13

анонимен

преди 7 години

Евро валутния механизъм и Шенген двата биберона на политиците. Бибероните за народа а кражбите за тях. Как ще окрадат бившата КТБ ако ги надзирават от ЕЦБ.

12

Анонимен

преди 7 години

Бране, бране и само бране!

11

УБиват с ХЛор BG

преди 7 години

Med mafia използва химически хлор токсични оръжия за отравяне на милиони.Публикувана справка показва как рязко се увеличават ограбваните милиарди от народа по тн"Здраве".ПСихизирани служители на ВиК и нагло терористична хлорираща техника подават дози до милиони пъти над безвредните .НАд 7 000 000 са отровени трайно ..над 700 000 развиват около канцерогенни отравяния вкл от радиоактивни съединения разтваряни от хлор токсични препарати.

10

STOP na BOrisow

преди 7 години

Имаме нужда от кабинет на националното спасение.Терористи около Бойко Борисов са договорили ограбване на над 60 000 000 000 живи лева от народа през нагло корупционни обекти.Прости сметки показват че народа няма тези милиарди за ограбване..Годишно над десет милиарда са ограбвани за издържка на огромната ненужна крадлива администрация ..НАрода тези пари ги няма .БОрисов бе измамен с наркотици да подпише огромни кредити не ползвани от народа..ПАрите са отишли вероятно за плащания по корупция

9

Обратни

преди 7 години

- *** този път Алтън Аллах наобратно ще да е селямът?

8

ЗЛАТНИ МИЛИАРДИ

преди 7 години

ПЪРВА ЗАДАЧА НА КАБИНЕТА Е:- Ще да посрящаме ЗЛАТНИТЕ МИЛИАРДИ дето идат от чужбина.- Ми то се е видяло, че пак калъпа ми: Аллаааааааааааааааааааааааааааааах! (вдигай задниците демек!)

7

Анонимен

преди 7 години

Плащане на гръмналите цистерни и контрол на пълните такива транЗитно преминаващи.И край на това батко ще плати,аЗ татко ли или батко край! номерът с ТаткО и браТко не минава,разбра ли синкО!един мъчен син.Бащата.

6

Анонимен

преди 7 години

TQ EDIN SCHTASLIV DEN SCHTE SVYRSCHI TAQ ES POMOSCHT VIE SCHTE Q OKRADETE A BG *** ZAKRIVAI

5

Анонимен

преди 7 години

DA JIVEEE REVOLIUCIQTA

4

177

преди 7 години

Заложената минимална работна заплата след четири години е по-малка от сегашната в Румъния. Казано накратно устойчивата мизерия продължава. Надеждата за осезаемо подобрение на жизнения стандарт изчезва окончателно с всички отрицателни последици за нацията и държавата.

3

Анонимен

преди 7 години

И все така ръстът ще се поддържа с ръст на цените.

2

Анонимен

преди 7 години

3,5 казва, ама то по програма са 4,5! А с предложения ръст на МРЗ е сигурно, че и бая фирми ще приключат.

1

опетков

преди 7 години

До Анонимен Похарчихме ги за Беленските реактори за музея и ТЕЦовете. Останалите са в резерва, можеш да провериш.