17

независим интернет?

преди 7 години

До АнонименИма ли все още някой, който вярва че интернет е независим. Няма такъв интернет, има Googlenet, Faceboknet. Гугъл контролира всичко. gubatron/blog/2009/12/14/the-internet-is-becoming-the-googlenet/

16

Факт

преди 7 години

И да им секне печалбата - голям праз, Фейсбук не е направен за печалба , а за контрол над хората.Т.е. дори и да работи на загуба , зад него стои ФБР и ЦРУ , а там парите са неограничени

15

Handel

преди 7 години

Фалшивите акаунти не са 30,000, а повече от 30%, а фалшивите акаунти на звездите - над 70%. На всеки форум за "черен" PR се продават блокове от по 5000 фалшиви акаунта, които се регистрират посредством скриптове. И Facebook го знае това много добре, но ще им рухне цената на акциите ако действително въведат мерки за спиране на фалшивите акаунти.

14

Факт

преди 7 години

Ами тогава трябва да забранят 95 % от българските интернет медии , използващи фалшиви и подвеждащи заглавия като "Шокиращо" , "Феноменално" , "Апокалиптично", и други заглавия които те карат да отвориш , също така във ВСЕКИ сайт се използват провокатори-*** , които да пишат нарочно провокативни коментари във всяка статия и хората им отговарят, без да подозират че по този начин печели сайтът от трафик

13

Анонимен

преди 7 години

Кефи ме как "демократи" и защитници на независимия интернет(тия дето смъкват филми, музика и софгуер), защитават изтриването на "***" и източници на "фалшиви нови". Нали сте против регулациите, защо тогава се съгласяват, някой да си създава негова?

12

Анонимен

преди 7 години

С две ръце "за", само нека първо докажат, че оставят истинската информация, а не "правилната".

11

Анонимен

преди 7 години

хехе платените тролченца ***, че трият фалшиви профили. Еми нека да трият. Така няма да има дезинформация и реалните профили ще си останат. Ама нали ви плащат за дезинформацията.

10

Анонимен

преди 7 години

Трогателно е да четеш как русофилите реват за демократични права. И това го правят поддръжници на диктатура, която осъжда на две години колония за репост в нета.

9

Анонимен

преди 7 години

Именно с фалшивите акаунти руските *** водят хибридна война с цивилизивания свят. Правилно са постъпили франсетата.

8

Анонимен

преди 7 години

Да живее министерството на истината :))

7

Анонимен

преди 7 години

Малко жестоко е да го кажа ,но всеки човек ,всеки народ заслужава точно толкова демокрация и свобода на словото за колкото е доказъл ,че може да понесе.

6

aphex

преди 7 години

Всичките сте с клишета вместо глави. Вземете , усмислете какво е свобода на словото и тогава пак квичете.

5

Анонимен

преди 7 години

И какво стана със свободата на словото? Хич не съм фен на напълно неконтролиран Интернет, нито пък на наличието на тронове, но ако до вчера си пикал за свободата на словото в Близкия изток, защо то така си организирал цветни революции, нямаш морално право да обвиняваш, че други правят подобно срещу теб!

4

Анонимен

преди 7 години

Много го е страх Ле Пен да не спечели...

3

Кутев

преди 7 години

Не се ядосвайте, хибриди мои, може и да е за добро! Като махнат автоматичните ботове, ще има повече работа за вас! Ще трябва да компенсирате загубите с коментари!

2

БГ франсе

преди 7 години

Демокрация ...свобода на словото ....да бе да...и слушат всички повсеместно...

1

Некъф луд

преди 7 години

Оправдания!!!