18

До 5

преди 7 години

Горе долу е все тая на кое от двете се кланяш. Много лошо скалъпена история е библията. Нали бог е любов? Защо ако те обича трябва да му се молиш и да му се кланяш?

17

Опиум за народа

преди 7 години

Айде, народе, юруш на чудесата! По две за лев ги даваме! Слепите чуват, глухите проглеждат!

16

vlady

преди 7 години

Чудеса в Бачковския Манастир ставаха докато епископ Борис беше игумен - изчезваха безследно свещи, пари от касата и т.н.

15

анонимен

преди 7 години

Моята вяра е в добрите и силните хора , макар и малко те са някъде там :) винаги на пост :)

14

Анонимен

преди 7 години

До 16:Първите икони на Света Богородица са нарисувани от св. Апостол и евангелист Лука - автор на третото от четирите канонични Евангелия (Евангелие от Лука)."Като нарисува твоя всечестен образ божественият Лука, боговдъхновеният писател на Христовото Евангелие, изобрази на твоите ръце Твореца на всичко". Иконоборството е ЕРЕС! Поинтересувайте се от Учението на св. Йоан Дамаскин за почитането на светите икони.

13

Men

преди 7 години

Вярвайте, щото ако не вярват тия бездетните от статията ще вземат да си направят ДНК тест за бащинство и тогава ще стане ясно, че с вяра не ставала работата. Дедо поп е помогнал с дедовия...

12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 16Попски извращения и догми! Няма го в Библията а някой като Баба Гуси, Кичка или Кака Филка са го писали и прокарали за "чиста" монета! Ама в Откровениеро на Йоана се пише доста ясно за тези които отнемат и тези които прибавят към Божието Слово! Ето защо ако бяха от Бог нямаше да се червенят пред скритите камери защото щяха да вътшат Божественото!

11

Анонимен

преди 7 години

До 12:Православен Катехизис:"Да почитаме иконите като свещени изображения и да ги употребяваме за благоговейно спомняне делата на Бога и на светиите Му НЕ противоречи на втората Божия заповед: иконите служат като книги, написани вместо с букви с образи и предмети.Като знак за това, че почитането на светите икони не е противно на Бога, служи и този факт, че Господ прави понякога някои икони средства, чрез които излива върху вярващите Своите благодеяния. Такива икони наричаме чудотворни."

10

Гюнтер

преди 7 години

В манастирите в България най вече се иМолят зя чудото мъж да зачева!..но за жалост не сме толкова свети и праведни и чудото не се е случило още.Но опитите продължават с огромна сила,включва се и стопанския инвентар,мечащ,мучащ и цвилещ!..както писал поета"Дочувам тропот на кентаври в,светата ни обител"

9

Бау

преди 7 години

Вярата лекува и помага. Плацебо ефекта е доказателството прието от научните среди и ползвано за всеки тест на лекарство. Не е невидимата ръка на господа, а силната вяра, че нещо ще ти помогне. За жалост нещата не спират до тук, иначе нямаше да имам нищо против религиите.

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12Поповете пляскат минуси само ако някой се осмели да напише ИСТИНАТА и да цитира БИБЛИЯТА! Е после почват и по попски да се пляскат ама това става зад скрити врати като преди това се молят маниакално на "бог" да ги пази от скритите камери! :))))))))))

7

Анонимен

преди 7 години

Интересно ми е ... "Няма значение чий образ и чия икона е, когато има наличие на вяра, става чудото", твърди игуменът на Бачковския манастир архимандрит Симон.Как това прекланяне пред иконата се съчетава с първата заповед на Бог: Да нямаш други богове освен мен и най-вече с втората:Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята;не им се кланяй и не им служи ... или по-важно е чудото от истината. Само размисли...

6

Анонимен

преди 7 години

Пак не сте чели Библията където често се пище да не се кланяте на идули и кумири! Това що е създадено от човешка ръка е идол и кумир а Бог е Бог ЖИВ!Простият българин пак го водят за нос'ъ ей такива като Баба Гуси, Кичка, Кака Филка и кой знае още колко гнилоч църковен. Абе скоро пак ще гледаме репортаж и ще се заблудим за пореден път че не всички са като тях. Ама Исус Христос е казал че и най-малките камъчета преобръщат каруцата!

5

Анонимен

преди 7 години

Преди няколко години заведохме децата на Бачковския манастир. Под един навес в двора- паркирани два зверски мерцедеса, каквито и мутрите нямат. Пълно мъртвило, от време навреме двора прекоси някой тлъст, охранен ***-поп. Един скастри женица, която го спря и попита нещо, и си продължи. Това е нашата църква, нашите "духовници"... колкото по-неук, гладен и оскотял народ, толкова по-нагли и охранени попове. .. уви

4

Джурналист

преди 7 години

Без вяра иконота е просто тотем, също такъв какъвто се ползват от индианците. Преди да се поклоните на икона помислете на нея ли се кланите или на Бог.

3

Анонимен

преди 7 години

До Дедо МъдиАз съм атеист и не вярвам в разни басни.И к'во? Либерал ли ме нарече? Що така? Утре ще ми отрежеш зелката, защото не вярвам в старец, който управлява съдбата ми?

2

Дедо Мъди

преди 7 години

Либералните атеисти и либералните туркофони няма как да разберат,че вярата е сила която опази българите 5 века през кланета и геноцид, все ще устоят на няколко десетилетия либерална търговска обсада и финансово робство!

1

Анонимен

преди 7 години

Дано Чудотворната икона продължава да прави чудеса за нуждаещите се. И ако може да премахне некадърниците от герб. Щото са по-лоши и от еничари.