25

Анонимен

преди 7 години

mai, che Dinko e mnogo varvejno

24

Магдалена

преди 7 години

А аз имам познат, който се казва Магдален

23

Анонимен

преди 7 години

До Един българинГеорги Димитров и Тодор Живков са примери за национални предатели и садистични сатрапи от новата ни история. Това обаче не означава, че те имат монопол върху традиционните български имена Георги и Тодор.

22

Темелко Пиперков

преди 7 години

До Един българинА също и тези, на които им викат Пацо :)

21

Анонимен

преди 7 години

Имам доста приятели и роднини с деца до 10 год. възраст. Напълно е вярно. Е няма такава повтаряемост! Няколко Викторио-Викторовци, Алекс-овци, Мартиновци. За щастие Никол няма сред тях. А това с Мюмюн!!! Как не осъзнават колко е грозно. А това е най-разпространеното им(по-скоро обида)е в Кърджалийско.

20

Анонимен

преди 7 години

До Един българинНадявам се влиянието на ефрейтора с нелепите мустачки върху световната истрия да не се съизмерва с влиянието на някои наши "изпълнители" с вид на травестити /независимо от пола/.Друг е въпроса, че родители, които кръщават децата си с имена използвани от кючекчии за псевдоними го правят именно по тази причина.

19

Анонимен

преди 7 години

До ЕкзотикА ние имаме Таная и Мартен:)))

18

Сп??нс

преди 7 години

За някои хора може и да е жалко , но много от фолкажииките имат хубави имена , гАлена , мария , преслава , румяна , десислава , камелия , васил , константин , анелия , ивана , гергана, райна.... Друга работа е , че е въпрос на време ,сред модерните родители да се наложат имена като исдислав , просто за толкова им стигат двете мозъчни гънки - с едната хейтят цял ден и с другата пазят равновесие.

17

Анонимен

преди 7 години

До неразбралНаистина си илитерат. Това, че свързваш името Преслава единствено с кючек говори за крайно стеснения ти хоризонт от познания. А това, че травестит с българско гражданство използва псевдонима Азис, едва ли спира мюсолмани да именоват децата си с това масово за тяхната култура име.

16

Анонимен

преди 7 години

До 14.А защо не кръстиш сина си Фики ,или Азис?Такива красиви български имена.

15

неразбрал

преди 7 години

14! Остави ми интересите на мира.Ти кръсти щерка си Преслава ,пък се прави на културен.Айде ,бегай.

14

Анонимен

преди 7 години

Всъщност масовите български имена са еврейски или гръцки. Единственото чисто българско име влязло в световната именна етимология е Борис.

13

ха-ха-ха

преди 7 години

до 12! Верно че много ти отива името.Затова си си го сложил за ник.Така да кръстиш и децата си.Само това "умен" да махнеш ,че разваля идилията.

12

Анонимен

преди 7 години

До неразбралТова, че чалгарка използва за псевдоним едно красиво българско име не трябва да го прави нейна запазена марка. Фиксацията ти към кючекчийката не говори добре за културните ти интереси.

11

Анонимен

преди 7 години

Всъщност Преслава не е лошо име, просто е натоварено от носителката си негативно, а доколкото знам дори не й е истинското име. Все едно да кажеш, че Глория е грозно име, само защото най- известната му носителка у нас е чалгаджийка ( а и също е псевдоним).За мен най- дразнещи са трибуквените имена , нека ги запазим за домашните си любимци ;)

10

ЧЕСТНО КАЗАНО

преди 7 години

Честно казано познавам един дядка -крадец ,който кръсти внучето си Симеон-Хасан.Голям мошеник излезе дядката , ама и внучето цял живот ще си носи хубавото име.

9

Екзотик

преди 7 години

Ние имаме Иларислав-Александър в групата ;-)

8

Анонимен

преди 7 години

Все повече женски имена завършват на съгласна, има и много мъжки имена, които завършват на гласна", посочи тя...:))) евро*ейски "ценности" - засилване на "мъжкото" в жените и "женското" в мъжете."никол" - може би "на кол" или "на к..." ? :)"мартин" - едно от най-тъпите мъжки имена, което винаги като го чуя имам усещането за женско име.хубаво мъжко име е "александър", някак си силно звучи

7

Анонимен

преди 7 години

не разбрах много от смисъла на статията. може би,че е досадно вече всички да са александра,мартин и виктория. още по-*** илиана - куин и патрик. но поне да не се връщаме към тотка,цонка,грую,тако,нако,цако,пеко,дако,труфка....

6

неразбрал

преди 7 години

Колко ли простоват чалгар трябва да си ,за да кръстиш детето си Преслава?