89

Анонимен

преди 7 години

90 и 91, голяма скица си! Да не си писател фантаст? И с наличните арсенали могат да си свършат работата, не е нужно да се усложнява толкова

88

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен-79; Хубаво е да се знае Колко милиона Мирни хора унищожи Япония в КитайКорея и др. Как се отнасяше и с Пленените войници. За 1 ден на Остров ЛАСА ,Японците обезглавяват над 900 австралийски войници.Ако Сталин имаше Атомбомба и с какво да я пренесе ,щеше да я хвърли в центъра на Европа.Жертвите на комунизЪма в цял свят са 200 милионая.

87

Запознат

преди 7 години

До Анонимен--83;Жертвите на гражданската война в Русия са 24 милиона. Сталин провежда 3 ГОЛОДОМОРА; 1926 г.--3милиона ,1930 г-- 7 милиона и 1946 г. над 3милиона. Жертвите на СССР през ВСВ ,според воения историк Ген. Волкогонов са между37 и 50 милона.

86

Анонимен

преди 7 години

До ей-ей-ейДа предположим, че САЩ заграбят русия. Ай ... половин русия. После ще трябва да блъскат стотици трилиони долари за да замяза поне на американско гето. Е,за кво да блъскат мангизи в това като няма никаква икономическа логика ? Не е ли по добре руснаците да си умират от глад при поредния диктатор и да си продава суровините евтинджос ?

85

ей-ей-ей

преди 7 години

До АнонименСпирам.С *** човек не си струва загубата на време.

84

Анонимен

преди 7 години

До ей-ей-ейЧета чета ... е, не чета кремълска пропаганда явно :))) Та, за кво им е на САЩ руската *** ?!

83

ей-ей-ей

преди 7 години

До АнонименАми чети,бре!Чети и ще разбереш за кВо им е.Ако пък можеш и да мислиш...Едва ли.

82

Анонимен

преди 7 години

Добра новина. Джуджето на изток трябва да има реално атомни причини да внимава какво прави.

81

Анонимен

преди 7 години

и кво като имат най-великата атомна бомба,всички сме на една планета,ако я използват и на тях ще им се стъжни,тея да не мислят да ни избият всички а те да си живуркат под земята,ами ако на тръмп му избият чивиите и натисне копчето?

80

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 87Не знам за мирното японско население по време на ВСВ, но пък Сталин е единственият в света избили десетки милиони от народа си през мирно време. 7 млн само от глад за година.

79

Анонимен

преди 7 години

До ей-ей-ейДокато американски апарати щъкат на Марс от десетина години, русия още нямат и една АМ.

78

Анонимен

преди 7 години

До ей-ей-ей:)))) За кво им е на американците да заграбват Русия бре ?!

77

ей-ей-ей

преди 7 години

До ай-ай-айНормално е да си ***,но не и да го демонстрираш!Ако Русия е толкова бедна,от какъв зор американците дават милиарди,за да я заграбят!?Знаеш ли на чия станция работят космонавтите на краварите?Знаеш ли какво има само в Сибир?...и кой ти каза,че руснаците гладуват,Обама ли,или Тръмп?...

76

Анонимен

преди 7 години

Хубаво е да не се забравя че това е ПЪРВАТА и ЕДИНСТВЕНА СТРАНА В СВЕТА, ИЗПОЛЗВАЛА АТОМНА БОМБА ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА и то СРЕЩУ ЦИВИЛНО НАСЕЛЕНИЕ!!!Само Йелоустоун може да ни спаси от това Вездесъщо зло, хубавото е че има даанни че скоро може да го направи

75

Така е

преди 7 години

Усъвършенстваната ядрена бомба на САЩ избива само ***.*** си живеят.

74

Анонимен

преди 7 години

Северна корея и Иран не могат, а ФАЩ може? Защо?

73

Анонимен

преди 7 години

Руснаците просто нямат какво да усъвършенстват. Изделие 202 дори и в това си състояние, ако е заредена на пълна мощност би унищожила всичко живо на планетата + разцепване на земната *** и промяна на орбитата на цялата планета. А ония "напредналите" - Да си усъвършенстват колото си искат.

72

Хех

преди 7 години

Че какъв е смисълът от подобно оръжие? Дори и някои страни от "третия"свят вече имат отлични противозенитни системи. Как ще я пуснат тази бомба? Да не говорим че при евентуална война САЩ-Китай, или пък САЩ-Русия, или дори САЩ-С.Корея бомбандировач да се "промъкне" е просто немислимо. Това не е стратегическа ядрена ракета, дори не е оперативно тактическа ядрена ракета. Все едно да взема на дядо си жигулито и да го "усъвършенствам". Не съм разбирач, но така ми се струва на мен. Христос воскресе!

71

Анонимен

преди 7 години

Колега, ако избухне война между САЩ и РФ едва ли на онези, нещастници, които оцелеят след Ядрения Апокалипсис ще им пука за газ, нефт, борси или капитали... сред радиация, ядренна зима, след заметресесения с невиждана мощ, цунамита, наводнения, вулканична активност по цялото земно кълбо, а според някои учени дори възможен наклон на земната ос!Остава ни да се надяваме, че разумът ще надделее и няма да станем свидетели на подобно "грандиозно шоу", защото това ще е края на човешката цивилизация!

70

ай-ай-ай

преди 7 години

На руснаците просто не ми се мисли какво ще стане ако победят в евентуална война със САЩ. Кой ще ги храни по Менд Лиз? Те и сега едвам оцеляват благодарение че Запада им купува Нефт и Газ. Недай боже победят ще трябва да стоят гладни.