83

testte

преди 7 години

test

82

от Марс

преди 7 години

До РистуПо-малко чети,повече мисли!Задължително!А еволюцията изобщо не е това,което си мислиш!Успех!

81

Анонимен

преди 7 години

До до 93 от славянинсамо че ''вярващият'' капиталист не знам защо вярва повече в парите, отколкото в Бога!?..............защото бог не го храни,но парите - да !

80

Ристу

преди 7 години

До някой:Представата ти за еволюцията е неточна. Много правилно си сложил "учен" в кавички, защото никой истински учен няма да го каже това. Сложните неща като цветето и човека не са се появили от раз, съвсем случайно, а чрез естествен подбор и процеси, добре описани и обяснени от еволюцията. Ти очакваш торнадо да се завърти в сметището и да направи самолет от материалите там. Еволюцията не работи така. Препоръчвам ти да почетеш малко истинска наука, за да видиш как стават нещата в действител

79

Анонимен

преди 7 години

Не се карайте. И едните и другите сте прави. Просто едните наричате твореца Господ Бог Исус Христос, а другите го наричат с някакви латински имена като pithecanthropus erectus.

78

Анонимен

преди 7 години

Религията - човешки модефицирана "вяра" според интересите на някого! ВЯРАТА В БОГ - Истината! Църквата - Библията! Няма смисъл от повече приказки! "Не бъдете многословни за да не заприличате на фарисеите и съдукеите!"

77

някой

преди 7 години

До 106 АнонименСъгласен. Хората нямат проблеми с Бог, но определено имат проблеми с религията. Не можеш на никого да "натресеш" да вярва в каквото и да е било, в каквато и да е догма или правило. Човек сам изживява и разбира кое - да и кое - не и според това формира голяма част от мирогледа си. Не ти трябва проста вяра, а вяра с вкус - вяра с вкус към истината и любовта от висш порядък. Такива хора религията нарича светци. Това е дар, който не всеки има, но дар достоен за почит.

76

Анонимен

преди 7 години

Изпотрябвала ни е скапаната им попска религия! Защо "Гълфон" не говори за вярата? Защото религията му носи туй-онуй! Защо не направи сравнение между ВЯРА и атеизъм? Религията е чудесна за такива пишман епископи и прочие! Но вярата в Христос е истинска! Религията - пълен ***!

75

Шоп

преди 7 години

До SJWСпоред тебе децата не принадлежат на родителите си, така ли?Ти деца имаш ли?

74

SJW

преди 7 години

Човек нищо не избира, защото на децата им я набиват скапаната религия още преди да са порастнали. Това тормоз упражняван върху деца и дезинформация.

73

някой

преди 7 години

Погледни едно цвете и после ми кажи, че то се е създало случайно. Разучи как работи собственото ти тяло и ще разбереш, че няма как това да е случайност. В цялата вселена има хармония и нищо не става просто ей така. За създаването на една сграда си трябва разум. А всеки "учен" ще ти каже, че вселената се е създала случайно. Защо една сграда или мост не се създадоха случайно за толкова време? Защо само част от маймуните еволюираха, други си живеят и досега така? Много въпроси без ясен отговор.

72

Анонимен

преди 7 години

А чрез вяра в Бога явно не може ,според епископа!!!Слава на Бога!

71

Анонимен

преди 7 години

Човека е единственото животно което за да живее има нужда от причина за да си обясни защо съществува. Религията е просто нещо което те кара да се чувстваш повече от другите.Ако си християнин и правиш добро за да идеш в рая значи не си вярващ а просто опортюнист, сметкаджия. В изсляма е същата работа.Взривяваш ,колиш неверници за да получи 72 девственици и семейството да ти е добре заплатено уж от имамите! Смиреният човек каквато и вяра да има не ходи да се хвали .

70

Шоп

преди 7 години

СССР беше агресивно атеистична държава.Девизът на САЩ е "На Бога се уповаваме". Къде са едите, къде са другите?

69

Анонимен

преди 7 години

Не е ли интересно съвпадението, че чудесата намаляха рязко с напредването на науката.

68

Шоп

преди 7 години

Много пъти съм се сблъсквал с атеисти и прави впечатление, че това са изключително ограничени, себични психопати, приземени, без реална преценка за света и с изкривени виждания за бъдещето. Неслучайно социализъм, комунизъм, фашизъм и всякакви -изми, вървят ръка за ръка с атеизма. А пък да видиш социалист да дава милостиня е най-рядкото събитие във Вселената.

67

Анонимен

преди 7 години

До до 96 от славянинХоди се застреляй ти казах. Тъкмо да се видиш с глупавия си бог.

66

Анонимен

преди 7 години

Не бих имал нищо против вярващите да практикуват религията си, ако не искат с това си занимание да пречат на останалите. Но не е така - всяка религия иска да наложи догмите си на всички, включително насилствено. Всяка религия търси влияние върху най-податливите - децата, опитва се да участва във възпитанието и образованието им. Вярващите са готови да убиват, ако вярват че го вършат в името на своя Бог. Вижте тези, дето газят с камиони, или другите, горили вещици и съдили учени.

65

Анонимен

преди 7 години

До до 85 от славянинВярвай си там в смотаните богове и не ни занимвай с психичните ти проблеми.

64

Анонимен

преди 7 години

До до 85 от славянинМоля те млъкни защото простотията и липсата на логика в празната ти глава е болезнено за всички останали.