24

Анонимен

преди 7 години

ОТ КЪДЕ СА ТЕЗИ ПАРИ , ЗАЩО НЕ Е ДЕКЛАРИРАН В НАП ТОЗИ ДОХОД , ЗАЩО ВСЕКИ ДЕН ПО СКАТ СЕ ОБАЖДАТ ЧЕ ПЕНСИИТЕ НЕ СТИГАТ А СЛЕД ТОВА МЯТАТ ПАЧКИ . МНОГО ВНИМАТЕЛНО ДА ПРЕГЛЕДАТ ВСЕКИ ДОХОД НА ПЕНСИОНЕРА АКО ИМА ЗЕМИ ДА НЕ МУ СЕ ВДИГА ПЕНСИЯТА АКО НЯМА ДА СЕ ВДИГА .

23

Анонимен

преди 7 години

А измамата ГЕРБ ,която лъже хората да гласуват за нея,кой ще я разследва?

22

Анонимен

преди 7 години

Обикновено не се оплакват, че са измамени по-младите. Защо е така, може всеки сам да си отговори.

21

До 21

преди 7 години

Ти знаеш ли какво еда ти отнемат личния живот бе д.р.и.с.льо невръстен? Само за тези изречения щеше да лежиш 10 години,първо на Московска 5, а после в Централния.Слободия е сега,за това всичко е разпасано.Личен живот имаш ,всичко и навсякъде можеш да направиш,но трябва и мозък да имаш,а не да хленчите,тунеядствате и дирите кусури.Мързела,клавиатурата и неграмотното всезнайство -това е силата на такива като теб. Точно сега кадърните и амбициозните имат шанс.Днес да кажеш че нямаш личен живот ????

20

До 21 провокацията

преди 7 години

Мойче те така или иначе ви следят разговорите безпроблемно..питай мосад или цру те щи кажат..сслава на русия и иран!!! :)

19

Aman

преди 7 години

До Брей - Не, не си ги измислят, вярно е! Продължават да звънят копелетата и старците им се връзват, аман от бунаци!

18

До 21-Провокация

преди 7 години

Никаква провокация не е а истинска реалност.На майка ми /87 годишна/ изкараха акъла че съм,,ударен от ток"Добре че по-младата и комшийками се обади На жена ми също се обади,,катастрофиралата" ни дъщеря и тя за малко да се хване.Съществува яко този,,бизнес".Всички знаят че Ветово е ,,столицата му"ноникой не ги преследва.Рано или късно и на твои близки ще се обадят и ще видиш дали е провокация.А старците се хващат защото не са по цял ден в нета и не са информирани за всекидневните измами.

17

ТОВА Е ПРОВОКАЦИЯ !

преди 7 години

ТОВА Е ПРОВОКАЦИЯ ! ИСКАТ ДА ВКАРАТ ЗАКОНИ ЗА ДА НИ СЛЕДЯТ ПО ТЕЛЕФОНА БЕЗ ДА ИМА ПРИЧИНА. ВСИЧКО ТОВА Е ИЗМИСЛИЦА И ИЗОБЩО ВЕЧЕ НЯМА ТАКИВА РАБОТИ!!!ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ, ПРАВИ СЕ УМИШЛЕНО ЗА ДА НИ ОТНЕМАТ И ПОСЛЕДНАТА КАПКА ЛИЧЕН ЖИВОТ.

16

Даола

преди 7 години

Да добавя - телефонният номер на следователя Николов беше скрит !Вероятно много хора нямат възможност да видят номера, от който ги търсят, иначе ще им е ясно кой е телефонен измамник.

15

Даола

преди 7 години

Вчера ми се обади " следовател Николов от криминалната полиция / следствието е в прокуратурата ! / и ме попита тормозят ли ме телефонни измамници. Отговорих му "не" и му затворих.

14

Анонимен

преди 7 години

Това се прави сигурно вече 10 г. и ежедневно се съобщават за такива случаи по медиите. Колко трябва да си задръстен, за да не си чул за такива случаи толкова време? А ако пък си чул и си се хванал въпреки това, значи си помощно училище за бавноразвиващи. Не случайно са казали "баламурниците никога няма да свършат"

13

Баскервилската баба

преди 7 години

Альоооо ! Лъжата я имате за нищо...

12

FAKE news

преди 7 години

Хора, разберете,че на продажните български журналисти не трябва да им вярвате за нищо!Кажете и на вашите близки, защото е много важно!

11

елена

преди 7 години

чудя се на новинарите защо мислят ,че това е новина -то вече е ежедневие,чудя се на хората които дават парите ,те не разбрахали толкова години ,че това е измама и най-вече се чудя от къде в тези хора /БЕДНИ ПЕНСИОНЕРИ /-толкова много пари.

10

Анонимен

преди 7 години

какъв *** трябва да си че да вярваш на такава новина

9

бмп

преди 7 години

Ако на мои близки звъннат,аз няма да занимавам полицията!Инструктирал съм ги как да действат.Ще отида заедно с мои приятели.Ще помоля мулето съвсем учтиво да ми каже кои го е изпратил и къде ще го чакат.После вече ще разговарям и с организаторите.На колене ще ги помоля повече да не правят така,ще им разкажа и смирението и разкаянието.Ще бъда много добричък и убедителен!Гарантирам,че тази група няма да се занимава повече с подобна дейност!

8

Анонимен

преди 7 години

Глупавият българин прочете фалшива новина в съмнителен сайт и се помисля за информиран. :(

7

shopaholic

преди 7 години

Този проблем с множенето май може да се реши само по един начин и той се нарича зарин.

6

Анонимен

преди 7 години

разкарай те се с тези глупости

5

Надя Николова

преди 7 години

Представяте ли си какво бъдеще я чака България?С и.зкукали старци мятащи пачки през балконите си и неграмотни,безработни и криминално проявени шведи,които се множат като зайци.