53

Анонимен

преди 7 години

NIKOI NORMALEN CHOVEK V TOQ SVQT NE ISKA DEMOKRACIQ S 10 TONNA BOMBA PO TIKVATA

52

Анонимен

преди 7 години

До АнонименОсколки май са треснали гордия "Адмирал Григорович".Хи, хи, хи, Ко стаа бе брато, нема ли указания от Козяк та си го ударил на лаишки самоделни изцепки?

51

Анонимен

преди 7 години

Цялото население знаело, само талибаните били в неведение и чакали да ги убият. Ха-ха-хаКак точно ги преброиха, че чак и чиновете им видели.

50

Анонимен

преди 7 години

Осколки май са треснали гордия "Адмирал Григорович". Пак ще има скандал.

49

bolbov

преди 7 години

От съобщението се вижда че са спазени основните принципи прилагани от демократичната общност .Всички загинали да са изпитали наслада и блаженство по пътя си към Рая.Не е имало протести и страдания както става след бомбите варели на Асад които са изключително антидемократични и зловредни оръжия.Умиращите екзалтирано са викали Слава на Президента Тръмп! Смърт за касапина А Сад!

48

Анонимен

преди 7 години

Вчера 18, днес 94, утре 1200. До края на месеца ще станат няколко милиона. Даже цялата ислямска държава изби тая бомба. Краварските лъжи са с еквивалент на 50 тона тротил.

47

Троя

преди 7 години

До понеделник жертвите ще бъдат вече 128, и най-вероятно ще се окаже,че над територията на ИД са разпръснати предупредителни листовки за бъдещата бомбардировка! Няма такива медии!

46

Анонимен

преди 7 години

Браво. Още седем милиарда трябва да избиете, за да почне да се усеща комфорт.

45

До 63

преди 7 години

Никъде не става ясно, че жертвите са починали директно от бомбата. Може например да са умрели от обезводняване след като са се наакали, като са чули от високоговорителите на джамиите да се казва за предстоящата атаката, а религиозните им възгледи да им забраняват да пият компот от дренки, против разстройство.

44

наблюдател

преди 7 години

От цялата работа излиза, че американците не могат да правят бомбоустойчиви тунели. Сами си ги построиха, сега сами си ги унищожават. Абе, да върви икономиката, създават се конфликти. Нещо като вирусите, антивирусните програми и лекарствата.

43

пенко

преди 7 години

Аз съм *** комунист , защото смятам , че ХИТЛЕРО -НАЦИЗМО-ФАШИЗМА е христианско произведение !?!?!?Икономическата /капиталистическа / основа е ясна , но ОШУМОГЛАВЯНЕТО НА МАСИТЕ си е на чисто христианска основа !!!Това си е мое мнение ,не е нужно да го мислите - подминете го по христиански !!!

42

ПЕНКО

преди 7 години

Прав си...такава простотия не е имало ! Девет тона тротил и две торбички по .?..килограма семтекс !!! Две торби въшки и бълхи /или кутии / в безводна територия /са по опасни за населението талибани от "сътресение" с диаметър 2 км. Тунелите в Хиндокуш могат да бъдът атакувани само с газ/руски/ нагнетен и взривен !!! Но еврейски богатите считат нееврейски богатите за тъпо -*** !!!...Търъ...търъмп :" Аз ще съм днешният РЕПРЕСОР... заради Иванка !!!" *** ти наглостта!!!

41

Анонимен

преди 7 години

Предназначението на тази операция е да покаже каква ще е съдбата на севернокорейските бункери. Та да не каже някой после "аз не знаех, че толкова боли"...

40

Анонимен

преди 7 години

Поредната американска простотия, предупредили чрез джамиите и извели цивилното население. Тези за пореден път ви вземат за ***. Нали ИД действа чрез джамиите , изглежда са поискали и са предупредили и тях.Много пъти съм казвал, журналистиката е проста работа, но в ръцете на простаци се превръща в простотия.

39

Анонимен

преди 7 години

Тези големи *** били, мегабомба за 94 "бойци", че те пет терориста избиха много повече, по евтино и само като отговор на бомбардировките на УСА. Ефекта от тази бомба ще е мотивирането на още самоубийци, но едва ли ще пострадат Тръмп, Мрънкел или Холанд.

38

Istinata

преди 7 години

Men me kefi na zulva mi bombata.kazva se zulvinata bomba tia e neshto sredno mejdu mama bomba i tatko bomba

37

sdfg

преди 7 години

Мега Цомба!Ам Сноудън се е заблудил ,като изказа мнение,че американците заличават следите си с таз бомбандировка...........

36

Анонимен

преди 7 години

Мега леките рускини пък са заразили хиляди с гъби за сесмица

35

ГАДОРЯН

преди 7 години

Все едно с ядрена бомба по мравки. Не си струва барута

34

Анонимен

преди 7 години

Ако американска бомба убие цивилен в Афганистан (а и където и да е било) това е сигурно доказателство, че то той е терорист. Ако руска ракета убие терорист в Сирия (а и където и да е било) това е сигурно доказателство, че то той е цивилен или в най-лошия случай "умерен опозиционер".