30

ОСМАН

преди 7 години

ВЯРНО Е!ЕРДОГАН СЪЗДАДЕ ТАКОВА ЧУДОВИЩЕ.ЧЕ ЕС НЕ МОЖЕ ДА ГО КОМАНДВА.АКО НАШАТА РОДИНА БЕШЕ ИЗБРАЛА ЗА ЛИДЕР ЕДИН ЧОВЕК.ПОНЕ С ЕДНА ТРЕТА ОТ ТАЛАНТА НА ЕРДОГАН.ЩЯХМЕ ДА СМЕ НОМЕР ЕДНО В ЕВРОПА.ГОСПОДИ ДАРИ НА БЪЛГАРИЯ ЕДИН ТАКЪВ ПАТРИОТ.НО ДА НЕ Е ОТ ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ.КОЙТО ДА ОБИЧА РОДИНАТА СИ ПОВЕЧЕ ОТ ХОТЕЛИТЕ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ .АМИН....

29

Анонимен

преди 7 години

хубаво е, че цитирате ататюрк. хубаво е, че помните какво е казал и направил. ама знаете ли, че преди 3 седмици полицията в истанбул едва успя да хване в последния момент двама ТУРЦИ, опасани с колани с взрив, които отиваха да взривят мавзолея на ататюрк, защото не искат светска държава? такива като тях гласуваха и за ердоган. у нас нищо не споменава за това, но там ври и кипи. и ненормалните стават все повече и повече.

28

Анонимен

преди 7 години

До ааТурция участва в конфликта в Сирия и Ирак,избива кюрдите в Турция,както и тези в посочените страни.Синът на Ердоган търгува с нафта с ИДИЛ.Дали е достатъчно?

27

Анонимен

преди 7 години

Ердоган води битка с християнството,с което няма място сред лидерите в свободния свят.

26

иво

преди 7 години

На колко стола може да седи един човек / или държава/ , накрая пада на земята !

25

miro

преди 7 години

И малкият БОКО създава чудовище с подкрепата на комсомолката Меркел, което не може да удържи, но на кой му пука, все още има свободни зони в Европа, така че ще се оправим самосиндикално....

24

Наблюдател

преди 7 години

България да не чака НАТО и извънземните, а трябва много сериозно да обърне внимание на отбраната си!! Припомнете си Кипър /74 г./ за да се сетите колко може да се разчита на НАТО или САЩ!

23

Анонимен

преди 7 години

Тоя ще свърши,кат Кадафито

22

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е ислямо-комунистическо чудовище!

21

ще видите

преди 7 години

На тоя му кроят,червена шапка,капела,сомбреро,бомбе,таке,баретка,каскет.Пропуснах ли нещо,тоя не моа се усети

20

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е руснак!

19

ISSA

преди 7 години

Абсолютна диктатура и култ към личността на Ердоган. Там започва комунизма, както в Китай, Корея и т.н. Цензура и смъртни наказания. Тежко им на нормалните хора.... Като се замислим в Русия е същото, Путин коли и беси вече десетилетия. Сега и Тръмп натам се е запътил, не случайно се подкрепят...... само извратени фашистки мозъци. Бог да ни пази....

18

Ахе

преди 7 години

Почваме да водим нормален спор, базиран на истини и доказани съждения!Браво! А тези, които им се плаща да са "подлизлювци", да продължават да пишат, каквото им е написано, а не каквото мислят! Респект на плащащите:)

17

ЗАМИСЛЕТЕ СЕ

преди 7 години

А Меркел не е ли над 12 г вече на власт и иска още .......А кралицата на Англия колко века е начело ,май половин век и повече. Доган що не пуска властта в ДПС .Нали и той беше султан . Бойко колко мандата е ? Атака колко време са в парламента.

16

Поправка Кремъл

преди 7 години

До АнонименНе Тръмп, а Кремъл призна първи референдума на Ердоган.

15

Ахе до Инфо

преди 7 години

Аре бе Инфо!? Мъцни!!! Т.Е.кажи нещо:)

14

Ахе до Инфо

преди 7 години

А НАТО??????????

13

АХЕ до Инфо

преди 7 години

А демокрацията е многолика, ама наистина с много лица и проявления!!!!! Включително и ВеликоБритания!!!!!!

12

Ахе до Инфо

преди 7 години

Малка добавка - Европийски съюз във времето му, когато беше вдъхновяващ. Т.е.тези две държави бяха прието на ръба тогава!!!!!А тук говорим за държава с основно друга религия и почти от друга цивилизация!??? Да не влизам в повече подробности!

11

хаха

преди 7 години

Така е братчета ,демокрацията вече създаде чудовището на изборния процес.Вечно едни и същи са на власт и то демократично !