24

пенко

преди 7 години

В Ирландия се избиваха и още се- католици и протестанти / във Франция е било клане/ ! Чудя се каква е разликата днес -за шиити и сунити ??? Каква е разликата м/у конквистадорите и джихадистите!? Има я ...има я !!!: при джихадистите няма ИНКВИЗИЦИЯ !!!Тези религии са създадени целенасочено от евреите...за самозащита ! " РЕЛИГИЯТА Е ОПИУМ ЗА НАРОДИТЕ"- В ИЗГОДА НА... ?!?! На български как е -ГОСПОД-ГОСПОДАР- ГОСПОДИН !!!ОБЩЕСТВО НА ГОСПОДАРИ-/ЕВРЕИ/ ,СЛУГИ И РОБИ ! ЕХ САЩ ЕХ КЕФ !!!

23

Анонимен

преди 7 години

Мачкай ***, Асаде.

22

Анонимен

преди 7 години

Sbiraiii se narode.. Pak e.baha Burzalunata.. Toz pat nasred Pariz..V denia na Vlubenite.. Golama Lubov be6e..golama e.ban.. Raz6iriha na Burzaluna holkata,dokato Tia darze6e s 2 ruze Gevreka.. Dzudzenzzeto messko polu4ilo SStress... Otka4a...Nervno e, sasedite go draznat, kupuva ka6ti, izolira se..,a be dzudzko, Omotai si glavata s Izolirband i vsi4ko 6te e nared...Purvia gol na Grizman e Redoven, posle bie duzpata i posle Toi ste Vkara nakraia... Ma4a stava Drug i Atletiko pe4eli srestu Burzaluna ...Pak butnaha burzalunskite k.urvi4ki.. Nema gol.. Sudiata ne dava.. UEFAluna pak butnata napre

21

тръмп

преди 7 години

Аз се провъзгласявам за император. И от капитола ви призовавам да се подчините. Инак моите гейм мейкъри ще ви стъжнят живота.

20

Анонимен

преди 7 години

CHAKAITE VE EI AL BAGDADI OTKOGA STANA DEMOKRAT? VIE POLUDQXTE LI.DO VCHERA USA GO UBIXA 10 PYTI DNES DEMOKRAT

19

Анонимен

преди 7 години

Това си фактическо разделяне на държавата, както и да го наричате.

18

vanka

преди 7 години

До Анонимен 26Ако си мислеш че бай *** е по-различен е изброените,жалко за теб.

17

Анонимен

преди 7 години

Кви хора, това са ислямисти. Освен това, сами са се докарали дотам. Трябва ли да ми пука за тях, за всеки турчин, всеки либиец и всеки друг участник във военен конфликт на тоя свят? Отговорът е еднозначен - не! И единственото, което има значение, е да съм сигурен, че съм на достатъчно голямо разстояние от тези полухора.

16

Анонимен

преди 7 години

"Евакуацията е военно престъпелние"? В смисъл, отнемането на шанса на главорезите от ИДИЛ да се крият зад цивилни и да се превръщат когато си пожелаят от главорези в цивилни и обратно е военно престъпление? Още една авторка, населяваща паралелна реалност. Тез Джурналистки съвсем изфирясаха. За нищо не ги бива вече... Трябва да спра да чета новините тука. Толкова нискокаествени анализи скоро не бях чел.

15

Анонимен

преди 7 години

Браво, че са се сетили да ги евакуират толкова своевременно. Сега дано се сетят и да ги сложат на някое добре охранявано място, за да не припнат насам.

14

Анонимен

преди 7 години

Тоя Асад им еб** мамата на Тея хора. Съсипа целия народ , няма връщане назад вече. Тея са обречени хора с разбито бъдеще. Дано скоро тоя АД свърши и тоя се махне. Човечеството продължава да слага властта над всичко, което води до такива трагедии.

13

пилат понтийски

преди 7 години

Преди тези земи -сирийските принадлежала на римската империя. Сегаварит по право принадлежат на Североамериканската империя. Император Тръмп заяви претенциите си. Амин

12

започна си

преди 7 години

Де факто - разделяне на Сирия на 2-3 нови държави. Ще имат нови валуминий, столици, управници. А населението българитне какво ще ни правят? Стига с тия международни новини, които не ни интересуват.

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 16Не, не са същите ....Прави си, но колко от родените на запад станаха членове на идил, отидоха да се бият за тях, а след това започнаха да се връщат?Нали и новият призив към тях е, не да ходят в Сирия и Ирак, за да се бият, а да останат там където са и да правят същото?!Или изключваш възможността, роденият и израснал на запад мюсюлманин да е член на ал-кайда и идил?!

10

Анонимен

преди 7 години

Защо местят невинни хора, вместо истинските виновници за всичко това? Нека да преместят американците в Русия, руснаците в Иран, а иранците в Америка. Така ще е честно!

9

чичо шлюц

преди 7 години

мама меркел ги очаква а бате тиквочко ше си гледка у лагертите на турската граница.

8

Анонимен

преди 7 години

Т.нар. бунтовници са същите, които правят атентатите в Западна Европа, но след като политически е правилно да ги наричате така -ок. Утре някой "бунтовник" като се повози с камион по пешеходна зона на голям европейски град ... как ще го наречете?!60% от т.нар. сирийска опозиция са членове на ал кайда и идилци, останалите са местни банди, но за вас са опозиция ... луд умора няма!

7

Абе вие луди ли сте?

преди 7 години

Започна се??? В коя година живеете Днес.бг? А гостите на Меркел откъде дойдоха още преди две години? Че покрай тях и половината Африка и Близък Изток? Откъде тръгна всичко това? Започва се, ама започва нещо друго - краят на утопията на е в р е и т е за богоизбраната им роля. Който копае гроб другимо сам пада в него.

6

факт

преди 7 години

Така се прави а не като в касапницата Мосул....

5

PetyrVeliki

преди 7 години

Поредната поръчкова статия :(Особено коментарите за Алепо, как правителствените сили разрушавали и накрая обезлюдили източните части ... но нито дума за това как бунтовниците използваха снайперисти срещу цивилни, самоделни газови бомби - пак срещу цивилни, химическо оръжие (доказано!), цивилни като жив щит, съвместни действия с ИДИЛ и куп други гадости!!!От Сирийската армия също са с доста провинения, но да не се споменават изродщините на бунтовниците е лъжа и създава много грешна нагласа!