39

не4о

преди 7 години

апартаментите ни обират,работим за смешни пари..колите звривяват..сега и до магазина с колата си не можеш да идеш на спокоиствие..ве4ерта е пълно с наркомани и крадци..да те е страх да отидеш до нонстопа ако се наложи..вси4ко се натрупва и се полу4ава един стрес..за банките да не приказвам..по4ти всеки е задлъжнял..заминавам хора..тука няма да се върна..много съм закъснял даже..но уж да се оправят нещата..няма да се оправят никога..става по зле..за ваше добро е да напуснете тази държава

38

Анонимен

преди 7 години

А ти заключи ли колата? А вратата на апартамента? А сигурен ли си, че все още е твой? А видя ли какви евтини полети има до едни по - нормални места? Ами тогава какво чакаш?

37

Анонимен

преди 7 години

38Да не кажем, че едно 90 процента от сервизите си партнират с "играчи".

36

Анонимен

преди 7 години

Кола се заключва с дистанционно но не ходейки през рамо. Мойта я заключвам с дистанционо но съм направил така че ако не се заключи алармата се включва. По такъв начин няма как да я оставя отключена щото ще пищи докато не я заключа. Също така алармата има защита от заглушаване. Всичко това съм си го правил сам имам добри познания по тази техника и не се осланям на сервизите защото някои от тях играят с айдучетата. Не всички разбира се но е достатъчен един два и ще гърмят коли на поразия.

35

Анонимен

преди 7 години

Абе те направо коли отнасят с паяци облечени в елечета вие за една аларма се хабите....

34

маке-ариец

преди 7 години

Егати и новият трик!!! Това се прави от има-нема десетилетие!Хубавата новина е, че на родната 'милиця' не и е отнело повече от десетина години да влезне в час!

33

Renault Laguna 3

преди 7 години

Лагуната ми се заключва автоматично, като се отдалечиш съвсем леко от колата. Keyless Рено картата даже и не я докосвам - да му мислят газетата с немските премиум талиги на по 15 години с китайските аларми.

32

Лилит

преди 7 години

Да бе, ще монтирам камери на паркинга за да може някой да ме осъди, че записите са противоконституционни, в нарушение на международните закони и , не на последно място, неясни при скучай на касателство. Оправяйте се, или се възпитайте вие, като население на държава, някаква, в поне 7/8 заповед на Бога. Никой не е длъжен да плаща за несвършена работа от нас, като общество, организация и народ.

31

минка

преди 7 години

по време на лошите комунисти престъпниците отиваха в белене при прасенцата а сега им осигуряват фитнес в затвора

30

Анонимен

преди 7 години

То защото е изключително скъпа инвестиция да се монтират на паркинзите камери за наблюдение. Иначе вътре в магазина има колкото искаш. Да не открадне някой нещо или да наруши целостта на опаковката

29

Mmmmmm

преди 7 години

Слагаш аларма, която да пищи при заключване и отключване и нямаш проблеми. Ако има заглушаване, няма да чуеш пищенето и ще се усъмниш... дааааа....

28

Анонимен

преди 7 години

FAKE NEWS

27

Моше

преди 7 години

Тва е *** и стар трик за жени или отвеяни мъже със нови коли.Продават се едни жълти стоманени бастуни с ключалка дето захващат кормилото и лоста.Друго, направете си един скрит прекъсвач на запалването.Сложете си на тайно място малък GPS (тракер) в колата.Заключвайте колата с дистанционното от една крачка разстояние и обърнати с лице към нея, а не през рамо.

26

Анонимен

преди 7 години

Ей какви хора има. Трябва да внимавам някой да не ми открадне нещо от жигулата. Я цигарите я мотиките!

25

Анонимен

преди 7 години

Родното полюция ги пази.

24

nkavrakov

преди 7 години

Вместо да се пазиш ,да се оглеждаш,да пресмяташ кой как ще те излъже ,обере ,измами и така нататък нещата отиват натам че верния вариант е просто да се изнесеш от теритерията наречена България .Ако си пуснете един уестърн ще разберете че и дивия запад накрая шерифа слага на беислката престъпниците ,докато при нас е по зле и от дивия запад

23

Анонимен

преди 7 години

До 12Така е при комунозма крадците са ясни на всички но не можеш дума да им кажеш. Това червените шмиргелинсте глупави колкото искаш. Все демокрацията ви е виновна за всичко.

22

Анонимен

преди 7 години

ТОВА Е ЗА ГЛУПАВИ БЪЛГАРИ!!АЗ ЗНАЧМ, ЧЕ КОЛАТА ТРЯБВА ДА ОТГОВОРИ СЪС СИГНАЛ КОГАТО НАТИСНЕШ УСТРОЙСТВОТО ЗА ЗАТВАРЯНЕ !! АКО НЕ ОТГОВОРИ ЗНАЧИ НЕ Е ЗАКЛЮЧЕНА!

21

мен

преди 7 години

Някой дигат , а други вдигат щори....***!

20

Анонимен

преди 7 години

Не е виновна системата и демокрацията, това е най-добрата система. Виновни са комунистите и техните внуци които ни управляват, иначе живеем в най-добрата система.