167

КККК

преди 7 години

До До 102Може би най-точния коментар който прочетох досега.

166

extremist

преди 7 години

БЪЛГАРИ: ЕВАКУИРАЙТЕ СЕ ОТ ТАЯ ИМИТАЦИЯ НА ДЪРЖАВА. ВСЕКИ ДЕН: ЛЪЖИ ЕДНА СЛЕД ДРУГА ОТ МЕДИИТЕ , ПРОДАЖНИ И КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ, ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ И СТРАХЛИВЦИ СТОЯТ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА...БЪДЕЩЕТО ТУК Е МЪРТВОРОДЕНО

165

Анонимен

преди 7 години

Иначе вместо да пищят разни политици че сме изчезвали да се хванат да оправят държавата. Нямам намерение заради единя гол патриотизъм да работя за 400 евро на месец. Това е повече от нормално хората отиват където е хубаво.

164

Анонимен

преди 7 години

До Pro touchеврофондовете реално са колкото членския внос който е 500 милиона евро на година. Предстои сериозно преразглеждане на евро въпроса. За 10 години само мизерии довлече.

163

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТурците не ги брой те имат по 2 деца и се изнасят най-бързо от бг. Това с турската силна раждаемост е мит и легенда. А с онея *** по кофите рано или късно ще сме в гражданска война.

162

Пресиян

преди 7 години

Ще изчезне друг път. Така наречените турци са си българи с друга вяра. А с римляните българските мъже ще се справят за няколко месеца при възможност, а такава скоро мисля че ще има. Във войните кротките селяни, недокоснали оръжие са се превръщали във вълци жадни за кръв. Това е генетично заложено. Народ на крайности. Специалист в оцеляването.

161

Анонимен

преди 7 години

До 191 5века Турско иго не билоизличили българина ,та сега ли. Забравяш ,че семействата са създавани от 17-20годишни младоженци които са имали м/у 4-8деца.Ромския етнос е бил малък ,турският се увеличавал в последният век на Осм.Империя.Сега ромите имат прираст около 20-30хил. год. турците и те имат 5-10хил. прираст,българите на минус 70- 80 хиляди. До 30 г. ще сме застаряващо малцинство в собствената си държава.

160

Анонимен

преди 7 години

тука турци се правят на българи:)))

159

Анонимен

преди 7 години

За близо 5 века османско иго (геноцид) българският ген не беше асимилиран, нито пък унищожен, та сега ли!?!

158

Анонимен

преди 7 години

ти ли си българин!!! погледни се в огледалото нещо зелено има ли? Ако няма значи дядо ти е турчин!!!

157

!!!

преди 7 години

НЕ, българският ген НЯМА да изчезне (няма да бъде асимилиран)!

156

До 185

преди 7 години

А вие да сте чули видели ром да краде да *** за милиони милиарди?

155

Анонимен

преди 7 години

България е най-прекрасната страна в целият свят.Строиш си където искаш(под дълекопроводи,в частни земи).Плащаш данъци само ако искаш.Береш си дърва от паркове,градинки.Береш си и жИлязо от където има.Има кой да ти премахва ***,който изхвърляш директно на пътя.Музика си слушаш когато ти е кеф.Държавата ти гледа децата докато си пиеш бирата и работа не хващаш.Ако пък имаш парички,пиян си газиш хора с джипа за удоволствие.Изнасилваш си безнаказано на терен на жертвата,като и вземеш и парите.РАЙ

154

Анонимен

преди 7 години

Оставайте в бегето да работите на богаташите и ***

153

Анонимен

преди 7 години

Вие ром жичкаджия(електротехник) виждали ли сте???Няма и да видите.Опре ли роми да хранят българи,всичко е изгубено.

152

Ангел

преди 7 години

Милион и повече българи са облъчени от чудовищната лъжа на македонизма!Разобличаването и исъждането му като престъпление срещу човечеството е задължително!!!!!Българите в Гърция,Сърбия и Румъния и Турция са над милион други!!!Връщането им към българщината е също толкова важно!А иначе ако трябва да се привличат мигранти все пак- християни само и по възможност славяни!

151

Тотю

преди 7 години

Представяте ли си тези, които финансират и залагат на ромския етнос какъв "матерял" са, за да изпъкнат сред тях?

150

ТИЯ

преди 7 години

двамата като ги слушам ми се реве (визата за Канада е готова)! "Надеждата за оцеляване на България е обвързана с ромският етнос!" - Това шега ли е???? Тия са тотално изтрещели и говорят глупости колкото да не заспят! "Руснаци и украинци идвали да стават българи" - пази Боже!?!?!? Тест за наркотици не им ли направихте на тия преди да ги пуснете в студиото? Според мен освен, че са с изпържени мозъци са физически и психически опасни за всички около тях!!!!

149

Додо

преди 7 години

"Демографската катастрофа води до подмяна на населението в България!"ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА НЕЗНАМ, НО ИСЛЯМСКАТА КОНКВИСТА, ЛУБРИКИРАНА ОТ БЕЗУМНИТЕ ЛЕВИЧАРИ-ЕКСТРЕМИСТИ В БРЮКСЕЛ И ФАСИЛИТИРАНА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ИМ ПОСЛУШКОВЦИ-ПОМАГАЧИ СЪС СИГУРНОСТ!!!!'

148

Анонимен

преди 7 години

21век е, глобализация. Много български двойки живеят в други държави и често имат по 2+ деца. Не зная дали някой въобще води статистика но със сигурност има над половин милион дечица, 0-10 гпдини, с български родители родени и живеещи в по-далечни страни като САЩ, Канада, Австралия. И те са 100% Българчета, каквото и да разбираме днес под това, роми едва ли има в тези страни.