5

сминдух енд чесън

преди 7 години

Естествено ,че турците симпатизиращи на НАТО и ЕС ще предпочетат партията на Местан.

4

"Мустафа"

преди 7 години

Местан е по-богат от всички ни коментиращи заедно,няма да се наложи да си купува каквото и да е;)Важното е ,че показа на всички,че има алтернатива.Във неговата партия има и християни,както в другите има и мусюлмани ,та ако се забранят партии,това значи Всички;)

3

Доста

преди 7 години

Местан да си ходи в Турция да си направи партия със своите си там и да диктува на тамошните какво да правят и как да управляват. Ненаситник, само за да е в полтиката използва мъката на изселниците.

2

До3

преди 7 години

Гледайки ти правописа и ти не би трябвало да гласуваш. Няма смисъл да питам изобщо колко си изкарал на матурата по български.

1

тих великан 681

преди 7 години

Местан направи много мръсен номер на Доган ефенди и то не е в името на партията,хората в БГ,а единствено в името на АИРДОГАН съседа.Лошо седларов,измислените ти изречения няма да ти помогнат да потрошиш труда на Доган ефенди,време е да се хванеш на работа,желателно на строежите,защото съседа загуби и пари и влияние и няма да ти прости загубата,той се готви за султан,а един султан има само един везир,но няма да си ти.Купи си каска,здрави обувки и жълта жилетка и ела на строежа при мен,ще бъркаш