119

Българин

преди 7 години

Тоя е откаченяк ,но пък Турция е икономически много зависима от Европа. А остави ли народа гладен ще го бутнат.По вероятно е да се накланя на Европа,но да атакува нас. Така че братушките,оттсм чакаме реална въоръжена подкрепа.

118

Анонимен

преди 7 години

Вижте този пасаж "Двамата им предшественици като президент и премиер, смятани за нейни критици, не посмяха публично да кажат мнението си". Ще си кажеж мнението и вечерта тайната полиция те посещаваи изчезваш. Ех, спомени от една близка наша история, когато полицитя се наричаше милиция. Разликата между глупавия и умния човек е, че глупавия повтаря грешките си.

117

!

преди 7 години

До питам азИ аз да питам, там в САЩ гласуват ли с по 5 бюлетини наведнъж. Комисиите добавят ли или сменят бюлетини с "неправилния" отговор?Този псевдодемократичен референдум прилича на нашите референдуми "Република или монархия" 1946, "Живкова конституция" 1971. Ердоган не се е престарал колкото БКП едно време, за да получи резултати от 99%

116

Анонимен

преди 7 години

Проблемът им е , че 50% не го харесват. Не си напъвай баката да го смяташ. Това е половината население.

115

Питам

преди 7 години

Руснаците си харесват Путин , турците Ердоган , ние си харесваме Бойко. Къде е проблема?

114

До злобарииии

преди 7 години

Разликата между Радев и Цачева-60 срещу 36%. Провери в сайта на ЦИК!"Малка " разлика викаш, а папагал?

113

БГ

преди 7 години

"нормалността" какви са тези думи?????

112

Krom

преди 7 години

51,4 процента, показват по скоро манипулации. Обществото им е разделено. Което значи дестабилизация. На Ердоган не му трябваше това. Той си беше силен премиер. Но, алчността и желанието да превърне себе си и семейството си в потомствени владетели ще го обърнат. Сега опозицията ще се втвърди, ще стане външна и по борбена. Както и кюрдите. Рано или късно - и военните. Това което той преследва - превръщането на Турция в Саудитска Арабия не е за 21 век. Но .. това си е вътрешно Турски проблем.

111

Аноншмен

преди 7 години

Ердоган скоро ще се срещне със всевишния.

110

злобариииии

преди 7 години

хахаххах,какво е изчезнало от Турция? Нормалност ли? Тук в Бг всичко е нормално, в Белгия още по нормално, пък за Меркеландия-дойчланд да не говорим..... и т.н.Човека стана Султан и то благодарение на народа си, разликата е била много малка, ами какво да се прави, то разликата между Радев и Цачева също беше малка .... :))

109

На Бабати Хвърчилото

преди 7 години

Сякаш в БГ много е нормално.

108

Анонимен

преди 7 години

На този му предстои истински преврат не като онзи фалшивия.Щом като печели референдума само с два процента, работата е ясна.Очаква го съдбата на Кадафи, и Садам, като се има напредвид как е организиран референдума под натиск и терор.А той горкия печели с минимална преднина само ПЪТНИК Е!

107

Deliorman

преди 7 години

sega veche turciq e normalna,nedeyte da pishite gluposti.Spored vas vsichnko izvyn EU i USA e nenormalno,sprete da podkrepqta evreite!Pyrvo gledayte da upravqtre BG,a kakvo stava po sveta ne va interesuva!

106

за историята

преди 7 години

20 векСултан Реджеп Първи. - неоосманлия с апетити към съседни територии( България , Гърция) и ислямизация

105

Анонимен

преди 7 години

Ооо, мили ми кьопеци...Какво ви чака в пуйкия...

104

Анонимен

преди 7 години

На султан Ердоган престолът му се клати още от сега.

103

Анонимен

преди 7 години

До sultanДа не бяха българските паспорти ,българските турци,щяхте да пътувате в ЕС на кукув ден.Много по-богати империи са се срутвали,защото диктаторите нямат бъдеще,особено в 21 век.

102

Анонимен

преди 7 години

Да ти е честит феодализма султане!

101

Анонимен

преди 7 години

Ердоган все още има 49% срещу себе си и той го знае. Спечели благодарение на продажните националисти, които му осигуриха още 2-3 милиона гласове. Нещата са на кантар. Представете си, че той е първият осъден на смърт след като официално прекара екзекуцията като форма на наказание. И първият висш президент на Турция да е от партията на Кемал Ататюрк, ах, звучи прекрасно..

100

Анонимен

преди 7 години

В сравнение с Турция ,ЕС е замязал на психиатрия , особенно с европейските си ценности.