74

jersey

преди 6 години

До 112Незнам дали знаеш, но Ататюрк е наполовина Българин по произход...Както и архитекта на големите джамии в София, Одрин и Константинопол!

73

ОСМАН

преди 6 години

ОТ ЦЕЛИЯ ОСМАНСКИ СВЯТ ЕРДОГАН ОБИЧА НАЙ МНОГО БЪЛГАРИЯ.ВИНАГИ Е БИЛА ГАЛЕНИК НА ИМПЕРИЯТА...МАЛКО ЛИ ВЕЛИКИ ВЕЗИРИ БЪЛГАРИ ИМА.АМА НЕ НИ УЧЕХА В УЧИЛИЩЕ.....

72

Анонимен

преди 6 години

NQMA TAKYV SVQT OSMANSKI NQMA I DA IMA UMRQL E

71

expert

преди 6 години

Все по-трудно е на Турция да се запази в сегашните граници. Въпрос на време е източната и част да се раздели между Кюрдистан и Армения. Не забравяйте, че 80% от територията на Армения е в границите на Турция. А след референдума става все по-реално крайбрежните градове, Истанбул заедно с европейската част да се отделят от ердоганска Анкара и да образуват Източна европейски насочена турска република. Такива са настроениета в тези градове след фалшифицирания реферндум. Аз одобрявам!

70

Анонимен

преди 6 години

явно там в турция сериозно се обсъжда дали ще ни връщат под турско робство или да ни оставят на путин? ние само блееме

69

УВО 75

преди 6 години

Ние учихме навремето, че ГРАНИЦИТЕ на НРБ са СВЕЩЕНИ и НЕПРИКОСНОВЕНИ !Военната Клетва:" Защитата на Отечеството е въпрос на чест и дълг на всеки български гражданин" - И БЯХМЕ ГОТОВИ ДА ЗАЩИТИМ РОДИНАТА ! Къде е сега патриотичното възпитание на младежта ?

68

Експерно становище

преди 6 години

Западна Турция е културната и просветната за източната е ислямизираната и безпросветната!Логично е западна Турция да търси допирни точки с Европа а източна с Ислямска Държава,Катар и Саудитска Арабия!Доган може да има мераци на Балканите ама най-много да стане властелин на Диарбекир докато не го ликвидират от ПКК!

67

Donmeh

преди 6 години

този селянин какво се прави, че не знае, че евреите управляват света:)

66

Анонимен

преди 6 години

В основата на трусовете в САЩ,ЕС и Северна Африка стои Русия.Тя обаче забравя,че чудовищата,които създава,ще се обърнат срещу нея и това ще е краят на путинова Русия.Едно от тях е и Турция.

65

Анонимен

преди 6 години

САЩ го крепят и ще стане президентски падишах както шейха на Саудитска Арабия.

64

Дюшеш 1

преди 6 години

До АнонименНарод, който не храни своя армия, храни чужда.

63

Дюшеш

преди 6 години

До АнонименИ с какво, мармоте, ще ги спреш, да не си разделят Балканите? С 300-те ни души армия, единия ни самолет и двата ни танка ли? И кой ще ги спре? За Франция и САЩ Сирия е много по-важна, отколкото умираща България. Къде са ни т.н. държавници. До сега да си чул някакво изявлеие от български държавник? Скрили са се като мишки сигурно в бункери в Швейцарските Алпи при парите си. Къде е Бойко могъщи? Напълнил е гащеримона и мълчи като мишка. Кой ще ги спре, питам пак?

62

Дюшеш

преди 6 години

До АнонименНе съм прокси-***, защо обиждаш? Разглеждам варианти.

61

Дюшеш

преди 6 години

До УвиМоже пък да ни разделят по вертикал. Източната част на България за Русия, Западната за Турция, като към нея Турция може да си вземе и Северна Гърция и Македония и Косово и Албания и Ердоган си прави османския полумесец, както той иска. После смачкват и Гърция, естествено и Кипър. Така се врязва турско-руски клин в ЕС и ЕС бавно загасва, като остава реално само на изток от Елба. Това ли искаха Атака, Сидеров, Патриотите и войводите и вси "русофили"да влязат вогромния турски и руски пазар

60

Българин

преди 6 години

Хайде стига сме преписвали опорните точки на западните медии. По отношения на Турция трябва да си запазим добрите отношения, а не да тръгваме сляпо да защитаваме чужда позиция. Народът на Турция избра президентски тип на управление и точка.

59

Уви

преди 6 години

До ДюшешСофия може и да я няма като приключат с нас...

58

Sad but true

преди 6 години

До Анонимен - "Борисов как е охраняван"Колкото и да е нелицеприятно, Баце трябва да бъде пазен. Утре ако някой го опука ни чака хаос с неясни размери и продължителност. КОЙ ще поеме властта, шайката клoуни от Позитано ли? Или Слави Трифонов? Виж в Скопие в какъв ступор са...

57

Дюшеш

преди 6 години

До ХахахахаА София в коя част ще оставят- в руската или в турската?

56

Хахахаха

преди 6 години

До Дюшеш"на кого ли ще се паднем?"Ние вече сме се паднали, брат... за ония 400 000 руски имота по Черноморието чувал ли си? Следващият анклав между Силистра и Кърджали български все по-малко се говори. Може да оставят Резервата да има къде да изритат братята-роми... А може и още по-елементарно - по билото на Балкана 50 на 50.

55

Дюшеш

преди 6 години

От цялата работа спечели Путин и то дюшеш. Първо откъсна Турция от ЕС окончателно, второ ще си продава газта на Турция, на голям пазар чрез Турски поток, трето обкръжи Украйна, четвърто-ще се спогоди с Ердо да си подялят Балканите и пак ще стъпи в Европа, пето-реши си въпроса с преминаването на Проливите, седмо- намери си съюзник в Сирия срещу СОЩ и ЕС, която също ще делнат с Ердо в даден момент. Ние да му мислим-на кого ли ще се паднем?