72

Анонимен

преди 7 години

По определение журналисти и анализаторите-като "огледала" трябва да отразяват и дават мнение проблемите,а политиците- като избрани представители,съгласуватели на интересите и лидери на обществото- вземат решения по тях и ги изпълняват. Обратното - простотия в СМИ и некадърна *** в политиката-е пълен отказ от идеите за правилно устройство на обществото и води до "демокрация" и революции! Евроатлантически "устроените" БГ,ЕС и САЩ са вече презряло "демократични" и революциите предстоят!

71

Анонимен

преди 7 години

тотална селаниа

70

Анонимен

преди 7 години

Ами да почнат да ги гонят сега . Нали е хубаво при Ердоган . Чий търсят в Европа тези ханъми

69

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Всички мюсюлмани,които живеят в ЕС и които не споделят европейските правила,и ценности,са свободни да напуснат съюза,за останалите ще има "покани",да го направят.Той и Шойбле им го каза неотдавна."-------------Шойбле сега е курназ,но когато те станат мнозинство,тогава ще го видим колко е курназ.

68

Анонимен

преди 7 години

Спрете им кранчето, крайно време е. Да я видим 16-тата икономика

67

123

преди 7 години

shrom evropa kazva che sme v greshna posoka znachi vyrvim napred

66

Анонимен

преди 7 години

Всички мюсюлмани,които живеят в ЕС и които не споделят европейските правила,и ценности,са свободни да напуснат съюза,за останалите ще има "покани",да го направят.Той и Шойбле им го каза неотдавна.

65

Велемир

преди 7 години

До Анонимен-78 ДПС много се охарчи с мои и твои пари в ТР и в БГ За да гласуват НЕ но седнаха на .........сещай се де!

64

Анонимен

преди 7 години

За мен няма значение как ще гласуват,стига това да не засяга съседите.Имаме приятел турчин,той се възхищаваше като някои българи от Ердоган докато не се премести да живее от Германия в Турция и си промени мнението наобратно.Там много хора не са свободни,нито могат да изразят свободно волята си.Затова и не посмяхме да го посетим.Предполагам,че затова и доста турци в Европа,които не усещат това лично на гърба си са гласували положително.А приятеля ни турчина е възпитан,трудолюбив и кротък,не е ба

63

Анонимен

преди 7 години

добре е, че живеещите в светска България хора, с турско самосъзнание, са гласували в масата си срещу султаната, а то щеше да стане необходимо и за тях да се настоява да се преместят да живеят в евентуалната президентска Турция.

62

Анонимен

преди 7 години

До ognyanzАмгъл не ги води нито към европа, нито към азия. Нито в европа нито в азия някой желае ислямисти. Тия виреят само в близкия изток.

61

Анонимен

преди 7 години

До risk assessor. , който написал: Пълен провал на "интеграцията и европеизацията" на Запада с турците...В такъв случай редно би било да се депратрират обратно в Турция всички турци носталгици, да помагат на бъдешия султан при изграждане бъдещата президентска рапублика. Няма защо да се гърчат повече в демократичния ад на запада!

60

ognyanz

преди 7 години

На тези, които гласуваха с "ДА" на референдума ще им трябва време, за да оценят какво следва от това. Кемал Ататурк им е посочил пътя към Европа, Ердоган им посочи пътя към Азия. В Анадола сигурно времето на едно поколение няма да им стигне за да го разберат. Но европейците трябва да направят това преди тях, и то доста по-бързо.

59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Демокрация значи власт на народа, а не власт на един човек."Именно, за това в демоктаричните страни се правят референдуми народът да реши.

58

risk assessor.

преди 7 години

Още веднъж- БРАВО НА НАШЕНЦИ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ НА ГРАНИЦАТА!Те са живели при бай- Тошо с "една партия, един вожд, една държава, една нация" . Същото им обещава и Ердоган и те знаят какво следва!Прословутите " Четири пръста" нашенци са ги виждали вече и не се лъжар, за разлика от западноевропейските турци!

57

Анонимен

преди 7 години

"Демокрация значи власт на народа, а не власт на един човек."Това в пълна степен се отнася за Меркел. Народът и не иска пришълци терористи, но тя е решила че ще има и реве та се дере ВИЛКОМЕЕЕЕЕН!

56

Европеец

преди 7 години

Нима някой вярват в легитимността на този рефереднум където турския народ гласува под дулата на калашниците на ердогановите главорези!

55

risk assessor.

преди 7 години

Западно- европейските ляво- толерасти имат да отговарят на още един въпрос- защо техните турци гласуваха за диктатора Ердоган?Пълен провал на "интеграцията и европеизацията" на Запада с турците, а тия тепърва ще берат ядове с араби и африканци!И си позволяват да дават акъл на нас??!!

54

Анонимен

преди 7 години

"Членове на Европейския парламент изразиха разочарование от резултата от турския референдум, съобщават Ройтерс и БТА."Ми що бе, да се прави референдум не е ли демократично, не е ли по европейски?

53

risk assessor.

преди 7 години

Ще се намери ли европейски политик да каже, че референдумът бе проведен в условия на репресии и под дулата на оръжията на жандармерията, която пряко нахлу в някои секции, арестува опозиционери, милион бюлетини без печат бяха пуснати в обръщение, сбивания и смъртни случаи в деня на вота, страх и заплахи и въпреки това Ердоган ЗАГУБИ вота в Турция.За мекогъзите германци няма никакви надежди!