60

Анонимен

преди 7 години

"ТАКИВА КАТО НА ТАЗИ СНИМКА СА 80 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ТУРЦИЯ !ВСЕ " ГРАМОТНИ " ХОРА !"НЕ НЕПОЗНА ТОВА СА ВИ ЛЮБИМИТЕ КЮРДИ...НЕМОГА ДА ТЕ РАЗБЕРА БЕ ***...НАЛИ ГИ АРЕСВАХТЕ И ПОДКРЕПЯХТЕ:-):-):-)

59

Анонимен

преди 7 години

Ами ... Турция. Простотия, невежество и средновековна нрави.

58

бг

преди 7 години

За тях е добре. Това означава една силна Турция

57

Анонимен

преди 7 години

Кюрдите масово подкрепят Ердоган, това е изненадата

56

EVET

преди 7 години

До честито на всичкиКъде ги видя тези резултати?

55

до Анонимен

преди 7 години

Дори по време на османската симперия никой не е задължавал туркините да носят бурка-----Е, тук вече дискусията влиза в така наречените "подробности"!Дали ханъмата ще наси или не Бурка или Фередже зависисеше от степента на религиозност на съпруга!А, в подрепа на вашия довод за разлика от Арабите през онзи период, та и до наши дни турците си пийват мастиката, ракийката и винцето.Пък и до ден днешен нашите баби (особенно по селцата)носят забрадки в съответствие с православната вяра

54

до БГ

преди 7 години

Съгласен съм!Но, поне имаше законодателно отделяне на държавата от религията!Не напразно армията, като институция, БЕШЕ гарант за светската държавност.А, утре (образно)?

53

Анонимен

преди 7 години

Не можете да атакувате кемализма, а същевремено да говорите добри думи за Мустафа Кемал. Това е делото на живота му, а това е бащата на турците, създал Република Турция от руините на Отоманската империя след голямата война въпреки опите на Антантата да разкъса държавата на окупационни зони.

52

бг

преди 7 години

До до IС ХРСамият Ататюрк беспорно е най-великият турски държавник. Но кемализмът като идея е един неуспешен експеримент. Турция винаги е била ислямска държава и векове в нея се е живяло по нормите на исляма. Кемализът е една утопия.

51

до РУСОФИЛЬ ГУРБЕТ

преди 7 години

Не си прав!За обикновенните миряни има Сутрешна Пасхална Литургия, след което хората се прибират по домовете си и Великденска Трапеза със семеството и близките си.

50

Анонимен

преди 7 години

ЕРСДУХАН Е ИЗБИВАЛ А СЕГА ЩЕ ИЗБИВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ТУРЦИ!!!ХАЛИФАТА ВЕЧЕ Е ФАКТНА ТЕЗИ КОИТО ПОДКРЕПЯТ ЕРСДУХАН ТЕ СА БРАТОУБИЙЦИ И СИ ГО ЗНАЯТ!ЖАЛКО, ЧЕ ИМАМЕ ГРАНИЦА С ТОЗИ ПРОГНИЛ ФАЛИФАТ!

49

бг

преди 7 години

Аз съм сигурен, че всички турци масово ще гласуват с Да за реформите на Ер4доган. Едва ли между турците ще се намерят национални предатели, които да гласуват против Ердоган. Той направи Турция отново велика държава.

48

Анонимен

преди 7 години

И защо ни занимавате на Великден с някакви си турци с някакъв си референдум на болни хора?...Че някой насила ли те кара да четеш и коментираш новините за великите турци?Няма ли новини за благодатния огън, за баба Гуси, за крака Филка? Чети и си коментирай тях!

47

до IС ХР

преди 7 години

Щото се очертава в Съседна Турция да се появи Султан с Неоосмански амбиции и ислямизираща се Турция, в противовес на идеологията на Ататюрк за Светска Турция!Какви ще са последствията за Балканите и особенно за БГ и ГР тепърва ще видим!ПАСХА ГОСПОДНЯХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!!!!!

46

Анонимен

преди 7 години

-евет- е нужен на феновете на световният -хаир- , тъйк ато чрез -евет- ще се решат вътрешните системни проблеми на -системата- , които породи -хаир-.-евет- е инструмента за почистване на несъгласните с -хаир-. -ин- и -ян- , -плюс- и -минус- , -69- това са дефакто -евет- и -хаир- т.е. двете страни на една и съща монета.

45

Анонимен

преди 7 години

ДО ГЛУПАВИЯ МАКЕД!!!БЪЛГАРИЯ СЕ Е БИЛА С МАКЕДОНИО-СЪРБИЯ ПРЕЗ СВЕТОВНАТА ВОЙНА ЩОТО МАКЕДОНИЯ Е БИЛА ОКУПИРАНА ОТ СЪРБИЯ И Е ИСКАЛА ДА Я ОСВОБОДИ ОТ СЪРБИЯ И ПРИСЪЕДИНИ ОТНОВО КЪМ БЪЛГАРИЯ!СЪРБИТЕ СА НАКАРАЛИ МАКЕДОНЦИТЕ ДА СЕ БИЯТ СРЕЩУ БРАТЯТА СИ БЪЛГАРИ!!!!АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ Е БЪЛГАРИН ВАРВАРИНО ТАКА ГО НАРИЧАТ А ВАРВАРИТЕ СА ПРАБЪЛГАРИТЕ!

44

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

До IC XCИ защо ни занимавате на Великден с някакви си турци с някакъв си референдум на болни хора?ТИ СИ ТОЛКОВА ХРИСТИЯНИН КОЛКОТО АЗ СЪМ МЮСЮЛМАНИН !КАТО СИ ГОЛЯМ ХРИСТИЕНИН ЗАЩО ДНЕС НЕ СИ НА ЦЪРКВА ,АМИ ЦЯЛ ДЕН ВИСИШ В ДНЕС БГ И ЧЕТЕШ НОВИНИ ЗА ТУРЦИЯ ,ТА ДОРИ И КОМЕНТАРИ ПИШЕШ ПОД ТЕЗИ НОВИНИ ! ИСТИНСКИТЕ ХРИСТИЯНИ ДНЕС ЦЯЛ ДЕН СА НА ЦЪРКВА

43

Анонимен

преди 7 години

Може ли някой запознат охлювофрен да каже коя от 18 те точки го притеснява най-много?

42

IC XC

преди 7 години

И защо ни занимавате на Великден с някакви си турци с някакъв си референдум на болни хора?

41

Анонимен

преди 7 години

До ЛОШОТО ЗАПОЧВАНе скоро .То е започнало.Виж новите монети турски лири - Ататюрк го няма Един байряк с ръце са сложили