132

Анонимен

преди 7 години

Ердоган разбира от президентска република,колкото Путин от демокрация.За него е важно само,да управлява с неограничени права,докато паркинсонът не го скове напълно.

131

Анонимен

преди 7 години

До овце 66 *** си в сръбската ***,не мърси "бугарски "сайт.На Турция ,Русия и Сърбия мястото е в третия свят.

130

Анонимен

преди 7 години

До искаме 77 България никога няма да бъде в съюз с Турция и Русия.

129

Анонимен

преди 7 години

До Истината90 Като му затворят европейския пазар и спрат парите от ес-фондовете,ще видим,какви "топки" има султана.

128

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 96"Не разбирам,какво толкова се драматизира,че Турция ще стане президентска република?!" Пролемът не е в президентската република,а в даването на неограничени права,повече от допустимото,дори в президентската република,на президента,в премахването на институции,като "премиер",в правото еднолично,да се налага извънредно положение,да се арестуват неудобни само на едно лице хора и хвърплят в затворите без съд и присъда,в заплахите и налагането на шериата в ЕС,смъртното наказание...

127

Северозападняков

преди 7 години

Тъжна история. Цвета на икономиката в BG беше Враца. Там на 2-ри юни един понатисна Бай Тодор...И се почна ОТМЪЩЕНИЕТО. Съсипия още по комунистическо, а сега ДРАМА.Този паралел е едва ли подходящ, но навява мъка, когато гледам как с 1.3 %(при положение, че всички властови лостове са в твои ръце, а 2-3% е статистическата грешка)един сатрап, използващ геостратегическото си положение, подчинява СВЕТА.Да не сравняваме, как аналогичните *** у нас не съумяха да ползват същото.Финита ла Турция!!!

126

Анонимен

преди 7 години

За 138 следва: шут в другите бузи посока югоизток. Аман от пре.да.те.ли!

125

Анонимен

преди 7 години

По приятелски,по футболистки,ще се намери ли и някоя друга д влъжност за г-н Б. Борисов в Султаната на г.Р.Ердоган.Синекура длъжност,разбира се.От АФРИКАНСКИ.

124

niki

преди 7 години

Много хубава страна и много хубави хора.Жалко че поемат по пътя на Катар и Саудитска Арабия. Връщат се назад със стотици години.Ще се коли и беси на площада, жените ще са забулени.Очаквам репресии над кюрдите, което ще доведе вълни от насилие и терор.

123

ss

преди 7 години

в България без да е президентска република управлява един човек "избран" за 3 път а уж сме парламентарна република свободна държава, и този човек не взема решенията а му ги спускат отгоре големите началници от него зависи само как ще реализира нарежданията им и какво ще се обяснява пред материала... тъжна история, Реджеб ако защитава интересите на Турция може да ги направи велики.. отново а ние тука да се бием в гърдите, че сме европейци и да тънем в мизерия.....

122

ДИНКО от Царево

преди 7 години

Оградата с комшулука е напълни излишна----от нея печелят само , крадци , мутри и мошеници!

121

ЕВАЛЛА НА КОМШИЙТЕ

преди 7 години

В Турция ---комунистите от ПКК и левичарите , стават с една глава по-къси!Идва --смъртното наказание!

120

Следва:

преди 7 години

Шумен, Хасково ,Силистра , Разград , Смолян ,Айтос ,Дулово , Омуртаг ,--ТУРСКИ САНДЖАЦИ!

119

Анонимен

преди 7 години

Туй доброволно да се върнеш в 15ти век, колко ли трябва да си кух !?

118

factotum

преди 7 години

Скоро ще го разнасят по площада както садам и кадафи!

117

До135

преди 7 години

Много глупав коментар, ако ти се живее, като поданник, моля, Капъкуле и кандидатстваш за турско поданство,аз предпочитам да съм ГРАЖДАНИН на Р. България. Но какво да ти обяснявам,явно ти липсва класическо европейско образование , даващо равен житейски старт на всички !П.П. А после, какво ще излезе от теб, си е лично твой проблем.

116

Васо

преди 7 години

До анонимен 118. Ти ми ти хвали когато изкарат цял мандат и си изпълнят програмата.

115

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 133българите, руснаците и като цяло в бившият соц. лагер, хората не признават йерархията "на началника", докато това не е така "на запад", и особено в англосаксонските страни. във великобритания и индия е много ярко изразено. не е случайна нашата приказка, а и на руснаците също : "ти ли ще ми кажеш ?", "кой си ти?", "какъв е този?".самото социалистическо образовение беше такова, че даваше равен шанс на всички!

114

Анонимен

преди 7 години

Реалните резултати:75% Не25% и'диотиТурският Цвинокио добре се е постарал!

113

Анонимен

преди 7 години

Познавам много светски и интелигентни турци и съжалявам че тяхната родина ще поеме път към средновековието.