46

...

преди 7 години

Според официалните данни публикувани от АПИ сечението на тръбата на тунела е 86кв.м. простата математика диктува че височинката на тунелчето е 5.4м какъв е тоя 5м висок камион? Освен ако е някакъв Catterpillar други толкова високи камиони няма. А в България не знам някоя фирма да ползва такива камиони, ако има ще да са 1-2 камиона за страната. В такъв случай доста лесно можете да ги намерите

45

Търпеларски

преди 7 години

- Това не може вече да се търпи! Айде да вдигнем слънчогледите към Изгрева! Като дойдат ЗЛАТНИТЕ МИЛИАРДИ най-после и ние раята ще да видим хаир! Ми щото нема работа, безрботни сме!- Алааааааааааааааааааааааааааааааааах! (Вдигай *** демек!)

44

Анонимен

преди 7 години

Крадливата сеалска мутра Бойко Борисов- Боко Тиквата. Строителя на "магистрали". Към него трябва да се обърнат. Тоя про-фан, той разбира от всичко. А тва АПИ дали не му пълни касата на мутренската партия. Да се види кои са фирмите дето не са направили ремонтни. Дали нема да лъсне че са около неговата ***.

43

Спас

преди 7 години

Тези нехранимайковци трябва да бъдат уволнени до един. Егати нахалството виновни са от бойко до последния чиновник.

42

Анонимен

преди 7 години

До Леле леле лелеОставаш с впечатление, че повечето хора са против ББ, защото днес ги няма платените писачи на гепаджиите. Те успяват да създадат друго впечатление, но сега ги няма- не зная защо.

41

Анонимен

преди 7 години

Това е от усилената работа на червения вожд Винету , или още Боко Тиквата известен като Бойко Борисов, премиера мутра строителя на магистрали. Имаше и червена-една свин.я Павлова в неговата ***, която също си ровеше да краде.

40

Анонимен

преди 7 години

Десет години хвалби на Бойко тиквата, че бил построил нещо си... Това е резултата... построено криво ляво, горе долу ремонтирано, някак си санирано... и всичко се разпада! Не става само с крадене!

39

Леле леле леле

преди 7 години

Чета коментарите и оставам с впечатление, че повечето са против ББ, оная дебелата и всякакви гербери и много чудно ми става след като преобладаващите са против гербавите, КОЙ ГИ ИЗБРА ПАК? Да са ви честити новите гербави управленци, да им сърбате попарата пак и пак и пак, за да ви дойде акъла в главата, в което силно се съмнявам и ви пожелавам пак да си ги изберете за 4-ти път, за да ви дооправят. Някой вярва ли в обещанията им за увеличаване на минимални и средни заплати ???????

38

Анонимен

преди 7 години

"Отново инцидент в тунел: Кой ще понесе отговорност?"-Разбира се шофьора на камиона с извънгабаритния товар но в БеГето държава без съд и присъда както винаги няма да има виновни най-много някоя глоба, условна присъда или най-тежкото наказание в държавата задържане под стража за 72 часа.

37

Слънцето

преди 7 години

И Орешарски, и Орешарски е много виновен! Не го забравяйте! Само Царцо-то е невинен!

36

тиквочко дебилоглу

преди 7 години

бе се пийету са виновни или в найдобрия случай иван костоф и извънземните. така порутиа държавата че аз вече от 15та година на власт само здраво бачкане и строежи не моа да им оправя дзулумите. ей го сега пак ше тра теглй 4 милиарда за тоа тунел. как не ги беше срам бе маскарите.

35

Анонимен

преди 7 години

Ердоган виновен!

34

Анонимен

преди 7 години

Щом отговорноста е Обща?, то вината я носи директора на агенция пътна инфраструктура!

33

Анонимен

преди 7 години

*** ленти за откриване , а се срутва що ето ?-ремонтите на Бойко ! Човека не един брак ами няколко връзки не можел да закрепи вие искате магистрали и сгради да са здрави. Въздух под налягане е този Бокич,само да стане неудобен и ще го махнат от Брюксел.

32

строителен техник

преди 7 години

И какво намесвате политиците? Кой отговаря за тези тунели?Политици или специалисти?Аман от неграмотници.

31

ГЛОБИ?!, ОСТАВКИ?!!

преди 7 години

По думите му отговорността за инцидента е *обща* - Демек никой няма да я поеме.ОСТВАКА! ОСТАВКА!!

30

Анонимен

преди 7 години

Само дето не Бойко е на власт, а Радев.Нали така, червени мухоморки?

29

Анонимен

преди 7 години

В бойколандия всичко което касае ряз***ните се замита - в конкретния случай пак турски тир с извънгабаритен товар!

28

Анонимен

преди 7 години

Щом е дадено разрешение по този маршрут,значи извънгабаритния товар може да мине през тунели,естакади,пасарелки и др.съоръжения.Тоест вината е на АПИ.

27

Анонимен

преди 7 години

До 25Абе умник ти какво работиш,лентяй гербер такъв.Движението на извънгабаритни се извършва след разрешение от АПИ, писмено след заплащане на такса според размера над разрешеното.Там е вписан и маршрута.Тоест е дадено разрешение по кой път ще мине.Има маршрут на движение. Разбираш ли или още по зле си