76

Анонимен

преди 7 години

Че си е фалшификация е ясно. Едно от любимите занимания на атлантиците е операция под чужда флаг.Потърсете за Операция Гладио, за да се информирате какви са ги вършили НАТО. Даже са тероризирали собствени граждани, за да втълпят на останалите нуждата от повече сигурност.Ако няма повод - се създава, по един или друг начин.

75

Ангел

преди 7 години

Химическата формула на Токсичния газ Зарин е следната :(CH3)2CHO]CH3P(O)FЗа прекурсори ти трябват само Изопропилов Алкохол и Метилфосфонил Дифлуорид.Лесни за намиране и производство вещества които не са забранени от закона и се използват широко в промишлеността.Мога и да ви опиша подробно как се прави Зарин но няма да ми стигне мястото и да ви издам че всичко това научих в Нета .Всеки които има средни познания по Химия може да произведе Зарин.Не ти трябва държавен ресурс за да направиш Зарин

74

Шоп

преди 7 години

До bluesky1А какво лошо има нашите съюзници САЩ да отхапят по-голямо парче от Сирия?

73

Анонимен

преди 7 години

Изненадан съм, че в България Асад има повече симпатизанти от *** Н.

72

камен

преди 7 години

Тръмп няма право да повдига рейтинга си за сметка на унищожението на други хора , що за хомо сапиенс са тези , които му повярваха зад океана ?????

71

Анонимен

преди 7 години

Всички руски ***, подобно на господарите си от Кремъл се правят на ударени с мокър пapцал и винаги се позовават на международното право, което хиляди пъти са нарущавали и искат доказателства за злодеянията си , след като са замели следите.

70

Един от Северозапада

преди 7 години

Пишете в търсачката Зарин+Токииското метро , и четете. После внимателно помислете, дали газ, със формула, известна от 100 години, може да се произведе и ползувасамо от държава, или може и някой луд да плати на друг луд гений да го произведе в гаража или мазето си. Асад също може да го наричате луд, но не вярвам, да е чак толкова луд, да обърне всички срещу себе си, а и да бомбардира собствения си народ.Или ме убеждавате, че са по-мазохисти и от нас, и умират да са под диктата на ИДИЛ?

69

bluesky1

преди 7 години

До Анонимен 92 и 93 Значи за вас между позицията на правителството на Асад и твърденията на Ал кайда, избирате да вярвате на Ал Кайда...хаха... Аз не мога да разбера що за безумно поведение имат т.н. западни политици: същия тип хора, които извършиха многобройни атентати в редица европейски страни, са обявявани за бунтовници и борци за демокрация в Сирия! Това е тотално извращение! И когато тези *** убивтат, отвличат, изтезават, осакатяват хора в Сирия...същият този Запад услужливо мълчи...

68

bluesky1

преди 7 години

Т.е. след като Асад очевидно оцеля, се преследва поне по-малката цел, а именно да бъде разпарчетосана Сирия! И за да не може Дамаск да отвоюва поне по-голямата част от страната, то САЩ се опитват максимално да ангажират сирийската армия в битки около Идлиб, за да може подкрепяните от тях кюрди да отхапят максимум от североизточната, централната и източната част на страната.. Що се отнася до "химическата атака" в Идлиб, то на всички е ясно, че това бесъвместна постановка на ал кайда и сащ/холиву

67

Анонимен

преди 7 години

Където стъпят руснаците хората умират,като мухи,така че изявленията им в ООН,и тези на Асад,нямат тежест.САЩ и съюзниците трябва да спрат ужаса в Сирия.

66

bluesky1

преди 7 години

До Ангел 90 Принципно съм съгласен с казаното от Вас, с изключение на твърдението, че САЩ като едни наивници се били хванали на номера на ислямистите. Американската администрация знае много добре какво прави! Те открито подкрепиха метежа срещу законното правителство още от самото начало, знаейки много добре, че подкрепят крайни ислямисти. Когато за целия свят стана очевидно, че умерени бунтовници няма и за САЩ стана неудобно да ги подкрепят, те заложиха на друга карта - Кюрдите....

65

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен89Прав си,руснаците имат опит в лъжите.В Ирак и Либия преместваха оръжието от едно място на друго,докато водеха независимата комисия за носа,след което го изнесоха от страната.Сега се повстаря същият сценарии.Кой друг,ако не руските "съветници"на арабските диктатори познават най-добре терена и с тяхна помощ,провеждат своите нечовешки сценарии срещу запада.

64

Анонимен

преди 7 години

Никой не очаква да каже"Да,истина е".Никой диктатор не признава своите престъпления.Освен това,зад него стои Русия,с чието знание е употребено химическото оръжие.Путин и Асад си приличат по това,че еднакво нагло,лъжат.

63

Лъжец

преди 7 години

Лъжеца вика дръжте лъжеца...

62

Ангел

преди 7 години

Аз му вярвам! Уповавам се на логиката. Асад и Русия печелят срещу ИД и "Умерената" опозиция.Използването на химическо оръжие е отчаян ход.Само че Асад не е отчаян в момента.Отчаяни са Ислямистите.Това е най- доброто което можеха да сторят в тази критична за тях ситуация и успяха до някъде.САЩ им се вързаха! Показаха че са по детски наивни което не е присъщо на за тях!

61

знаещ

преди 7 години

Всичко е лъжа,постоновки,тия от белите каски дето уж помагат на децата ,защо не са умрели помагат на хората без ръкавици и без маски,в ютубе има клип ,дуто уж умрели хора изведнъж се раздвижват под чаршафите и питат свършиха ли снимките и колко ще им платят.Има клипове където белите каски застрелват хора обвинени в шпионаж на законната сирийска власт,има и клипове на тия от белите каски как развяват знамето на Ал Нусра.

60

Активист на БКП

преди 7 години

Според ,,краварите, Ирак притежаваше химически оръжия ,но не намериха нищо ! Ще разрушат Сирия заради нефта и после пак ще бъдат ,,демократи,,...

59

Анонимен

преди 7 години

До 84 АнонименГледай тебе дане те вадят от някъде.....

58

Анонимен

преди 7 години

Мачкай платената сбирщина на хамериканеца, Докторе! И знай, Владимир никога няма да те изостави!

57

шовинист

преди 7 години

Тук отново е пълно с разбиращи от всичко. Някой дори беше написал,Хитлер бил по нисък от Путин. Млади господа, явно е, че тв-тата и игрите на телефона са превърнали мозъците ви в странна плазма. Сега - конкретно Хитлер е бил висок 176 см.