15

Анонимен

преди 7 години

Той сподели, че е "изключил всичките си емоции" почти 20 години и е живял в "пълен хаос", като е бил "близо до пълен срив многократно".Да не би да се е разстроил, че хеликоптера му не е санитарен?И после...Откри нещо в гащите си...За забава, да го ЕЕ...

14

Анонимен

преди 7 години

принц хари да мине през сиропиталищата за сираци,дето не ги хранят със сребърни лъжички и тогава да ми говори за депресии.

13

Анонимен

преди 7 години

"Те се стараят да обясняват, че психичните проблеми са също толкова сериозни като други заболявания и за тях трябва да се говори открито, без страх от позор."Пропаганда на психолози. Мира нямат. Остава звездите да ни разказварт за апедиситите и жлъчките си. Няма други, толков агресивни "специалисти" които да гастролират из медиите по този начин. Всеки проблем е личен и е недопустимо специалисти агресивно да внушават, че трябва да говориш за това.

12

Анонимен

преди 7 години

Може да започне своята трансформация с обръсването на тази брада,която определено хич не му отива!

11

Spiritus Rector

преди 7 години

Защо не си е облякъл нацистката униформа? Много му отива!

10

Калашников

преди 7 години

А какво да кажат онези,чийто близки са избити и домовете им са сравнени със земята без съд и присъда от Натовската ***, в която е бръмчал и той?Какво направи кралската рода това да не се случва? АНАТЕНА !

9

Анонимен

преди 7 години

Нещо не им разбирам логиката.Всеки човек на тоя свят има някакви проблеми.Работата не е да се блъскаш челно с тях а да ги избягваш и контролираш.Щом можеш да го правиш значи си ок с психиката.В моментът в който проблемите започнат да те контролират а не ти тях тогава определено имаш нужда от доктор.

8

Анонимен

преди 7 години

Щял да наследи бабата? Глупости, короната се предава по техните закони винаги на първородното дете по кръвна линия. Сега крал ще стане Чарлз, след него Уилям. Хари може да стане само ако и двамата умрат. Освет това всички знаят, че не е син на Чарлз, а на любовник на Даяна, на който е одрал кожата. Чудя се само как и двете деца са преживели съмнението или знанието, че баща им и баба им са убили майка им. Та сигурно затова депресията.

7

Анонимен

преди 7 години

Никой не може да замести една истинска майка,нито други хора,нито парите,нито властта.Имаше прекрасна,състрадателна майка с която може само да се гордее.

6

Анонимен

преди 7 години

Риж къдрав СИМПАТЯГА,Чралз да ли се е усетил ?

5

Анонимен

преди 7 години

Те с брат му бяха много привързани към майка си.Трудно е на тази възраст да преодолее такава загуба.Радвам се ,че се е оправил.

4

простотия

преди 7 години

"Тогава спрял да претендира, че животът е страхотен и се изправил срещу проблемите си."Каква мисъл,от първата буква още личи,че българка е получила пари за нея!

3

Анонимен

преди 7 години

лъскат му идижда, защото той ще наследи бабата.няма да е баща му, няма и да е брат му - и двама имат "проблемни" жени, според "кралските" традиции.

2

Анонимен

преди 7 години

Да си принц в днешно време!

1

Анонимен

преди 7 години

Психичните проблеми са от кръвосмешението в кралските роднини.