343

Анонимен

преди 7 години

Американците бягали от Корейския полуостров. Случайно били минавали транзит. Оня лудия внук им пуснал филмче и те напълнили памперса, задръстили WC-тата по корабите.

342

rreeeww

преди 7 години

Всеки се гаси как си иска вече върху тъ пите щати :D

341

Анонимен

преди 7 години

Сега ставам. Има ли новини от фронта?

340

Хуманист

преди 7 години

Аз ако съм на Американците ще се опитам да купя или вербувам някой от стотиците верни на Ун хора от неговото обкръжение .Да му сложи нещо в стаята или в чашата.Ароматизаторче или да изпуснат някакъв газ или знам ли и аз какво.Със сигурност имат хиляди варианти да учистят някой по доста хитър и професионален начин .То е ясно че рано или късно ще се запукат.Но трябва ли да измират милиони Северняци и САЩ да хвърлят на празно още няколко Трилиона за ненужни войни!

339

тя

преди 7 години

Така , така - все някой трябва да спре световния жатдар!

338

extremist

преди 7 години

Пхенян заплаши с ядрен удар дори и за един американски снаряд - ЗА ЕДИН ПИСТОЛЕТЕН КУРШУМ ТРЯБВА ДА Е ЗАПЛАХАТА !

337

extremist

преди 7 години

Северна Корея нямало да наблюдава пасивно провокативните действия на САЩ - СЪВСЕМ ПРАВИЛНО. ДА НАНСЯТ ПРЕВАНТИВЕН УДАР КОРЕЙЦИТЕ

336

до Боби

преди 7 години

За Да направят това което си написал ще са им нужни стотици ракетни установки и хиляди ракети.Със сигурност те разполагат в пъти по малко от ракетните установки разположени от САЩ и Южняците.Може да имат няколко десетки ракети но не и стотици както си написал !!!

335

Ангел

преди 7 години

ЦРУ трябва да измислят някакъв начин да отровят Ун НО преди това трябва да вземат частни уроци от Путин и Мосад защото те имат много по голям опит в този тип убийства!

334

Анонимен

преди 7 години

САЩ няма да нападнат ако в Севрна Корея няма предатели.. А очевидно нямат предателите защото там предателите ги избиват.. Така че САЩ няма да нападне и ще стане за смях..

333

Анонимен

преди 7 години

Северна Корея е силна защото убива предателите и страхливците като Чингис Хан.. А родните на предателите в трудов лагер..Само общество армия може да противостои на парите на САЩ и ционистите.

332

Анонимен

преди 7 години

Що не му спретнат един безкръвен преврат на тоя?

331

луноо, лунооо

преди 7 години

Имат паметници като на макетата

330

Мхм

преди 7 години

До Анонимен 389Има, да. Ама евреите баш ги брига... колко атомни бомби имат сега, 200?А на курейския сатрап дано му видят сметката преди да е направил голяма беля.

329

1914

преди 7 години

До АнонименТи да не си мислиш,че тук Русия няма да е зад гърба на корейците случайно? :)Американците не са толкова зле,че да нападнат Корея и да си вкарат такъв автогол,голяма случка щеше да им се случи.Те много добре знаят какво притежават корейците и какви са им възможностите,щото ако говореха само празни приказки корейците,досега да беше станало както в Сирия,Ирак и т.н

328

Ангел

преди 7 години

Северна Корея ще стане първата държава самоунищожила се от нейното си ядрено оръжие.САЩ и Южна Корея са разположели ракетен щит който е пригоден за много по голяма територия .САЩ са разположели ракетни установки изключително гъсто с цел да свалят всяка Северно Корейска ракета още на нейна територия! Пуснете им 1 томахавка и се надявайте Прасчо да изпълни заканата си и после атомните им бомби ще им падат върху главите!

327

Анонимен

преди 7 години

Аз за 10 ти път ,ще обясня на бавно развиващите се. Има подписано споразумение на ООН в средата на века , според което никоя държава няма право да създава ядрено оръжие за военни цели освен вече придобилите го. Какво не е ясно? Има закон подписан от всички включително Русия и Китай ?!

326

Анонимен

преди 7 години

А ако излезе накрая, че Идил не е творение на САЩ?Колкото до Виетнам, там СССР беше зад гърба им.Явно, че чак когато двамата големи се разберат или неутрализират, светът ще мирне.

325

.

преди 7 години

До ЕдинОбясни логиката кой има право да има ядрен арсенал и кой не. Защо примерно Иран не може да има ядрена програма или дали на България ще се позволи да има такава ако някога пожелае.Истината е че хулиганите не искат да пускат нови хулигани в бандата и използват активно ООН. Това е по-важното от цялата работа, а не дали е диктатор или каквото и да е.

324

Krom

преди 7 години

До Един - 376 - по принцип не мислех да ти отговоря, но .. По празниците Америка с "развитите технологии и демократичния контрол" използва в Афганистан МОАБ. По собственото си творение - ИДИЛ. И това, само и единствено за да може Тръмп да спре протестите срещу себе си и да се превърне в Добрият Мистър Президент накрая. Това ли е, как беше ... стриктната директива за контрол? По големия бие по малкия. Демократично, а? Айде недей да говориш за нещо, което не се зачита напоследък като ООН.