17

тя

преди 7 години

Орбан закрива "университет " , какъвто в америка не съществува! Това е мястао за кадри на Сорос !

16

тя

преди 7 години

И там работи "америка за Унгария"! Кой мисли за доброто на Унгария - Орбан или америка?

15

Въпрос

преди 7 години

До ХмТози Сорос не е европеец нито по образование, нито по националност, няма работа в Европа и няма необходимите данни да разбере и една хилядна от европейската цивилизация

14

Заблуда

преди 7 години

Народната воля и правото на защита са подкрепяни от милиони, онези, които искат друго да се преселят в Близкия Изток

13

Анонимен

преди 7 години

Вижте речта на орбан в защита на Европа от ю туб:Реч на Виктор Орбан в критика на Брюксел и Европа днес - https://youtube/watch?v=fwUBU75byAM

12

Хм

преди 7 години

Трудна е битката с дедо Сорос!Ама все от някъде трябва да започне!

11

Анонимен

преди 7 години

Работата е там,че Орбан защити държавата си и много хора бяха възхитени от него и смелостта му.Сега това ще бъде наказание,за да не последват и други хора стъпките на Орбан и се осмелят да защитят държавата си.Англия беше другата държава,която защити итересите си,също като Орбан.

10

АГ

преди 7 години

Ако трябва някой да бъде спрян, то това е подставеното лице на ЦРУ, Сорос!!! Браво на Орбан! Псевдо гражданските организации финансирани с парите на мръсният ционист Сорос, трябва да бъдат спрени! Помните ли протестите на умните и красивите в София.. ами така, както се появиха изневиделица, така и изчезнаха...?!? Ами няма пари вече, няма умни и красиви, и студентски блокади на университета.. ехоо тъпчовции помислетее..;)

9

Анонимен

преди 7 години

Мястото на орбангутаня, както и на всички шебеци, включая и клемлинския е в зоопарка.

8

Анонимен

преди 7 години

Да си лепят стикерчета на плакатите, така или иначе не могат да подправят резултатите от въпросниците. :)

7

luckyman

преди 7 години

Мога само да ви кажа, не вярвайте на пропагандната машина! Един народ в Европа, се престраши да се опълчи на ционистката доктрина и натискът срещу него е тотален! От девт кладенеца вода ще ви докарат, само и само да ви убедят, че робството е "лоялно членство"! Подкрепете Орбан, за да ви подкрепят после и унгарците! За да сме единни срещу масонските поробители и Антихриста!

6

Анонимен

преди 7 години

До ЛогикОрбан е руско ***, също като миризливата фуражка Радев, затова пишат Москва.

5

Логик

преди 7 години

Няма логика!Ако опозицията иска да спре Москва, то значи, че не би искала Орбан да спечели, защото той иска да спре Брюксел, а не Москва. Но тогава защо опозицията ще залепва лепенки, които могат да объркат хората, които искат да се спре Москва, а не Брюксел? А ако искат да объркат хората, които искат да се спре Брюксел, тогава би трябвало да направят обратното - да залепят лепенки "Брюксел" върху плакатите на тези, които всъщност искат да спрат Москва!Нали така? Няма логика отвсякъде!

4

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е проруската измeт да бъде изрината от ЕС!

3

Анонимен

преди 7 години

Орбан дано да устоиш на тия платени и неплатени промити мозаци

2

Анонимен

преди 7 години

Къде го чукаш,къде се пука,хаха!Орбан си защити държавата и гражданите от масовата емиграция,единствения премиер който посмя да извика "Царят е гол!" и постави ограда.И кой плати лепенките?

1

Електорат

преди 7 години

Аре са, ние са ше гласуваме ли или ше четем?!