19

Коце Маца

преди 7 години

Онази дърта кобила Тереза Мей сега в най-скоро времеще им види сметката не само на българите и румънците, а и на всички останали източно европейци там, като им удари по един "боц фалц" в задниците и ги отпрати . . .кой от където е дошъл !

18

Циник до 18

преди 7 години

Аз не те съжалявам!Гл*истите ме отвращават....само!

17

Анонимен

преди 7 години

Болен си и си го знаеш. Съжалявам те и господ да ти е на помощ.

16

Циник до 14

преди 7 години

Цинке...цинкееее...няма открита толкова "бърза" помощ за тебе!Не ти е лесно...ама какво да правиш - съдба!

15

Завистници

преди 7 години

Всеки успял българин за вас е на успял.Има и хора с мозък в всъщност всеки има,размърдайте го.

14

своболюб

преди 7 години

Добре че падна комунизма и българина вече е свободен човек.Никой не може да го затвори зад телени огради и да му дитува как да живее.Днес имаме избор къде и как да живеем.Свобода и личност-това е нещо което русофила и бай ганио не може да разбере.Тези индивиди ако не са прикачени към държава която да им казва какво да ядът,как да живеят,и къде да умрат не могат да съществуват.Те не могат да разберат как един човек например ще иска да пътешества по света,да се запознае с други култури и да е себе

13

Цинка

преди 7 години

Ти ст луд бе брайно, горкото дете! Толкова злоба на едно място. Ходи на доктор.

12

Циник до 12

преди 7 години

Ти за сина ми не се коси - и не ми казвай , кога, и какво да пиша! Нито си ме хранил...нито поил!Виж едно е вярно - България е пълна с комплексирани ми*житурки!

11

до цинка

преди 7 години

По добре се грижи за синчето, отколкото да пишеш умности по цял ден. Това е признак на психическо разстройство.

10

Анонимен

преди 7 години

Наистина не ви е работа дали някой има работа или не,пишейки коментари.Всеки е свободен да изрази мнението си.Истина е,че не ви харесва господа,някой да ви казва истината,вие харесвате заблудата,лъжата,приемате го за шега,игнорирате истината,а когато дойде време да отворите хладилника,тихичко си спомняте за думите на циника)),защото друго не е много останало.

9

Циник до 9

преди 7 години

Имам...и то хубава! И добре платена! Докато ти си чешеш то*пките още...аз ставам сутрин в 4'20 - целувам синчето...и отивам на работа - в 2:15 се чуквам на изхода на фирмата!Компренде?

8

Анонимен

преди 7 години

Абе циника, защо висиш по цял ден на този сайт? Работа нямаш ли си?

7

Анонимен

преди 7 години

Ще се възползвам от тук да апелирам към всички бг зад граница:Когато можете посетете домове за сираци,стари хора или деца инвалиди и дори затвори или съберете дрехи,които не носите,книги и плодове и дарете лично,защото повечето са забравени от всички.Може да ви замирише,но идете и дарете лично...обещавам Ви,че ще се почувствате много добре.Чест и почитание

6

Циник до 8

преди 7 години

Какво им се молиш на тези ах*маци бе колега!?Ей сега ще го преместя в другия крачол - какво мислят комплексираните го*лтаци за българските емигранти! Цвета на нацията отдавна си тръгна от блатото! 3 000 000 българи са некадърници защото 2 000 000 (останали в ***) се чудят кого да винят за собствената си некадърност, и мизерия!Пхахаха

5

Анонимен

преди 7 години

Не съдете хората,които сме били принудени да напуснем Страната си,за да оцелеем и да изхраним и изучим децата си.Няма да виня нито политици,нито безбожници,нито богати нито бедни,нито българи нито роми,нито турци,гърци или европейци или руснаци или американци,аз не съдя никого,аз просто реших да оцелявам и намерих начин.Радвам се,когато видя успели български граждани зад граница,радвам се да видя всеки,който милее за България и както мога помагам..

4

Ганьо

преди 7 години

Бай *** инжИнер-енергетик!

3

Циник до 3

преди 7 години

Браво! Коментар точно в 10тката! В България не живвеят! Мъждукат! Пълно е с *** - хем голи, хем големи! А тези, които честно работят 80% едва свързват 2та края! Да ви пик*ая на гордоста! И най-смешното - под такива статии "изневиделица" всеки втори е IT със заплата от 5К нагоре! Като се прибера в България - картинката е друга - пълно с мушмороци...и една малка група маминотаткови синчета! Смешници!

2

Анонимен

преди 7 години

Ленин,кое е достойно да крадеш,да продаваш дрога в Бг,да обираш баби,да теглиш два три кредита,да работиш на две места и ти забавят заплатата и се чувстваш виновен да си искаш заплатата или да миеш чиний,да се научиш да си плащаш наема,да се научиш да чистиш сам ,да не чакаш мама и тати да ти напълнят хладилника,да спестяваш пари и да си позволяваш да пътуваш,където искаш и да имаш шанс да пратиш пари на роднини в БГ??КОЕ е достойно за уважение??

1

Анонимен

преди 7 години

Напротив високо квалифицирани са бг в УК,само че повечето работят за българи,които им вземат по голямата част от възнаграждението и заради това повечето бг работят на ниски заплати почти като на общите работници,а който знае английски се оправя сам без бг и му плащат,колкото на всички квалифицирани.Няма дележ бг и англичани.Разберете го.Проблема е в БГ,които дават работа