32

гошо

преди 6 години

Ейй кавали прости тоя трошляк ще мине от там дето западните ви педераски любимци могат само да си мечтаят!

31

Един

преди 7 години

До 33 и 34 ШопДа въпросът не хубав, но е самата истина.И не сравнявам България с Русия, нито с коя да е друга.Но фактите сами говорят.Ние македонците не можем да стигнем,та чак Русия ли.Много ми е интересно" 34 Шоп"след като казваш, че руснаците са такива би ли казал Американците какви са според теб?Весели празници на всички.

30

Някой си

преди 7 години

Тук са шампионите по оплюване днес.Защо ли не видях нищо като умна мисьл?

29

Шоп

преди 7 години

Ами за 40 години не успяхме да станем руснаци и надживяхме съветската империя на злото. Малко ли е?Много сами смешни продажните русофили, как сравняват цветуща малка България със сивата милитаристична 140 млн. коч и на.

28

Без думи

преди 7 години

До ЕдинЗнаеш ли колко ужасен въпрос задаваш ? Дано да го видят много хора но тези дето трябва да го видят със сигурност няма да го сторят. Весели Празници !!!

27

Генади

преди 7 години

Може да се кара вместо автомобил.

26

анонимен

преди 7 години

До Анонимен Яка е ако не я караш. Родена трошка.

25

Един

преди 7 години

До всичкиА ние за 40 години какво направихме???????

24

Анонимен

преди 7 години

Уникално, неповторимо, цветове разни, екокожа (демек изкуствена), ДЖАНТИ!!! Само едно не ми е ясно, защо разните там скудоумници си мислят, че нация, която не може да създаде един лек автомобил като хората, има капацитет и прави качествено неща, които са десетократно по-сложни - самолети, танкове, супероръжия, изискващи свръхсложна електроника и съвременни технологии? На горките бля...ове само едно нещо им е на световно ниво - пропагандата!

23

Застой

преди 7 години

Значи, ако за 40год не можеш да измислиш нещо ново, а промения цвета и джантите, а да и надписите, да не забравя, това чудо... Та, значи, не трябва да правиш реклама за годишнина, а за нещо като помен! Смехотворци! *** Те като гледам и феновете са им такива - Смехоранци(като смехотворци, ама с лек ъпдейт)...

22

Легенда

преди 7 години

Защото е легендарно нескопосано возило, харчи много, лесно се чупи, постоянно е в ремонт!

21

Руска работа

преди 7 години

Ами да, като не можеш да измислиш нищо ново, почваш да пребоядисваш старото :)))

20

Анонимен

преди 7 години

Ако беше проектирана и изработена от японци - да!Но руснаците нямат нито една свястна продукция, камо ли пък автомобил!

19

Анонимен

преди 7 години

Легенда ли ?!Защо никой не я купува?Самите руснаци не искат да я имат

18

Анонимен

преди 7 години

Лада Нива, модел Барака.

17

Анонимен

преди 7 години

Поредното доказателство за руската бездарност и слабоумие...Дори руснаците не карат Нива ;)По-добре стара Витара, отколкото нова Нива!

16

Анонимен

преди 7 години

Е, много е яка! Кефи ме!

15

Иван

преди 7 години

До skunkaЕй за това не закъсва--4човека и отново е на ход.А ако бяхте с някой от новите "ВСЪДЕХОДИ" --4човека--как ти се струва?--трябва ТАНК,ако закъсаш,Човеко...

14

!?

преди 7 години

С тези 83 коня избиват рибата , качете се 4 човека да видим до къде и как ще ви закара , да бяха "бутнали " двигателя да изстискат още 20 - юбилеина е все пак.

13

Анонимен

преди 7 години

Нива не съм карал, но УАЗ 469 е супер проходима машина. Единственото което не ми харесва е сравнително слабият заден диференциал.