10

Бай

преди 7 години

Тая маносана 9,8,7,6 откъде изпълзя. Много факсове получава явно. Аз даже като се напъна в тоалета, не мога измисли тия чудесии

9

Неа

преди 7 години

Съгласна съм с 13

8

Българин

преди 7 години

Не съм съгласен. Хипотезата ти не допуска едно дете да се развие "нормално", но добре възпитаните деца с нормална ценностна система не са едно и две. Познавам много положителни примери, но единственото общо между тях е силното, сплотено и обичащо семейство.

7

Анонимен

преди 7 години

На децата им липсват добри примери в обществото. Колкото и да са свестни родителите, домашното възпитание не може да се пребори с по.мията, заливаща подрастващите от всякъде. Мутри, чалга випове, силикон и бицепси, наглост, безпордонност и насилие и по улиците, и по телевизора, и в интернет - това виждат и това правят.

6

Анонимен

преди 7 години

Селяндурския манталитет по който биват възпитавани, по който са възпитавани и родителите им е причината за това....

5

Анонимен

преди 7 години

Стига си дрън.кал глупос__тите си във всички статии на сайта,първо се научи да пишеш грамотно,после обяснявай!

4

Българин

преди 7 години

Причината за детската агресия може да бъде само една - семейството! Никакви мерки, институции, разбиране и външна подкрепа не могат да помогнат на дете от проблемно семейство. Жал ми е само за самите деца, защото никой не си избира родителите...

3

Анонимен

преди 7 години

Пост 1 е прав, безнаказаността също е една от причините. Но преди нея има една жестока Несправедливост която се засилва от поредицата управления на Асфалт паша. Корупция, неграмотни и продажни управници с по една книга, мразещи българите защото трябва да отделят от плячката за пенсии и заплати, за деца и спорт, за култура. Интелигентността не се цени, професионализма също. Ако си член на гробарите, т/ъп, неук и продажен, издигат те. Така за 27 години моралът е принизен, вяра няма в нищо!

2

Анонимен

преди 7 години

Децата се малтретират едно друго, а възрастните нехаят.Обиди, унижения...-било детска работа.Всъщност децата се оправят както могат, както едно време в дивия запад.А после се питаме откъде идвадетската агресия.

1

Анонимен

преди 7 години

Причината е ясна от много време-АБСОЛЮТНА БЕЗНАКАЗАНОСТ!Пик..льовци,,те правят каквото си искат,"ама да не им съсипваме великото бъдеще"!И резултата го вижда всеки-зрелостник,който не може да състави елементарно изречение без 100 грешки!За сметка на това жесток,арогантен и т,,ъп!