват и т.н. през идните години. Не забравяй, че на хартия и ние сме съюзници на турците. Ти би ли разчитал на това?

37

Анонимен

преди 7 години

Положението в Турция отива на гражданска война. Честито на кюрдите! Скоро ще имат държава, с части основно от Турция, плюс Ирак и Сирия. Население около 32 млн. Дано греша, но Ердоган го виждам на военен съд и обесен.

36

до Василев

преди 7 години

Ти си проспал последните месеци,а? Ердоган се постара да си развали отношенията със САЩ. Размахваше им пръст за Гюлен и разчатеш, че ги дърши вс Инджерлик. Но Американците се изтеглиха от Инджерлик. За това Ердоган се втурна през глава при Путин, защото видя, че кюрдите вече имат американски автомати. Малко късно обаче. Вчера и германские външен министър каза, че Германия изтегля оръжията си от Турция. Голяма подкрепа от Запада, няма що!

35

Анонимен

преди 7 години

Не случайно се казва: човек предполага, Господ разполага...А, и никога не е късно някой да стане за резил, независимо от годините, произхода, амбициите и мераците.