85

елементарно Уотсън

преди 7 години

небостъргачът е апетитен за мафията. У нас обаче на мафията се вика "инвеститори". Апартаменти ли ще са, търговски площи ли ще са, всико това ще се придобива на смешни цени и ще се продава на нереални цени. Така някои хора ще легализират съмнителни печалби, а други ще получат прилична част за да легализират сделките. Трябват само правилните връзки с подходящите хора на правилните позиции. За народа остава бетона, прахуляка и задръстванията.

84

небостъргачите саДВА

преди 7 години

ако линка не се чете: JBI Residential Tower, пред Японския хотел, Лозенец, 130 метра. В София се надува страшен балон, много мръсни пари се перат тук.

83

Анонимен

преди 7 години

До Умник'няколко квадрата' :D :D :D

82

Анонимен

преди 7 години

До 78Задръстванията ще се решат, като спрат да се возят само по 1 човек в автомобил, не като се сложи край на новото строителство

81

Умник

преди 7 години

Странно е как желанието да има правила и за частната собственост се оприличава с комунизма :) В щатите на повечето места те глобявят ако не си поддържаш частната собственост (включително ако не си подстригваш тревата пред къщата). Та явно и в сащ са комунисти. Друго си е да няма правила и като имаш няколко квадрата място да можеш да построиш блок за 200 човека отгоре. Щото работни места щяло да има..хахахха.

80

Анонимен

преди 7 години

и аз нимоа да вида витоша, *** тва е щото си гледам в краката

79

Анонимен

преди 7 години

като не искате да се строи в частна собственост, върнете социализма

78

Анонимен

преди 7 години

Интересно а за новият квартал в полите на Витоша Garitage park до Декатлон нито дума не се е чуло досега. А там скоро вече ще се нанасят

77

Анонимен

преди 7 години

Абе дайте го и него в Младост, така или иначе улиците са ни подходящи само за велосипеден трафик имайки предвид увеличаващото се населени последните години и тоталното безхаберие на чиновниците в общината, на които работата им приключва с издаване на разрешително без изследване на трафик и т.н. В you tube една госпожа продаваща апартаменти в гаранти коза казва, че 1-2 часа седене в задръстване не е задръстване а нещо нормално.

76

Анонимен

преди 7 години

Не е въпроса дали да се построи,а къде да се застрои и как да се избягнат неудобствата причинени от такава сграда,задръстванията,трафика,паркирането,хаоса и т.н.

75

TPE3BEH

преди 7 години

Много се шуми покрай този нов небостъргач, явно на някой са засегнати сериозно интересите, едва ли това е само от гражданското недоволстгво.Иначе защо не се шуми така за другите проекти за небостъргачи? В момента се строи един небостъргач 35 етажа на ъгъла на Джеиймс Баучер и ул. Златен Рог, точно срещу бившия хотел Кемпински. Защо не се говори против този строеж? В момента се разваля една от най-красивите и привлекателни части на София, с един безумен строеж, за който не е предвидена инфраструк

74

Анонимен

преди 7 години

Начи вижте ся, *** като си остъклява балконя и съсипва цялата фасада- никой нищо не мой му каже, *** е цар. Когато се строи небостъргач *** се взима за естет и почва да писка *** как можи такова нещу.

73

Анонимен

преди 7 години

Ако е частен имот - да.Ако не е, проглушавате ушите на всички какво благодеяние е да я изсечете, защото ще гоните Кицбюел и готово.След това разсипвате всичко, но не се получават нещата. И пак обвинявате Кицбюел, но вече е непоправимо.

72

Анонимен

преди 7 години

До 73Ми, реално няма как да знаете нищо. :)Смешното е, че явно смятате, че имате база, на която да предполагате разни неща в някакъв анонимен форум.

71

Анонимен

преди 7 години

Ако за вас съществуват само сервитьори и офисна работа за 600 лева, е още по-тъжно.

70

Анонимен

преди 7 години

До 71Ми ако е частен имот- разбира се, че ще я изсечете ако желаете. То оставаше да питате с вашата собственост кво да правите.

69

Анонимен

преди 7 години

Колко удобно. Класически българин - "това село си е мойту, тука ассам цар, тая гора ми е бащиния, че си я сечем, колко си сакам"

68

Анонимен

преди 7 години

До до 56Нищо такова не съм казал, селянина си личи по това, че не може да чете. ;)

67

Анонимен

преди 7 години

До 66Ако за вас света се дели на сервитьор или програмист- тъжничко.

66

до 56

преди 7 години

Да, личи си колко Ви е капацитета, всеки лондончанин, който не живее в блок в ситито, а в къщите в предградията е селянин хахаххахаха.