85

Руснака

преди 7 години

Просто са метнали, ненужния вече и ръждясал варел. Модела е от 2003 год с цел да си покажат тяхната п****а. Друг е върпоса в цифрите несъотвестващи между бруто и нето на теглото на самата бомба или доуточнението, за еквивалента на взивното вещество. На това му се казва разделно изхвърляне на ***. Съвсем отделно в случая е, че САЩ много добре знаят къде са тези тунели и пещери още от средата на на 80-те.

84

Анонимен

преди 7 години

За 36 човека,кат ще правите хайр,хвърлете им неутронна бомба,кво са лигавите

83

Анонимен

преди 7 години

Тежи 10 тона и носи 11 тона експлозив? WTF, джурналя!?!?!?

82

Анонимен

преди 7 години

Кои знае в кои склад е седяла сумати години и са си казали, аиде да я махнеме, че е вече старо.

81

Анонимен

преди 7 години

Бомбата струвала 300млн.$. убити 36джихадисти!!! Какъв голям успех на US армия!!!

80

упс...

преди 7 години

Май е време руснаците да демонстрират Таткото на всички бомби!"В сравнение с американския аналог, руската бомба е с по-малка маса, но поради използването на нанотехнологии до 4 пъти по-мощна и е в състояние да унищожи20 пъти по-голяма площ от американската бомба."

79

Анонимен

преди 7 години

искали са да кажат че 10 тонната бомба има мощност от 11 килотона тротилов еквивалент , но както всички останали тролски сайтове итези събират най-неграмотните и най-некадърните .

78

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 95По-добре кравар, отколкото колхозник.

77

Анонимен

преди 7 години

"Бомбата GBU-43 е с тегло около 10 000 килограма и съдържа около 11 тона експлозиви."Е те т`ва вече....

76

Анонимен

преди 7 години

изостаналата ръждясала краварска военна машина си пусна пръднята/моав/ в афганистан.много ще ми е кеф руските ракети да целнат един самолет на краварите с такава бомба над кравария .ще подпалят на трумпи грозната метла на кратуната,дето се нарича прическа

75

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Бомбата струва 300 милиона долара

74

Анадънму?

преди 7 години

Бащата тежи 7 тона и носи еквивалент на 44 тона тринитротолуол или TNT. Майката тежи 10 тона и 500 кг и носи еквивалент на 11 тона тринитротолуол или TNT.

73

Хм

преди 7 години

Ефектът от тая бомба е май колкото на един джихад-мобил....Ама след като имат пари в излишък(свежо напечатани)-могат да си ги харчат както си искат!

72

Анонимен

преди 7 години

Проамериканското правителство на Афганистан нито е броило загиналите идиловци, нито пък знае колко мирни граждани са убити, то просто е назначено от САЩ за да подкрепя действията им всячески.На "авторката" на статията бих казал - няма как в една 10 000 килограмова бомба да има 11 тона експлозив, това се учи в началното училище.

71

сминдух енд чесън

преди 7 години

И кой направи преброяването на убитите,сигурно някой като този дето отиде на слънцето в Северна Корея

70

Анонимен

преди 7 години

Бомба за 16 милона и повече от 9 тона взривно вещество и резултатът е 36 убити терористи?!? 440 000$ и 300кг. взрив за 1 убит. Голямо КПД. Същите тия терористи, със същите средства що народ ще изтрепят...

69

Анонимен

преди 7 години

Талибани и ислямска държава не са едно и също. Вероятно е изпратила в отвъдното доста талибани, но трябва да пуснат доста километри западно бомбата за да убие членове на ИС.

68

Ангел

преди 7 години

""""Бомбата GBU-43 е с тегло около 10 000 килограма и съдържа около 11 тона експлозиви""""Писна ми от глупостите ви .Теглото и е 10 тона а съдържа 11 тона експлозив!!! WTF !!!!10 тона и силата и на удара !!! 11 тона е теглото .Поне преписвайте правило .Кре.тени!!!!

67

Анонимен

преди 7 години

Тралала 66, как ги намери тези доказателства?!А?Там ли си бил, гледал си или си им проверил личните карти.Мен и всеки нормален човек не ми пука за твоите американци.Ти даже в казармата не си ходил, автомат не си помирисвал, ама намери доказателства.Кажи как ги намери, с Ауакс ли летя? Директор на ЦРУ ли си или авер на Тръмп?Кукундел

66

Анонимен

преди 7 години

Да не са хвърлили Цачева? И тя беше мама на нацията. Много страшна, талибаните са бягали презглава.