61

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

аркадашлар, кефа фън ли е или забавление? или удоволствие?

60

Охранителят-София

преди 7 години

Този Стефко88 ,не му прави чест изказването! Куче с каишка ми налетя пред портата на вилата и аз го пощадиха! В последният момент се самосезирах и прогониха с въздушният пистолет ! Това е грозна постъпка на тезите селянджъри братя и трябва да се накаже с цялата възможна тежест на закона!

59

Охранителят-София

преди 7 години

Куче убито от п.о.м.и,я,,,р.,и!

58

Герасим

преди 7 години

Миналото лято един доберман се шмугна в двора ми и взе да ръба пауна ми, еми завасках го с козия крак, но му пощадих живота.Кучето беше с каишка, но така и видях собственика наоколо.

57

Анонимен

преди 7 години

До ЗагриженКастрация за загрижения ловец и катинар за п**ката на дъщерята. Да се препиеш с ракия дано докато не ти се привиди Свети Петър

56

Загрижен

преди 7 години

Не знаете закона, затова лаете!Куче, в населено място - само с наморник!Домашно куче, котка, вълк, лъв..., без т.нар. "спънка", извън населено място е вреден дивеч и се отстрелва НА МИГА! Изключение са ловните кучета, в дните определени за лов, със заповед на министъра.Диво е всяко животно, което не е съпътствано от пастир и е извън населено място.Извън населено място е 300м от последната къща.Така се интегрират дом. животни и да, ловец съм!

55

Анонимен

преди 7 години

До Митко Георгиевнадявам се и за всичко - от животните през автомобилите, пешеходците, мотористите, колоездачите, паркирането, ***, ремонтите... та чак до дупченето на билетче, плащането на сметките, съседите и навиците им, и още каквото се сетиш.Ако ще подкрепяш едно, а друго не - нищо не правим.

54

нищо ПОДОБНО!

преди 7 години

Собствениците са оставяли кучетата си СВОБОДНО да тичат из селото, изяждали кокошки и гъски, цялото село е НАСТРЪХНАЛО! Кметът на селото многократно ГИ е предупреждавал: четете в СТАНДАРТ!

53

Митко Георгиев

преди 7 години

И пак си премълчавате причината?!?! Ако кучето беше на каишка - сега нямаше да коментираме тая глупава новина! Днес в Балша - утре и в други градове от страната:) Подкрепям :) Законите са за всички! Когато не ги спазваш, няма да лаеш!

52

Анонимен

преди 7 години

До тик 55Я гръмни на някоя мутра кучето да видим как после ще ти вадим "ряпата" от дирника!!:))))))))))

51

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 60....и много, много електро-шокова терапия!

50

Анонимен

преди 7 години

В такива случаи винаги казвам: Има бог, което означава, че след известно време на такива хора, като тези двама братя-убийци, нещо им се случва, обикновено от най-лошото.

49

Анонимен

преди 7 години

Такива психопати като двамата братя и тези дето са като тях, трябва да ги затварят за дълго.

48

Станислав

преди 7 години

Не знам що за *** сте вие...хората имат домашно куче от порода, която никога не би нападнала човек и тука ми говорите за антифризи и че е нормално това нещо? Що за хора сте? Вие ще се мъчите до живот, ако не господ, то живота ще ви накаже повярвайте ми! Ще ви го върне тъпкано и тогава ще питате "защо на мен ми се се случва това?" Еми на теб защото си ***! Защото нямаш сърце! Защото така ще се държиш и с децата си, ще ги биеш и ще ги малтретираш!

47

Гошо

преди 7 години

Никой не е длъжен да търпи лаят, *** и присъствието на *** около себе си.Правилно са го разтреляли !! От нехайни кучелюби сме заляти от улични песове.И домашните дразнят , раждайте деця стига сте търсили компания от животни без никаква ползя.Нито дават мляко,нито яйца,вълна,месо и тн.И в градовете да се забрани отглеждането на *** в апартаменти.

46

Анонимен

преди 7 години

По-ефективно е да се справяте с кучетата без каишка с антифриз. Само 100г антифриз в кюфте или кучешка храна такова куче като на симката го елиминират за два дни.

45

тик

преди 7 години

Всичко кучета, които не са на повод трябва да се застрелват на място

44

справедливост

преди 7 години

Справедливост за кучетата, но нека и за хората: В конкретния случай - 1. Защо се разхождат трите кучета без каишка? 2. Защо са без надзор на стопаните?Двамата братя трябва да бъдат наказани, но наказание трябва и за собствениците на кучетата!

43

Миро

преди 7 години

По принцип съм съгласен и се съобразявам...и когато има малки деца и в други случаи..и също не съм съгласен разни питбули добермани и други подобни породи да търчат без повод..но и някой да грабне пушката и да го гръмне също не е начина..особено за такава порода куче което в никакъв случай не е нападателно..

42

Анонимен

преди 7 години

Както казах, трябва да се чуе и другата страна. Ето цитат от друга медия: "А в Балша буквално са настръхнали. Мислят да изгонят стопаните на разстреляното куче с подписка. След като дошли в селото, започнали проблемите. Кучето им гонило и убивало кокошки, патици.Кметът на Балша е издал заповед кучетата да не се разхождат без стопаните си.Хората вече не издържат. Не могат да си водят дечицата на училище, заявява кметът на селото Емил Янакиев."Таа медала има винаги 2 страни.