33

анонимен

преди 7 години

само анг из----мет идва в бьлгария алкохол и наркотици с това ли ще сегордеем

32

Анонимен

преди 7 години

поданиците на кралицата са алкохолизирана *** като всички западняци.стойност имат само парите им за нашите мутри в хотелския бизнес и алохолните босове от рода на цар киро

31

АТАКИСТ

преди 7 години

Такива поданици на Кралицата само да искате,Имал рожден ден поредния алкохолизиран англичанин на Слънчака и някой авер му набутал пиратка в *** , пали му я и тя гръмва! И след това тоя го карат да му шият заддника с 8 шева.

30

Питащ

преди 7 години

Ама нали е престижно и готино да завършиш висше образование в България и да се уредиш да миеш чинии и клозети на ДЕМОКРАТИЧНИТЕ граждани.

29

Тинев

преди 7 години

Най-евтината КРЪЧМА-държавица за англичаните сме.Дойдат, напоркат се, изповръщат си червата и се прибират.А ние им чистим лай-н-ата!

28

край

преди 7 години

Вземете им паричките лятото и ги пратете обратно. Без никакви задръжки.

27

Анонимен

преди 7 години

Драги поданици на кралицата,Молим Ви да не серете на плажа, по улиците и в обособените зелени площи.Благодарим Ви за разбирането.

26

Анонимен

преди 7 години

Бедата е, че при нас идват НЕ свестните англичани, а някакви аутсайдери и гаменчета, които във всяко общество ги има. Те и на социални помощи да са в Англия, пак им излиза супер евтино на Слънчев Бряг. Напиват се и вършат щуротии,понеже на Острова това няма как да мине. Тук какво да ги респектира?- Страната на неограничената свободия. Уважаващите себе си англичани туристи ходят поне в Гърция. Където ще си починат нормално, но и забавленията са на ниво.

25

турист

преди 7 години

Почивката е когато смениш обстановката и се абстрахираш от условностите. Идеалното е чужденци да пълнят нашите курорти, ние да почива в чужбина. Дано !

24

Анонимен

преди 7 години

А НЕ! КЕ ОДАТ У МАЗНАТА ГРЪКОИНДИЯ НА КАМЪНАКА!!!

23

Анонимен

преди 7 години

Преди време,когато бяхме на почивка в Испания,едно младо момче от Англия почина от наркотици,беше шок,испанците казаха,че имало и други такива случаи,явно затова са въвели по-строги правила в Испания.

22

X,Y,Z

преди 7 години

Имали наивници вярващи на подобни ПЛАТЕНИ СТАТИИ,те англетата не ходят никъде освен Слънчев бряг-гоУем майтап да сравняваш Ибиза със Слънчака!!!!

21

Анонимен

преди 7 години

Алкохолиците ги изгониха от Майорка и те се насочиха към нас. Там въведоха строги правила, че вече им писна от алкохолния туризъм.

20

Анонимен

преди 7 години

NQMAME PRETENCIII NE SCHTEM VI NI MORETO NI BANSKO NI BYLGARIQ IZBEGAXME VIE DERZAITE C 20 LV NA DEN

19

Анонимен

преди 7 години

MESTQ DREME MI ZA LAINQNOMORIETO

18

123

преди 7 години

Vie kakvi pretencii imate na cialata mrasotia i prostotia. Badete blagodarni i na tova.

17

Анонимен

преди 7 години

KOITO ISKA NENORMALNA VAKXANALIQ DA ODI NA SLYNCHAKA

16

Englishman

преди 7 години

Тук свободенправи вко иска. Пикае на сентър на скуеър ноу проблем. Псува на полицай ноу проблем. ПЛаща кеш за фифти кинт купува всеки голтак.

15

Анонимен

преди 7 години

В Банско едно от заведенията,където всички отмарят след ските една бира е 8лв храната по 20лв. Англичаните пълнят до горе всеки ден пият и хапват. Това е само за следобедна закуска. Вие какво ги играете? Лютеница и в хотела? От такива като вас икономика,не се прави :))

14

Анонимен

преди 7 години

Много по весело е на морето с Англичани и Немци! Вие повечето сте бастуни бедни и пресметливи. Не ставате за купон. Даже трябва да забравяме влизането на българи по курортите. Да не се излагаме излишно. Хората нямат вашите предразсъдъци те се забавляват и се пребират да бачкат. Това е. Просто е.