195

Анонимен

преди 7 години

Северна Корея обяви какви цели ще атакува, ако САЩ предприемат удари срещу страната и. Целите на КНДР ще са американските военни бази в Южна Корея и президентската резиденция в Сеул. Информацията е от щаба на севернокорейската народна армия. От там заявяват, че всяка политическа, военна и икономическа провокация ще получи тежък отговор.Напомня се, че Северна Корея има ракети, които могат да ударят и бази на САЩ в Япония.

194

Оху

преди 7 години

Готови са да се справят,ако ги нагъна без презерватив!

193

Анонимен

преди 7 години

Удължават агонията в смисъл? В момента държавите с най - мощни и съвременно оборудвани армии се намират в Азия и всичките са обединени срещу една единствена заплаха - САЩ. Обединените европейски армии не могат и да мислят да тръгнат на изток, защото ще изядат калая още в Беларус и след това ще започнат да поемат на собствена територия нещо повече от нещастие. Всички противници на САЩ, намиращи се там ще се активизират и ще стане страшно. За чия агония говориш? Тази на България ли визираш?

192

Анонимен

преди 7 години

Преди ВСВ руснаците бяха работници и земеделци. По нейно време станаха бойци и войници. Хитлер им направи голяма услуга - превърна ги в свръх ефективна военна машина. В грузия загинаха 19 руски войника. В Крим - 0. В Сирия загубите им са твърде незначителни в сравнение с ефективността им и броя на операциите. Ако се съмняваш в боеспособността им, предлагам ти да ги сравниш с тази на Българската Армия ;)

191

Анонимен

преди 7 години

До 228Само си удължават агонията

190

Анонимен

преди 7 години

В замяна на унищожените 6 броя самолети, Сирия току що получи 22 Су 24 модернизирани с всички необходими средства за водене на денонощен бой с употребата и на свръхточни боеприпаси. Толкова за атаката на крилатите ракети ;)

189

Анонимен

преди 7 години

Те понеже руснаците се бият 1:1 за това имат 20 милиона жертви ВСВ :)

188

?

преди 7 години

абе нали бяха гладни и нямали ориз?сега ракети, космос,ядерни бомби ? мноо умен и як народ! дано се съберат с юга и после глей чудеса!!!

187

Анонимен

преди 7 години

Руският външен министър Сергей Лавров, който бе домакин на колегите си от Сирия и Иран на тристранна среща в Москва, остро осъди ракетната атака на САЩ срещу Сирия миналата седмица, като я нарече "крещящо нарушение" на международното право и предупреди, че нови подобни действия ще имат "крайно тежки последствия не само за регионалната, но и за глобалната сигурност".

186

Анонимен

преди 7 години

Американците могат да се бият само, когато имат превъзходство 50 към 1. Така и баба знае. Американците ми приличат на 40 годишен мъж, който пребива 10 годишни деца и се радва, че побеждава. Доста е жалко.

185

Анонимен

преди 7 години

Системата от тунели в Афганистан, които бяха ударени от най-мощната неядрена бомба, на американските ВВС, са строени от САЩ. Според него изграждането на подземната система, в която бяха ликвидирани 36 джихадисти, е било платено с пари на данъкоплатците в САЩ, написа Сноудън. Във въпросния материал се споменава, че изграждането на системата от тунели е осъществено през 80-те години на ХХ в. и е било финансирано от ЦРУ. Целта е била да се помогне на муджахидините, които са се били против СССР.

184

Един от Северозапада

преди 7 години

"Кога САЩ са печелили война??? ВСВ я спечели СССР,във Виетнам им наритаха задните части и се оттеглиха безславно,арабските държави ги биха отгоре,дори сърбите щяха да ги наритат, ако бяха влезли. Те са просто едни страхливци с пари и бомби!"...................Ще си позволя да те допълня.Даже и сега, предпочитат да се бият отдалече, недосегаеми, а ако се наложи-само срещу технологично изостанал враг, и то най малко в съотношение 50 към 1. 1към1 и с равни-просто нямат шанс.

183

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен213 Да, наистина са доставяли, но бившия СССР е плащал за това във злато.Договорът със съюзниците в превод се казва"Заем-Наем" . Между впрочем, и изказманията ти за техниката ,дадена на СССР тогава, не са много точни.Считало се е за наказание да те зачислят на танк "матилда", на който за 2км се задръстват веригите с кал и дървета, бил проектиран за пясъците на Сахара, или във двойно по-високия и бавен "шърман".Но са благодарни за транспортните самолети и студебейкърите.

182

Америка за Карлуково

преди 7 години

И ние имаме подобни експерти като изброените Шоп и т.н.На нашите експерти когато им стане скучно отиват в някое училище, университет или мол и застрелват десетина човека.

181

Анонимен

преди 7 години

"Кога САЩ са печелили война??? ВСВ я спечели СССР"Обаче винаги ми е правили впечатление как истинските и натурални руснаци си признават всичко, а русофилите в България искат да са по-руснаци от руснаците и защитават Русия повече от всичко на света, даже повече от родината си.Та самите руснаци, сам самички си признават, че ако не бяха САЩ и UK да ги снабдяват с такнкове, самолети, алуминий, стомана... и ако не бяха се включили във войната, Русия щеше да бъде отнесена като куцо пиле домат носи!

180

SpaceseX

преди 7 години

Америкъ и виликъ, ама саму на кину

179

Карлуково за Америка

преди 7 години

Ние имаме експерти като Шоп, Одисей, Space, Василев, Станой, Западноевропеец и т.н.Те ще защитават демокрацията по света и в България.

178

Анонимен

преди 7 години

"Хах, с кеф очакваме Шиши да потопи самолетоносача."Ахахахах! Ако си кръщава фекaлиитe с имената на американските самолетоносачи, тогава може и да го потопи.Около всеки самолетоносач има и поне една подводница. А кой знае и тя какво носи. Шиши сега усеща как са му го опряли. Айде няма да казвам какво са му опряли, че може и малки деца да има, та да не четат такива неща.

177

България за Америка

преди 7 години

А ние винаги ще ви защитаваме, задокеанки братя!Ще манипулираме, лъжем, извращаваме, така че Америка винаги да е добрата, а каузата й - най-справедливата! Обичаме ви, Янки!

176

Анонимен

преди 7 години

Кога САЩ са печелили война??? ВСВ я спечели СССР,във Виетнам им наритаха задните части и се оттеглиха безславно,арабските държави ги биха отгоре,дори сърбите щяха да ги наритат, ако бяха влезли. Те са просто едни страхливци с пари и бомби!