38

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТВярно е,но Русия винаги е правела външната си политика с користни цели.Те уж ни освобождават,но като не искаме ново робство веднага започват да работят против нас.Повечето русофили са пета колона руснаци вкарани в България след 1944-та година та дори и след 1989 като български граждани.Тази русофилия я няма в Румъния,Чехия,Унгария,Полша,Словакия-всичките са по-добре от нас,защото не чакат "освободители".А на промитите мозъци-кого е хранела Русия бре?Нас ли?Да сме ги канели да идват?

37

Анонимен

преди 7 години

При всички варианти Русия печели защото ЕС има освен деспотичната Русия още един враг - Турция. От всичко това най-много ще пострада България. Само една дума на Путин, "Дава ме ви източна България" и цевта няма кой да го спре. Като имаме предвид и това, че ни управлява втория ешалон на БКП те ти случка. Айде на здраве.

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 36На изток от Европа граничи с рускотурски султанат......Ти едно изречение не можеш да напишеш,къде си тръгнал? "..на изток от Европа граничи"! И по форма, е по мисъл - пълен шит!

35

Анонимен

преди 7 години

България , Гърция , Сирия , Ирак , Иран , Армения , Грузия - с коя от тези съседни държави Турция е в добри и приятелски отношения ?? За вътрешните "граници" в обществото да не говорим. Не бих искал и за минута да съм на мястото на Ердоган. Засега си е резервирал страница в историята , но какво ще пише на нея просто не ми се мисли.

34

9К51

преди 7 години

Ало Днес.бг това не е официалната позиция на Кремъл .... а дрънкане на соросо_идни издания, като "Независимая газета" и др. интернет драсканици! Позицията на Кремъл, е че силна Турция е от полза на Русия и въобще не се притесняват от победата на Ердоган, все пак историята е показала, че на изток т.н. "либерална демокрация" води само до проблеми и корупция. По-добре е да преговаряш с човек разполагащ с цялата власт отколкото с десетки партийки, които и те незнаят какво точно искат ...

33

Само

преди 7 години

До Бивш Патриотне е ясно кои точно от тия са българи

32

Анонимен

преди 7 години

Добро утро, братушки!Що му помагахте??!!

31

Анонимен

преди 7 години

До ShoppЯ, шопа вече е отворил гуреливи очички и преди сутришното прочистване е решил да се изтропа тук. Шопе, гаdен си отвсякъде! Не знам на какво се дължи омразата ти, а и не ме интересува. Знам, че ще те изяде отвътре...

30

Анонимен

преди 7 години

На изток от Европа граничи с рускотурски султанат.

29

Бивш Патриот

преди 7 години

Войната не се води с дръвници и коне а с икономика и тя е отдавна спечелена, важното е да се плаща и да живем добре а дали Асан или Иван мие все едно ! За 25 г. българи извършиха по голям геноцид над българи о всички взетни заедно .

28

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТ - Ти откъде знаеш на кой му пука и на кого не му пука . Вие и болния ви лидер живеете в 20 век .

27

ф

преди 7 години

Русия,САЩ и Турция работят за падането на ЕС заедно с Великобритания.Скоро ще видите как.

26

Сим

преди 7 години

До АТАКИСТКакви ги плещиш? Та Русия е най-верния съюзник на Турция. Веднага без всякакви съмнения и уговорки призна резултатите от референдума на Ердоган първа, преди Тръмп даже, и дори Русия ни препоръча да го уважаваме. Напълно издишахте лъже-патриоти! Махайте се, ердогански кучета!

25

АТАКИСТ

преди 7 години

до 27 на ЕС не им пука за нас те са спрели турците чак при Австрия защото им пука за Австрия! За нас само Русия е гарант че Кърджали няма да е турско!

24

й

преди 7 години

А Путин не го ли направи това през 2011 с този трети мандат.В Турция е султанат,а в Москва царство.

23

Жириновски

преди 7 години

Да си прави султанат , ние уже имаме.

22

Патриоти=Ердоган

преди 7 години

До АнонименДа, Ердоган осъществи програмната цел на обединени патриотари- Турция да не влезе в ЕС. Вече дълбоко се съмнявам в българския патриотизъм на "патриотите". Защото те имат с Ердоган една програма относно ЕС и Ердоан им я изпълнява?За нас бе по-добре хилядократно Турция да е светска държава, част от ЕС и работеща по общи с нас правила. Сега ще възстановяват Османската империя. Ако е по историческия сценарий - първи сме ние вътре. Ако Турция беше в ЕС това нямаше как да се случи.

21

Анонимен

преди 7 години

че нЕкак си не върви да си мюсюлманин пък да пишеш на азбука дадена ти от християни.....Ахахаха. Латинската азбука не е измислена от християни бе неграмотно!

20

Анонимен

преди 7 години

АКО ЕВРОПА СИ ДРЪПНЕ ИНВЕСТИЦИЙТЕ ОТ ТУРЦИЯ НЯМА ДА ОСТАНЕ НИШО.

19

Анонимен

преди 7 години

които ще ни изкупят селскостопанската земя и после хлябът от нашето жито ще ни струва минимум 3 лева.....В турция хлябът е по-евтин от тука.