98

юбералес

преди 7 години

''Новината'' беше опровергана. А ''жълтия дим'' доказва че няма химоръжие. Заринът се стеля низко.

97

Анонимен

преди 7 години

САЩ са използвали химическо оръжие. Доказват го снимките на страдащите деца. Други доказателства не са необходими. Сега руснаците да нанесат ракетен удар по коалицията, подкрепяна от Щатите.

96

Анонимен

преди 7 години

Тази новина е партенка, всички я отрекоха вкл. и Русия. Не мина този номер.

95

Сотир

преди 7 години

Тръмп се доказа треперят вече като чуят за него ....

94

ДОЙЧЕ

преди 7 години

Асад чул някъде за хибридна война и айде барабар Петко с мъжете...Тръмп е наш человек квото каже спазва .Каза с Асад няма да има Сирия и толкоз....

93

Анонимен

преди 7 години

Видеопропаганда. И едните лъжат и другите. Война е.

92

Анонимен

преди 7 години

Нищо не е имало това е постановка на асад и путин. аз вярвам само на президента Тръмп и на никой друг, тука само лъжат комунистити

91

ЛЯВ

преди 7 години

България не е ли в коалицията?

90

тука има, тука нема

преди 7 години

След като американската коалиция отрича за удар по химически склад със стотици убити мирни граждани, значи такъв удар по химически склад със стотици убити мирни граждани, е имало. В провинция Дейр-ез-Зор.

89

Анонимен

преди 7 години

Абе стига с това химическо оръжие бе! Бакериологическото!!!

88

Анонимен

преди 7 години

До Mr.STARBUCKSИма и друг вариант - ИДИЛ са там от 3-4 години. За това време знаеш ли колко доставки са изпълнени от любезните продавачи? И да припомня още един път, през 2013 год в Сирия имаше наблюдатели и проверяващи, които удостовериха, че Асад не разполага с химическо оръжие. И ако някой на него му беше доставил, Америка щеше да ореве света, зер нейното разузнаване е най-великото на Земята, Слънчевата система,Млечния път и още няколко галактики....

87

Анонимен

преди 7 години

До 81Ами айде да изстреля Русия ?:) Какво чака?То да не е като на масата и през Первиии Канал да дрънкаш :)

86

Анонимен

преди 7 години

До PetyrVelikiКулите и Ал-Кайда беше сарказъм - пропуснах кавичките на <виновна>....Естествено, че американците само си го направиха. то е толкова съшито с бели конци, че треа си тотален ***, или американец, че да повярваш в обратното

85

Анонимен

преди 7 години

Като чете човек манипулациите на червените кхмери и се чуди дали в тея има нещо човешко. Знаем, че няма, но все се надяваме да видим в тях човека. Уви.

84

Анонимен

преди 7 години

Бой и по аммуджите и по Диктатора. Мачкаййй един път завинаги да свършат Тея ***.

83

Анонимен

преди 7 години

Поддържат си империята САЩ откакто Рузвелт предприема империалистическата тенденция

82

Анонимен

преди 7 години

Объркан съм...Ако преди седмица сирийската армия извърши "ужасяващо" престъпление против собствения си народ с химическо оръжие, не е ли логично да се бомбандират НЕЙНИТЕ складове с такова?..Защо па ще бомбят складовете на ИДИЛ- те не са използвали такова?!Или...wait a minute...да не би сирийската армия да не разполага с хим.оръжие, ами само ИДИЛ?...Ама тогава кой извърши хим.атаката?...Или верно беха от "умерената" опозиция?.Тогава що бомбихме Асад?Или за да унищожим доказателствата....??

81

Факт

преди 7 години

До Do anonimen 65Всъщност тия,дето отрязаха главата на момчето пред камера(гледал съм клипа*) бяха от Нуредин аз занки-официално подкрепяна от САЩ групировка,от умерени-по-умерени.... *Ножът с който го заклаха бе доста ***,грозна работа!

80

упс...

преди 7 години

Коалицията удари склад с химическо оръжие на ИД в Сирия.--------Ами сега, "кво прайм"???Или, бързат да скрият следите преди международното разслудване да установи,че газът в Идлиб и Дейр ез Зор е идентичен (Made in TR. and Saudi Arabia with limited partnership of Israel) ???

79

PetyrVeliki

преди 7 години

До 86:САЩ сами си "направиха" атентата с кулите близнаци :)Но за останалото си прав ;)