85

ognyanz

преди 7 години

От такива начални позиции, каквито е представил съветникът на Тръмп, най-вероятно нищо няма да излезе от тия преговори. В Сирия изборът е: Асад или Ислямска Държава. И сирийците ще направят своя избор. А т.н. "подривна дейност" на Русия в Европа не е нещо повече от пропагандно клише. САЩ се месят много повече в европейската политика, но и с Русия европейците не могат да не се съобразяват. Ние например щяхме да правим постоянна група кораби с Турция срещу Русия. А цената на газта се качи с 30%.

84

Анонимен

преди 7 години

трумп козирува вече на путин след като лавров изрита тилърса без съжаление и полза от москва.много американски майки ще плачат от глупостите на тромпета

83

Анонимен

преди 7 години

До ШопДришъл, Путин е висок 170 см. Не е джудже, а и да беше, руснаците казват "Карлик, но вот с таким ...". И показват ръката до лакътя. Ти го заслужаваш, но не знам, дали няма да те зарадва!А US-пилотите вече искат разрешение от руснаците за полети над Сирия.А, потърсете видео как представителят на Русия в Съвета за сигурност при ООН Владимир Сафронков гняви англичанина Райкрофт! Кеф!

82

Анонимен

преди 7 години

Те от страната на терористите ли ще преговарят защото друг вариант няма. Има 2 страни, на Сирийския народ и на терористите. Путин с терористи не преговаря за това да си седят в САЩ и да не се пробват.

81

Шоп

преди 7 години

подривните действия на Русия в Европа------------Сериозна квалификация.Май едно ушато джудже от СПб ще яде шамари по кльощавото вратле...

80

Анонимен

преди 7 години

Не обикновено лицемерие, а грубо и откровено манипулиране на фактите. Ставащото в Сирия не е гражданска война, а международна терористическа агресия, главно действащо лице в която е Идил. За тези, които са забравили какво означава горната абревиатура, припомням: Идил - Ислямска държава в Ирак и Леванта. Идил се роди в Ирак и се разрасна, нападайки Сирия. Твърденията на Макмастър са очевидно поставяне на каруцата пред коня.

79

Илия - Варна

преди 7 години

САЩ запалиха гражданската война в Сирия, но сценария от Афганистан, Ирак Либия и др удари на камък. Сега са крайно раздразнени и предприемат чрез марионетките се какви ли не провокации за да могат да се намесят, да довътшат пъкленото си дело до край. Но този път май удариха на камък. Крайно време е да престанат да се месят в живота и традициите на други народи. Може би не всички харесват т.н. американска мечта.

78

Анонимен

преди 7 години

Хихих!! Боярищника пак е изпържил мозъчето на руското ***.

77

знаещ

преди 7 години

Какво лицемерие от страна на САЩ,да видят какво стана в Либия убиха злият диктатор Кадафи исега там какво е? Мир и любов ли цъфти,различн племена имат свои територии и воюват помежду си,в Сирия същото ще стане ,ислямистите щако вземат власта ще прогонят християните и алевитите и ще въведат шерията,това ли иска САЩ.

76

kuirsufra

преди 7 години

parvo do vsi4ki pisali saita ne e sa pisane na gluposti a sa iskasvane na mnenie..otnosno statiata sa pregovori mejdu rusia i usa, to tova triabva6e da go napraviat predi 5 godini,v rasgara na grajdanskata voina a ne sega kogato asad ve4e e v vashod i s pomosta na rusia siokrepi posiziite.

75

Анонимен

преди 7 години

СВЕТА ТРЯБВА ДА СЕ ОПЪЛЧИ НА САЩ И ТОГАВА ЩЕ НАСТЪПИ МИР ЗА ДЪЛГО НА ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА.ТЕ СА АГРЕСОРА , ВСИЧКИ КОНФЛИКТИ СА ЗАПАЛЕНИ ОТ ТЯХ.ПАРАДИРАТ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ ПЪК НАПАДАТ , ВИЕТНАМ,ИРАК,ЛИБИЯ,СЪРБИЯ.ПОДКРЕПЯХА ТАЛИБАНИТЕ , САЗДАДОХА ИДИЛ , КОЯТО ИЗБИ ХИЛЯДИ НЕВИНИ ХОРА И ОЩЕ Я ПОДКРЕПЯТ.АКО ИМА РАЗУМНИ ДЪРЖАВИ ТРЯБВА ДА СПРЪТ МАЙМУНИТЕ ОТ САЩ , ЗА ДА ИМА МИР.

74

Анонимен

преди 7 години

ПОДРИВНАТА ДЕИНОСТ Я ВЪРШАТ МАЙМУНИТЕ ОТ САЩ. А В СИРИЯ НИКОИ НЕ ГИ Е КАНИЛ.РУСИЯ ТРЯБВА ПО ТВЪРДО ДА ОТСТОЯВА НЕЩАТА.АКО ТРЯБВА И СЪС СИЛА .РИЖАВИЯ ЩЕ КЛЕКНЕ

73

гост

преди 7 години

Не може да се отрече че демонстрират неуморност и голям капацитет - конфронтация, а ако се наложи и война на всички фронтове едновременно - Русия, Корея, Китай, Иран и т.н.. Може би само това е начинът да постигнеш световно господство - да имаш това самочуствие.

72

гост

преди 7 години

На някои нещо все не им е сгода. Тук става въпрос за многополярност на мнения, но изглежда някои не знаят какво е това. Аз си мисля че ти си виновен, ти си мислиш че съм аз и т.н. Въпросът е ке падне ли Сирия или не?

71

Анонимен

преди 7 години

Мразя амерка и американци

70

смЕх

преди 7 години

Краварите нагли както винаги запалиха света, а сега друг им е виновен.

69

бай петко

преди 7 години

рекси се разходи до Москва и сега почват да се чудят как да преговарят...а някой тук твърдяха че рекси отива да поставя ултиматуми xD

68

Анонимен

преди 7 години

TRUDNO NE TRUDNO SCHTE SE KLQKA ZDRAVAO NA PUTIN DRUG IZXOD NQMA.

67

ТКЗС

преди 7 години

Предлагам демокрация-но с честно спечелени пари-при спазване на законите!Затова Плювналиев Господ го наказа-заради далаверите!

66

Щирлиц

преди 7 години

Едва сега България има Президент,предишните бяха хвани единия,изхвърли другия.