25

Мистър 100%

преди 7 години

Това Бентли струва 245к-285к.,,,Новооооо...Като в него никога не са се возили евтини шантонерки,световно неизвестни футболисти и славеи от катуните.Кого ще лъжете бе нещастници.Какви са тия селски Пи-АРи,...... ха ха н хевахти и селските пръчки.

24

Трол Горянин

преди 7 години

Нека позная , след 2 години ще го купи колекционер от чужбина и ще плати 500к в евро , защото в седалката са пър**ли футболни и музикални величия

23

u4en

преди 7 години

Не журналисти а платени КЛЮКАРИ ! Спрете се бе бездарни връзкари ! Кого ще учудите - бабите. Селяни дошли с връзки и окупирали ТВ-тата ! Предлагам оградата от границата да се премести на Петрохан...Витиня...Кърнаре....Шипка за да спасим СФ. от северозападната посредственост!

22

Поздрави от Германия

преди 7 години

Преди 3 месеца в Хамбург Бентли кабрио се продаваше точно за 55 000 евро в идеално състояние ако не се лъжа беше 2009 година и пак беше континентал.За справка ново струва на цена от 280 000 евро.

21

Аха

преди 7 години

Колата колко струва - не е толкова важно, но КАК може някой да си купи Червено Бентли?

20

Анонимен

преди 7 години

Ами като е дал толкова данъчните да го проверят дали си плаща данъците. А не да ми пщат после че те били работели за славата на България и независимо че не са плащали данъци, трябвало да получават пенсии. Като оня мустакатия наглец.

19

Анонимен

преди 7 години

Чакай нещо не схванах. Ново Бентли с доста екстри струва 300 000 евро. А тук става дума за употребявана кола. Нещо не се връзва да е такава цената.

18

Някои

преди 7 години

Божинов-Азис има ли разлика?

17

Анонимен

преди 7 години

Азис го купил за 300 хил. евро ? ААхахахахах друг път тя колата на няколко години вече цената и пада драстично.Може Божинката да я е купил за 300 хил. лева а сега си я препродават за по 100 хил. сигурно.Такива журналисти като Анна Дантева бълва НБУ-то нищо чудно и тя от там да идва хахах.Типично за бг "журналистите" да пишат все грешна информация.

16

Анонимен

преди 7 години

Думата "бизнесмен" не е много подходяща на нашите географски ширини. По-скоро - далавераджия, килипирджия, селски тарикат, новоизлюпен *** и т.н.

15

1914

преди 7 години

До АнонименТи какъв дарак караш и за какви пари? :)

14

Некой си...

преди 7 години

Колата струва точно 300000 евра, kokaина е в тайници под седалките.

13

Анонимен

преди 7 години

Луксозните коли през първата година губят около 40% от цената си. А тази е на доста повече от година. Какви 300 000 евро какви пет лева? Тя като нова не струва толкова. Това да не е платена рекламна публикация?

12

сминдух енд чесън

преди 7 години

Един от начините за пране на пари.

11

Анна

преди 7 години

Е сори, не улучих за цената, 300 хил беше първото което ми хрумна и ми се стори разумна.

10

Анонимен

преди 7 години

В о.р.к ландия и жените са като колите, всеки ги е карал на един етап, главно разни мутри и чалгаджии. Яко гъзария ама втора и трета цедка :). Турбофолк мечта бентли четвърта употреба хахаха.

9

Kотоошу

преди 7 години

Мнооого неграмотно написана статия.Регистрацията е Швебишхал , а не Швабишхол, мнооого мъка има по този свят ей, много.

8

BURZUM

преди 7 години

Мен вече АЗИС ме повози, даже ми даде да подържа кожения лост. КЕФ голям по турски!

7

Анонимен

преди 7 години

ПРОВЕРКА НА ДОХОДИТЕ!

6

Биг Шопски Хой

преди 7 години

Сигурно сте искали да напишете ,че наемът на автомобила с Швабишхолска регистрация е продължен от чалга изпълнителят Васил.Едно е да наемеш кола за няколко месеца,друго е да я притежаваш,поддържаш и плащаш данъците,нали така?