21

Трифон фурнаджията

преди 7 години

Това КНСБ е формална организация, само харчи парите на работниците и нищичко ама нищичко не прави.

20

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България "Изборът на хората" 04.05.2017г.пл. "Народно събрание"Стига са се подигравали с народа!Ти решаваш!

19

Депутат

преди 7 години

Така е Анонимен 23!В България бедност няма. Аз като си пия уискито в клубчето с яки мацки един беден не съм видял.Какво ми говорят за некви милиони, че нямали кво да ядът. Това са фантазии бе.Барман, още една бутилка за 5 бона и давай по-живичко.

18

Анонимен

преди 7 години

Синдикатите нямат търпение да работят с "новия" премиер

17

Анонимен

преди 7 години

Като сме почнали с пожеланията КНСБ сщо да искат:Всички жени в БГ да станат супер модели, а бюста им два размера отгоре.Всички мъже да им порасне с минимум 5 санта.Ама как точно искате да стане? Няма значение! Ние търсим да си повеем байрака и правителството да разтегне още малко лакуми като преди изборите.Нещо за намаляване на ДДС, стимулиране на бизнеса с по-ниски такси и облекчаване от огромната бюрокрация?Неее нене. Ние не искаме конкретни неща. Само тъй си пожелаваме разни работи.

16

анонимен

преди 7 години

Не забравяйте,че този синдикалист от КНСБ обикаляше България заедно с Б.Борисов в предизборната му кампания.Това трябва да се помни,за да става по ясно какво приказва и защо го приказва сега този ***.

15

анонимен

преди 7 години

Помните ли когато Сидеров подкрепяше някои решения в НС при Орешарски.Какъв вой,какви напъни -то не бяха гербаджии,то не бяха уж умни и красиви/сякаш само те са умните и красивите в България -други няма/,то не бяха "интелигентните" седесари/които с времето ни показаха колко са интелигентни/,а телевизиите -леле какъв вой,какви приказки се изсипваха.Сега мълчание,вече всичко е наред,Сидеров не е проблем,нищо не е проблем -всички са доволни -от "умните" и "кресливите"разбира се-те са на власт и мъл

14

Анонимен

преди 7 години

за пореден път тия непотребници доказва, че не са у час и говорат на ангро - дигаме с по 100 лв. на година, пари има! - земете се скрийте некъде и на се показвайта, шот сте виновни за всичко! народа вас требе да ви измете първо, да ви замени с истински синдикалисти! отврат!

13

Анонимен

преди 7 години

Надай се коньо за зелена трева.

12

Анонимен

преди 7 години

В България има и умни хора. Те не се допускат никъде, дори и собствените им партии. Погледнете кои са министри, кой е премиер, при//мат с убеждението за неповторимост, безпогрешност и болен егоцентризъм.Той никога няма да допусне умни около него защото на негов фон те ще изглеждат нереално. Най-отвратителното е, че се гаври с българите и България, унижава ги и ги убива бавно но сигурно с идиотизма. Да се избере за 3ти път ни прави за посмешище в цял свят.Не се сърдете ако ви третират като баклук

11

Анонимен

преди 7 години

Това с молби и пожелания не става...

10

Киро Кюмюря

преди 7 години

а, бре мaдурко ли си , синдикалиЗд ли си... и как ще накараш някой да дава заплата по нареждане, когато нямаш изкарани пари бре? при изкарани 1500 на човек, като колко трябва да му е заплатата?

9

ФХ

преди 7 години

Със задна дата от 2010 г.

8

Анонимен

преди 7 години

колкото повече осигуровки плащаш, толкова повече повече ромеи ще храниш! пари на вятъра, да не мислиш за пенсия?! това правило не важи в България! вместо осигуровки кътай за стари години! на вълка за това му е дебел врата!

7

Анонимен

преди 7 години

Както се разбира кои ще бъдат министри и кой отново премиер е категорично ясно, разпада на България ще се засили, респективно бедността и отчаянието. По 30 000 напускат страната нац възраст м/у 20-30. Ако е добре и вярваха, че има шансове, нямаше да го правят. Не може да вървим напред с безкрайно проЗДите Борисов, Цецо, Винкела, Дебелият и набеден воевода, с Влади Милионера, с продажни и крадливи креатури. Има анализ от Германски икономист, България ще е все по-бедна и разграбена.

6

Истината

преди 7 години

Истината е, че мутрите-бизнесмени все повече няма да могат да намират квалифицирани кадри. От една страна мутрите сами изгониха потенциалните си работници с мизерните заплати, които плащат от 27 години,. От друга страна постепенно започват да излизат в пенсия квалифицираните кадри, родени преди 1990 година, когато се раждаха много българчета, а родените след 1989-та започващи работа са в пъти по-малко, голяма част са без образование, най-вече тези от гетата, а и много от тях избягаха от България

5

Надя Николова

преди 7 години

Ха ха ха И чорбаджиите и народните търтеи искат само и единствено безплатен труд.За да си гарантират топли местенца в НС народните търтеи инвестират в задълбочаване на бедността и забатачването на държавата в блатото при ж.абите.

4

Анонимен

преди 7 години

този, ако не е синдикат, т.е. ако не живее на гърба на другите, какво може да прави!

3

Анонимен

преди 7 години

"Ние ще си търсим обещаното увеличение на заплатите на учителите с 25%"Нали двойни обещаха? Тоест 100%. Сега за 25% говорят... Чакам и им гледам сеира. Това е точка 1 на ГЕРБ в предизборната им. Май ще пада голем смех, както при предните им управления.Точка 2 им е 1515 лева средна работна. И това чакам да видя как ще се получи, щото е икономически нон-сенс как ще се вдигне от 780 лева средна почти двойно на 1515 лева, както каза Тиквунчо.Поне се забавлявам :)))

2

Анонимен

преди 7 години

Заплатите на държавните работници трябва да се намалят който иска повече пари нека заповяда в частния сектор и да печели пазарна икономика е станете милионери като искате всяко вдигане на заплатите ще доведе до гръцкия сценарий.