29

марко корлеоне

преди 7 години

Няколко кораба на круиз към Кореа , а па они изстрелват ракети , лоши корейци бе !!!

28

смЕх

преди 7 години

Световните "демократизатори" които за 25 години съсипаха цели региони по света сега имат наглостта да обвиняват някой,че е провокатор докато те самите закараха пред прага му цяла армада.

27

КРАЛИ МАРКО

преди 7 години

*** се от два небостъргача. Представям си ако подравнят ... ню йорк....Края май им се вижда....ДА ,предсмъртни конвулсии на Сатаната

26

why?

преди 7 години

Em Severnata K shto ne si gi testvat nad Qponiq kato vsqka dryga DEMOKRACIQ

25

байхейс

преди 7 години

след 25 години "свобода" "демокрация" и "пазарна икономика" 90% от Българския износ е за Русия и Турция !Къде са западните обещания за просперитет !? Къде са обещанията за икономическа помощ !?25 години западните *** ви грабят овце ниедни а вие още се натискате да им лижете зад....

24

Щирлиц

преди 7 години

Съществуването на скапаната ви "демокрация",е провокация за целия свят.Затова стойте си в САЩ, или ФАЩ май е правилното съкращение.

23

вижте

преди 7 години

руския едночасовия филм в тубата "Life in North Korea - Животът в Северна Корея" , после коментирайте кой е заплахата - https://youtube/watch?v=xSAWgTl98HE Дори рашките го признават.

22

Р

преди 7 години

добре де,китай вече с американците ли е

21

до смешник 12

преди 7 години

До Анонименточно американците ритаха корейски_комундели като мече у дирек. Прочети малко история преди да се излагаш като тавариш. Червен китай ги спасява от пълен разгром.

20

Анонимен

преди 7 години

Ядрената програма на краварите е провокация към целия свят.

19

EUSSR

преди 7 години

Ще е интересно след взрива на първата ядрена бомба и смъртта на стотици американски военни, дали след една седмица САЩ ще имат армия? Армията на САЩ е на доброволен принцип! Имайки впредвид, че американците стават войници за пари и да могат да ходят по света безплатно и въобще не мислят да воюват, какво ще стане ако им се наложи? В случай на световна ядрена война, аз очаквам масово напускане на армията. Живота е много по ценен от всички напечатани в света пари.

18

Перчема

преди 7 години

Прасчо беше предупреден за ядрен опит,а той направи изстрелване на ракетка,тоест гоподине не бях аз и пак си хапна айната..,наляво дава ,надясно дава и все към скарата се приближава..прасчо,кимчо

17

Анонимен

преди 7 години

То беше ясно,че няма да ги нападнат.Ако го бяха направили то южнокорейците щяха да са във война.Да кажем,че Китай подкрепи СК.Тогава САЩ губеха и Китай и Корея.Доста тъпо.Единственият разумен ход е да ползват Русия и Китай за да уговорят вождът на СК поне да не гърми атомни бомби.Изглежда имат някакво влияние върху него.На мен лично тая криза там ми се струва доста изкуствена и преиграна.Мисля,че и китайци и корейци и американци нарочно създават напрежение за да си играят на дипломация.

16

тя

преди 7 години

Само Северна Корея ще спре световния жандар САЩ! Бас ловя , че няма да ги пипнат!

15

тя

преди 7 години

Северна Корея няма да бъде бобандирана от САЩ , защото и те са луди като тях, а това ги плаши!

14

анонимен

преди 7 години

Забележете , преди няколко дни щяха да нападат ,след срещата с Китай само констатират :)

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонименкви танкови колони бе, за старо желязо ли ги карат?

12

Анонимен

преди 7 години

Абе да пуснат 100на томахавки, Путин отново да се наака и Ким веднага ще спре с ракетките

11

Анонимен

преди 7 години

А тестът с новата ядрена бомба в САЩ,е "благодат" за цялото ...хм,"човечество"!

10

Анонимен

преди 7 години

Американците май забравиха какъв го ядоха в корейската война