48

Анонимен

преди 7 години

Май май Коко Динев е бил в една от въпросните коли, поне така разтълкувах дискусията по ТВ от преди малко.

47

Анонимен

преди 7 години

Опит за прикриване на случая от страна на дебелаците в МВР! Добре, че са журналистите да разследват телефонни измами, престъпления на пътя и всякакви измами.

46

Анонимен

преди 7 години

Цекоминевска телевизия.

45

Анонимен

преди 7 години

За какво са спорили хората от 4- тата власт?

44

Алекс2

преди 7 години

Май май са от Президентството а ?

43

Да светна

преди 7 години

Добре де, колко джипки има такива в БГ? Колко от тях са регистрирани на охранителни фирми? Еми ето така може най-бързо да ги намерите ама то се иска малко мозък и един два епизода на Местопрестъплението Маями.You are welcome!

42

Селски Тарикат

преди 7 години

Ако всеки се въоръжи с оръжие, дали ще се реши този проблем за по-малко от 24 часа а? Ще станем най-учтивия народ в света ми се струва

41

Telefon?

преди 7 години

chai sq... nali za hlqbove, kompoti, instrumenti, telefoni i tqm podobni stoki za ima-nqma 50 leva, ne se tyrsi otgovornost? Q da gi puskate momchetata da si hodqt!Ili tva e iphone za 1000 leva? ili poneje sa ot New Television? Shto ima drama sq?

40

Анонимен

преди 7 години

През 2017 още ще си играем на "мутри" , така ли?На самозабравилите се киртаци - по 5 годинки ЕФЕКТИВНО ,че да са назидание на всички останали льохмани напомпали бицепси и пъхнали по една слушалка в ухото..Миналата година се скарахме с трима такива на паркинг, щото сме "ги гледали" , "проблем ли имало" само че завалиите не знаеха,че отивахме на сватба и бяхме с 4 коли. Единия отворко избяга насинен, другите още ги чакаме да ни "съдят" както обещаваха

39

Ко стаа ?

преди 7 години

Ко е станало не разбрах ?Изнасилена ли е репортерката или е искала само да е изнасилят ама са избягали ?Дайте снимка на репортерката да преценя колко е грозна !

38

за кого работят

преди 7 години

На Баце сатрапите безчинстват по пътищата. Ама нормално. Това си е тяхната държава. Ще ритат овцете както си поискат.

37

иликтутатъ

преди 7 години

Ко стаа с лицензо на фирмътъ????

36

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

В цивилизованите страни на лицата търсени от закона се публикуват снимките...ама това в цивилизованите...

35

!

преди 7 години

Пословично мутренско беззаконие!

34

Дедо ви

преди 7 години

Нали искахте свобода уж. Имате я. Тровите сес *** в храната и уран във водата. Гърмите се по улиците дрогирате се трепете се като *** американски *** А иначе истината е, че от народ ви превърнаха в племе И то само за четвърт век Хак да ви е *** Кой не скача е...Подскачате ли още?А?

33

край

преди 7 години

Тази ситуация е невъзможна при народ от ГРАЖДАНИ /австрия, Италия, Германия, Франция/ това става където има олигарси с лесно откраднати пари от държавата със самочувствие на богове и много овце за стригане. Щото тия през целата магистрала са светкали на плебса да се варди да мине ТОЙ. И плебса се е вардил вместо още първия да звънне на 112 и да си кара със законните 130-40 в ЛЯВАТА лента.

32

Анонимен

преди 7 години

Назначена ли е проверка на фирмата, дали си е платила данък уикенд за превозните средства, които очевидно не се ползват по предназначение през празниците, освен ако блокиране на магистрала и съветване на журналисти им е дейността!

31

Край

преди 7 години

Не сте съгласни? 90% от населението смята че е нормално да притесняваш хората по магистралата "щото баварецо дига 200 па тия мухи само се пречкат" 90% считат за нормално да паркираш на тротоар "щото нема къде". Пак толко сметат че аварииките отменят закона и като ти се яде баница това е авария и можеш да се спреш "за малко" на спирката на автобуса. Не ме разбирайте погрешно - обичам ви - Остава и вие да почнете да си се приемате и да не се чудите защо в други страни се живее по-добре.

30

край

преди 7 години

90% от проблемите ви идат от присветкането на магистралата, паркирането на тротоара, спирането на авариики на спирката за баничка. Това е манталитета ви братя мой българчета - това ви е диагнозата.

29

Анонимен

преди 7 години

Да ги намерят и да им връчат награда за гражданска доблест.