31

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

БЪЛГАРИТЕ --НЕ ЯДАТА АГНЕШКО!ЩОТО БИЛО --ГМО...ХА,ХА,ХААААААААААААА......ПО 17-лв/кг....!!!!

30

Анонимен

преди 7 години

цел свет копува от Нова ЗеНланаА и АвсталиА, там са най-големите и високооборотни тържища за туй мясо, що и ние да не вкусиме от него?! нема само бау-бау да идеме! или тупани да купуваме - мериш го 40 кила, оправено 15, изпечено ила нема 10 кила с плънката! бугарско - високо квалитетно!!!

29

ЩО ДА НЕ ПРОБУТВАТ..

преди 7 години

У БЪЛГАРИЯ ГЛЕДАТ САМО КУЧЕНЦА ,БЕ ....ХА,ХА,ХАААААААААГЪНЦА ---НЕ ГЛЕДАТ !!!ТИ..... КУЧЕШКО ЛИ ТЪРСИШ...??!

28

Анонимен

преди 7 години

Къде е държавата? Забрана вноса на чужди храни и готово.

27

Анонимен

преди 7 години

И с кво едно румънско агне отстъпва на едно българско.Моля някой патрЕот животновъд да ми обясни.Според мен със сигурност е по-вкъсно, тъй като не е наблъскано с хормони.

26

карина

преди 7 години

Какво им е на агнетата като са румънски ? Може и по-хубави да са . Агнета като агнета, ама дай сега сензация да правим и от това.

25

Един от Северозапада

преди 7 години

До Агънца мили Така е - на терасата в София не може да се гледат агънца, а баба и дядо на село умряха отдавна...Умря е ТКЗС-то, умряха и частниците, които гледаха в къщи я агънца, я прасенца, теленца.Не отговарят на измислените ЕС норми, и са принудени да фалират, един по един. Остават само голямите, перящи мутро-партийни пари, или получаващи субсидии, но тях закон не ги лови.Абе, ние ядохме 20 годишно замразено месо, та няма да ядем румънски агнета. За палмовото масло-не ми се говори....

24

Един от Северозапада

преди 7 години

Така е! Като не слушате какво ви казва Баце-яжте сега румънски агнета и маломерни яйца. Каза ли ви той, че иска всички завършващи вишисти да са овчари? Каза. Каза ли ви да садите картофи? Каза. А вие не слушате блесдтящите му идеи за възлраждане на икономиката ни до първа световна сила в производството и износа на агнета! Яжте сега румънските, и се радвайте, че все още не ядете генно модифицираните, с по 6 бутчета и 3 плешки. Но, не се безпокойте, скоро и това ще стане.Обеща го не Герб, а ЕС.

23

поп грую алабаша

преди 7 години

след десети ноември 1989 г. СДС разруши ТКЗС и продаде на безценица крави, овце и машини.Тези *** в управлението служеха на запада и САЩ и затова времето ги отвя, имахме през 1989 г. девет милиона овце, а сега милион и половина.Само за това мразя СДС, а от агнетата ни остана само песента "Заблеяло ми е агънце"на гениалния Борис Машалов.

22

Пробутвали!

преди 7 години

Пробутват ни най-върли капиталисти-кръвопийци за социалисти, та за агнепкото и яйцата заплакали!

21

Анонимен

преди 7 години

Яжте в някоя държава около България и ще намразите българските производители!Само в у нас всичко пълно с ***!Още преди 30 години се радвахме на румънските колбаси, че бяха 100 пъти по-вкусни от българските!Българина е измамник и лъжец, затова предпочитам вносни стоки.В Лидл храните са с високо качество, дори някои български, защото са под контрола на Лидл!

20

men

преди 7 години

ами вижте само неожънатите слънчогледи есента по АМ тракия и ви става ясно какво субсидира тиквочага. бесилки требват бесилки и 10 години здрава работа и ще си стъпим на краката. за жалост обаче немаме кохонес....

19

ЕКСПЕРТ

преди 7 години

Яжте български агнета, отгледани в Австралия.

18

Джедай Мастър

преди 7 години

"А то е с много по-лоши вкусови качества, труповете са кухи и са само голи ребра без месо, обясни още експертът."Дрън-дрън. Абсолютно същите агнета са, както доматите са абсолютно същите с турските и краставиците са абсолютно същите с македонските. Обаче да подкрепим българското, което спекулантите ни пробутват на двойна цена, аре нема нужда.

17

Ставри

преди 7 години

Брей ,брей,брей .Направо БРЕЙкинг нюз .Много важно ,че били румънски.По какво отстъпват на българските? Като вземат да псевдопатриотстват някои.

16

Журналиста

преди 7 години

Мария моля те проверявай си правописа преди публикация!Австралиа се пише с Я

15

Анонимен

преди 7 години

Какво родно агнешко - нали щателно претърсиха страната, за да изнесат за Катар, когато тиквата обеща, и не намериха кьораво агне.

14

Анонимен

преди 7 години

Стига врява, румънските са по-хубави от родните. А родното агнешко произлиза от замразено австралийско кенгуру. Целият този вой против румънското агнешко се подклажда от месарската мафия, която иска да ни продава размразено и препрано с химикали месо на кошмарно високи цени.

13

Анонимен

преди 7 години

Българските фалираха и няма.

12

Анонимен

преди 7 години

Дребните стопани не печелят много и ако не успеят да продадат проиведеното мляко и месо,се отказват и селата обезлюдяват.Просто някой вносител от два-три дена прави реклама на румънските стоки,подбиващи българското проиводство и явно печелещ от тази работа.